neděle 17. března 2013

UBU štětce-recenze


UBU jsem si koupila v Pemi..a mám je týden a půl. Je týden a půl relevantní doba k zrecenzování štětců? Já myslím, že jo. Poctivě jsem se s nimi líčila a projela jsem je dvakrát praním. Dneska to nebude moc dlouhé povídání..protože o štětcích mě moc nebaví povídat...ale když už jsem dostala pár dotazů na mail...tak proč ne.

UBU č. 35 aká Tapered shading brush

V podstatě mu nemám co vytknout. Škoda, že u sebe nemám tento štětec z RT sady pro srovnání. Nicméně tento štětec má velice jemné štětinky. Úplně jako hedvábí. Je dobře střižený a nepelíchá. je hustější a větší než RT kolega. Celkově se mi líp pracuje s tímto. Stíny se s ním ale nanáší líp, než s klasickými eyeshadow štětci. Jeho jemnost tomu napomáhá. Nicméně se dá díky své jemnosti použít i na blendění. Na blendění osobně preferuji řidší štětce a taky do kulata tvarované. U tohodle je problém, že není tvarově do kulata a je spíše střiženýu do špičky, tak to nejde tak precizně..ale rozblendí.

Kovový nástavec na rukojeť nasazen precizně. Tady velice často kámen úrazu u levných štěců, ale u UBU je celkově štětec stabilní.




UBU č. 36 aká Smudge brush

Tento štětec je kulatý, má štetinky velice krátké a je hodně hustý.Upřímně řečeno, nevím, co s nim mám dělat. Na nic se mi nehodí. Myslela jsem, že ho budu používat na nějaké přesné ohraničení linií...ale to ja nedělám. Já stíny pojuji do sebe. Nebo jsem si říkala, že bych s ním mohla nanášet stíny pod oko..a tam zase dělá linku moc silnou. Tak mi povězte, na co ho mám jako používat? Ne že by ten štětec byl nějakej fail..ale já pro něj nemám využítí..nebo jsem ho prostě nepochopila. Každopádně nepíchá a taky nepelíchá.



Se štětci UBU jsem spokojená. Oba stály dohromady asi 100kč, což je teda cena velice příjemná. Aplikace je s nimi pohodová a líbí se mi, že jsou opravdu jemné, ale i husté. Trošku mě mrzí, že nemají v nabídce klasický blending brush, těch není nikdy dost. Jedinou slabinou je pro mně jejich vzhled. Kdyby byla rukojeť černá, tak by to vypadalo daleko líp. Takhle mi to přijde takové barevně splácané. Kdyby na ně Plum neupozornila, tak si jich asi v drogerii ani nevšimnu. Tímto vám je oficiálně doporučuji k vyzkoušení. 

21 komentářů:

  1. Už jsem na ně párkrát koukala, hodně mě zaujaly, musím je také vyzkoušet:)
    Děkuju za recenzi:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě vyzkoušej, za ty peníze to stojí za to :)

      Vymazat
  2. Tak ja zrovna ten pencil brush pouzivam prave na spodni linku a pak na tmave stiny na horni lince, protoze to pak neni tak tvrde:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti nevim..no..mně dělá spodní linku docela silnou, která se mi nelíbí.. :(

      Vymazat
  3. děkuji za recenzi, už celkem dlouho o těhle štětcích uvažuji, teď mám teda nově sadu IS Mine, ale třeba za čas...:-)

    T.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hihi.tady mi někdo čte blog pravidelně :)

      Vymazat
  4. já tím smudge stětcem rozmazávám linky, které maluji tužkou...jiné využití jsem moc nenašla :)

    OdpovědětVymazat
  5. Už jsem na ně četla spoustu pozitivních ohlasů a momentálně se rozhoduji jestli do nich jít nebo zkusit raději Hakuro štětce, na které jsem taky slyšela samou chválu. Ale asi to vyhrají ty Hakuro, protože jak jsi sama řekla vzhled těchto je nic moc :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Elli, já mám hakuro i UBU, hakuro mám tedy zatím jen ty na pudr a makeup, ale jsou skvělé a UBU používám na oči vyhovují mi. Mám od UBU i skosený štětec na tvářenku, pěkně se mi s ním tvářenka aplikuje, ale je hodně takový ostrý, škrabavý, určitě bych si nebrala UBU na pudr... sle ty štětce na oči mi vyhovují od nich. Nicméně pokud bych měla volit, tak bych šla spíš do hakura!

      Vymazat
    2. Tak haruko je určitě o hodně lepší než UBU. UBU má podle mě ok jen štětce na oči, u kterých ani neni moc velký výběr. Radši bych ivestovala do haruka. :)

      Vymazat
    3. Díky moc za odpovědi holky, už mám objednané Hakuro štětce :)

      Vymazat
  6. Anonymní14:59

    Zajímavé štětce, ale četla jsem i o lepších :))

    http://nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám zatím jen na korektor (cca za 50 kč) - a jsem s ním moc spokojená. A musím pochválit i vzhled - mně se ta barevnost líbí :D

    OdpovědětVymazat
  8. UBU štětce bych ráda vyzkoušela, šla jsem kvůli nim do Jasmínu, ale byly bohužel vyprodané :(

    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  9. Pro 36. jsem taky nenašla využití, ale jinak mám UBU štětce moc ráda :)

    OdpovědětVymazat
  10. Ve středu jsem se byla v PEMI mrknout, ale štětce mě od pohledu nějak nezaujaly, i když jsem o ně četla u Rendy samá pozitiva. No, ale když už je doporučuješ i Ty... tak jim možná šanci dám, třeba budu překvapená :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak mě zaujaly jen na oči...postatní mi už od pohledu přišly nic moc :(

      Vymazat
  11. Mám blending a na korektor, oba jsou to fajn levné štětce, za těc pár korun jsem za ně ráda :)

    OdpovědětVymazat
  12. Tu 36 mám taky, mohl by mít delší násadu, takhle ho ve skleničce pořád lovím, jinak celkem spokojenost, ale používám ho málo, je docela tvrdý - asi jsem si myslela, že ho využiju trochu víc. Jinak já jsem spokojená i se štetci Eco tools z My - cca 100 Kč jeden - má krásně jemné štětinky, rukojeť a la bambus, drží tvar - zkosený používám na obočí.
    http://www.kadernictvi-ms.cz/parfemy-kosmetika/kosmetika.php?&CA=432&page=1&cuid=0

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!