pátek 29. března 2013

Prostě jen tak :)



Někdy máte potřebu udělat něco jen tak, protože se vám prostě zrovna chce. No a mně se dneska chtělo napsat článek o ničem. Takže to bude fakt o ničem.

Moje posedlost velkýma zlatýma hodinka dosahuje obřích rozměrů.



Pokud mohu mluvit sama za sebe, tak musím konstatovat, že v Praze vařej naprosto hnusnou čínskou kuchyni. Dřív jsme chodili do Čestlic do Spektra..tam to bylo naprosto famóóózní...i tam se postupem času dostali na neochucený slizy, který jsou k dostání všude možně. Nedávno jsem ale objevila restauraci Loving Hut, kde vařej naprosto neskutečně dobrá jídla. Tato restaurace má v Praze 3 pobočky a spadá do mezinárodní sítě veganských restaurací. Ale věřte mi, tam chodí velmi rádi i masožravci.V restauraci si můžete objednat cokoli z jídelního lístku, ale většina tam stejnak chodí na švédský stůl. ;) Webovky zde.


Jájabox se mimořádně vyvedl. Takový úspěch jsem ani v nejmenším nečekala. Během víkendu se dokopu k článku "Jak se vařil Jájabox".



Momentálně jsem totálně unavená. Fakt hrozně moc! Když měsíc na něčem makáte, chcete aby to vyšlo...a ono to vyjde...ale nemáte z toho radost...protože jste unavení. Tak přesně tohle se mi teď děje. 3 dny po zkoušce z genetiky pořád jenom spím!



La cara oculta, kterou doporučovala Dashulka mi doma teda pěkně zavařila. Pustila jsem jí mamce...mamka nemá ráda otevřený konce a tenhle film ho bohužel měl. Chudák mamka nad filmem pořád přemýšlí..a je kvůli tomu na mne naštvaná :D Ale film je to každopádně výbornej!

zdroj


Rozbalila jsem balíček z lookfantastic a skákala jsem metr vysoko. Celý tento nákup mne stál asi 300kč. Přišel mi voucher na 10 liber, tak jsem si ke štětci zadáčo přihodila ještě tigi superstar, na který se ultra těším a jako dárek mi ještě poslali holicí strojek. Čím jsem si to jen zasloužila? :)



Začala jsem se o dost více zajímat o odívání. Teda..ne že bych se o módu nikdy nezajímala, ale prostě jsem víc investovala do kosmetiky než do oblečení. Tak teď se to razantně změní! Moje poslední objednávka z asosu jsou tyhle rozkošné punčocháčky :)


www.asos.com

Budu otevírat eshop! Byl to můj sen asi poslední 2 roky a konečně jsem se k tomu dokopala...no spíše okolnosti mne k tomu dohnaly. Doufám, že z něj budete mít radost, jakou z něj mám i já :)


Tak a to je pro dnešek všechno. Páčko!

15 komentářů:

  1. juuuuuuuuuuuuuuu, ty puncochy jsou super :))

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  2. S čínskou kuchyní souhlasím, Tvůj tip určitě využiju :-) JájáBox jsem včera viděla a je božský, jen mě teď mrzí, že jsem to prošvihla, doufám, že bude brzy další ?! ;) Ne e-shop se těším. Krásný víkend + Velikonoce.
    Andrea

    OdpovědětVymazat
  3. La cara oculta jsem viděla minulý týden, opravdu skvělý film. Na štětec na tvářenku Real techniques si brousím zuby :P

    OdpovědětVymazat
  4. drzim palce a tesim se:-)!!!

    OdpovědětVymazat
  5. super puncosky :)))

    a nad cara jsem musela ted chvili premyslet, jakze to vlastne skoncilo :))) ale vzpomnela jsem si

    OdpovědětVymazat
  6. Ty punčochy jsou zajímavé ! :D

    nikol-kach.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. ty punčochy scháním už asi tak od vánoc :
    D konečně vím kde je maj

    OdpovědětVymazat
  8. Super Jájo! Za Jája box tě ještě musím pochválit, sice nejsem mezi těmi, kterým se podařilo přispět..Ale i tak klobouk dolů před tebou a hlavně díky za takový skutek!
    Jinak z novinek mě velmi potěšila informace o shopu :)) B.

    OdpovědětVymazat
  9. Som zvedavá na shop. Kedy o ňom napíše článok?

    OdpovědětVymazat
  10. Želám veľa šťastia a pevných nervov s e-shopom. A keď vidím tie punčocháče tak rozmýšľam nad tým či ich využijem lebo som odhodlaná si ich kúpiť. :)

    OdpovědětVymazat
  11. pěkný článek, přijemně jsem si početla :)

    OdpovědětVymazat
  12. Jé, ty hodinky jsou vážně super. Doufám, že je tu ještě uvidíme ;). Mně by se líbily moc, ale nejsem hodinkový typ, nenosím je vůbec, bohužel, pořád koukám na mobil.

    OdpovědětVymazat
  13. tak na tvuj e-shop se vazne tesim :) a Loving Hut mam rada, ale jeste radeji mam z veganskych restauraci Dhabu :))

    OdpovědětVymazat
  14. Těším se na e-shop a doufám, že akce "Jájabox" se bude ještě někdy opakovat ;)

    OdpovědětVymazat
  15. Ty hodinky jsou úžasné a silonky ještě krásnější!!! :) Těším se na eshop.
    Style Without Limits

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!