čtvrtek 27. prosince 2012

Vychytávka roku: Inglot vosk na obočí


Jono možná si budete myslet...hmm...nějakej blbej vosk na obočí a ona s tim dělá takový cavyky. Jenže se přiznám naprosto upřímně, že já vosk na obočí nikdá v ruce neměla a nikdy jsem po něm ani netoužila. No jako fakt. Docela dlouho jsem používala duo na obočí od Essence. Jsou to dva stíny /světleší a tmavší/ a jako i ten světlej je na mě docela tmavej. A připadala jsem si v tom jak Brežněv na prvomájovém projevu. Takže jsem duo časem zapudila (btw věděli jste, že muslim se může s manželkou rozvést tak, že jí 3x řekne zapuzuji tě?). Taky nemám nijak řídké obočí, takže jsem usoudila, že by nějakej vosk byl jen další krám do baráku a prostě  nějak nebyl v oblasti mého zájmu.


Nojo jenže to by mi ho nemohla vizážistka v Inglotu nanést na obočí. Víte mě se tam předtím stal takovej docela trapas, kterej by se asi kosmetické blogerce stát neměl. No nebudu chodit kolem horké kaše. Prostě jsem tam přišla se špatným odstínem make-upu. Na svou obranu říkám, že barva sice byla špatná, ale makeup jako takový mám moc ráda. Se ho budu těžko vzdávat. A moc o tom už nechci mluvit, páč prostě trapas, žejo? Slovo dalo slovo a slečna mě celou nalíčila. Byla jsem jako princezna. Jako vrchol mi dala ten zázračnej vosk.

Vypadá to fakt hustě. Obočí vosk krásně zvýrazní (nedělá žádný zebří pruhy) a chloupky zafixuje. Efekt je lesklý a vážně moc pěkný. Lesk je ve výsledku dost podstatná složka. No řekněte, kdy jste  měly naposledy lesklé obočí? Kdybych to na vlastní oči neviděla, tak bych asi ani nevěřila. Tsss..asi bych ho ani nikdy nechtěla vyzkoušet, páč vypadal na první pohled v prodejně jako lepkavý bahno alá leskortěnka Nyx, ale on je to spíš měkkej gel. Hrozně mě baví jak do něj štěteček krásně zapluje...mmmmmnn..pro tohle kosmetiku miluju. Trošku fetiš. Jo a řikala mi moje spolužačka, že má kamarádku a ta prokazazelný fetiš na kosmetiku má. S blaženě přivřenýma očima prý ořezává tužky. No tak až takhle v tom teda nejedu.

Vidíte něco? Tak vidíte, že nic nevidíte.

Jak jsem řekla, vosk obočí zafixuje a zvýrazní. Aplikuje se jen na samotné chloupky, kůži moc nezbarví. Ani na ruce nic moc vidět není, proto mě stále fascinuje, že takové "nic" udělá takový pěkný efekt. Výsledek je 100% přirozený. Nevím jak vy, ale mě se osobně moc nelíbí silně nalíčené obočí. Pokud prostě obočí nemám, tak bych to zkoušela spíš vyčárkovat tužkou na obočí, než si udělat dvě syté lajny. No nevim, nevim....mě se to prostě nelíbí. Bije to vyloženě do očí.

Vosk fakt doporučuji, protože mi dělá efekt alá Angelina Jolie. Obočí mám slušně rozlítaný, středně hustý a řekla bych, že teda mu dodá seriózně seriózní efekt. Na příliš řídkém obočí ten efekt neudělá, tam by to chtělo jemně doladit studeným hnědým stínem...ale jináč jako myslim, že tohle byste měly všechny vyzkoušet, páč je to žůžo labůžo.

Cena je 120kč. Oproti Browzing z Benefitu haháá.

Na novej rok jsem si dala předsevzetí, že rozšířím svojí Inglotí sbírku. Stínů už mám haldy, tady bych se měla vážně začít krapet krotit, ale třeba jejich sypký pudr se stříbrnými třpytkami, tvářenky, AMC multichromové lesky a korektory mě docela šimrají v mých necudných nočních snech.


14 komentářů:

  1. To je zajímavý, taky bych chtěla mít lesklé obočí :) Mě ale bohužel chloupky v poslední třetině obočí - té nejtenčí - moc nerostou. Potřebuju to radši dokreslit :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak toto nevyhnutne potrebujem!

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní13:36

    Škoda, že jsi to nevyfotila na svém obočí, tak je to o ničem :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máš pravdu, ale bohužel u nás je tma a na fotce by nebylo nic vidět. :(

      Vymazat
    2. taky bych to potřebovala vidět na fotce:/ s vystínovaným obočím si taky připadám jak Brežněv, tohle by mohlo bejt něco pro mě..škoda tý věčný tmy venku:(

      Vymazat
  4. Anonymní15:51

    Wow, tak to je něco pro mě! Používám jen gely na obočí, ale ty podle mě neposedné obočí moc nezafixují. Díkec!

    OdpovědětVymazat
  5. Jájo, tak se hecni a přes den to zkus nafotit - obočí před a po úpravě voskem. Mě by to HODNĚ zajímalo. Jásala jsem nadšením, když jsem se o něm před časem dočetla u Rendy, ale obrázek obočí taky myslím neměla. Na tobě to bude fajn vidět, svoje obočí máš světlé dost, tak myslím, že ten rozdíl musí být patrný.
    Článek o věcičkách na obočí taky chystám, mám pár výrobků a ty chci porovnat. Nejčastěji asi používám hnědý gel na obočí od Alverde, to je na běžné denní líčení akorát. Když se líčím výrazněji, udělám malinkato dramatičtější i to obočí a to setem od Goshe, kde je taky vosk (bezbarvý). Bohužel u nás není dostupný, dopravily ho ke mně kolegyně ze Slovenska. Takže jsem se děsila, co nastane, až mi vosk dojde a hle - Inglot v tomto směru nesmírně potěšil :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  6. taky ho mám :) akorát já pro něj šla cíleně, protože mi došel jak benefití, tak elfí vosk, a nějakej jsem potřebovala tak jako tak
    no a musela jsem si na něj chvíli zvykat :D protože ty dva zmiňovaný jsou fakt pevný barevný vosky, kreslej a vyplňujou samy o sobě a stín jsem na ně ani nepoužívala (páč byl hnusně červenej)
    no a tenhle je fakt spíš takovej měkkej gel, barva není v obočí skoro vidět, spíš uhladí a zaleskuje - a pak je potřeba namazat stín, aby to bylo vidět
    ale dobrý, ten stín má skvělej odstín a radši dám přednost tomuhle kombu, než jen vosku a stínu ošklivě načervenalýmu ...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moorko, a vážně to aplikuješ v tomhle pořadí? Tedy: vosk, pak stín. Mně to přijde vrcholně divné. Přijde mi logické nejprve nabarvit obočí a dát mu tvar a až pak ho uhladit, naleskovat a navoskovat. To je jak s vlasy: taky voskuješ a lakuješ až na konec veškeré péče... ne?

      Vymazat
  7. tyjo to vypadá fakt skvěle :) Přesně něco takového by se mi hodilo :)
    http://nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Jé, tak ten mám při nejbližší návštěvě v plánu :). Zdá se být fakt bomba.

    OdpovědětVymazat
  9. No paráda, tak aspoň vím, co mám příště v Inglotu omrknout. Já používám hlavně tužky, protože mám na obočí jizvu a musím kousíček dokreslovat, takže stíny pro mě nepřipadají v úvahu. Na vosku je super, že neposedné obočí i zafixuje, jen si nejsem moc jistá tím leskem... obávám se, že budu mít tendence ho přepudrovávat :D

    OdpovědětVymazat
  10. O vosku slyším prvně..dost jsi mě nalákala :).

    OdpovědětVymazat
  11. Anonymní18:14

    Tak tohle MUSÍM mít...
    Díky za tip...

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!