pondělí 10. prosince 2012

Vybíráme k Vánocům pro pány


Ahojky,

nedávno tu byl článek ohledně vánočních tipů pro nás kosmetické maniačky. Jeden komentář mi vnukl nápad, že bych mohla něco podobného sestavit i pro pány-čistě kosmetického. Sice se chlapi natřásají, že by si nikdy hydratační krém na obličej nedali, ale já si myslím, že první vrásky je seberou stejně jako nás :). Tajně jsem vyzpovídala pár exemplářů mužského pohlaví, co že to vlastně z kosmetiky nejradši používají ( i když vám budou před kamarády tvrdit, že maximálně tak motorovej olej na ruce)

 Parfémy:



 Hugo Boss No.6 Bottled

 Tento parfém je mezi pány všeobecně velmi oblíben. A jak jsem se dozvěděla, tak ho používají i dámy. Obsahuje výtažky ze švestky, jablka, citrusů a vzácných dřevin. Vůně je velice příjemná, svěží..ne ani tak moc těžká. Na chlapovi mi přijde hrozně nooooo sexi. :)




 Armani Acqua di Gio Pour Homme

 Tento parfém osobně načichán nemám, ale moje kamarádky se shodly, že jim na chlapovi moce hezky voní. Patří k jedním z nejprodávanějších parfémů. V diskuzích je několikrát označován pomalu jako afrodiziakum, takže dámy bacha! Parfém obsahuje esence z pačuli, mandarinky, datlí a zemitost dodává cedrové dřevo.


 

Adidas Pure Game

 Ať chceme nebo ne, stejnak jsou nepoužívanější pánské vůně ty od Adidasu, Playboye Axe a Old Spice. Mě se moc líbí Pure Game od Adidasu a i je cenově dostupná. Brácha používá spíš takový ty klasický sprej za pár korun, ale i ty fakt moc příjemně voní. Rozhodně dopučuji omrknout...oňuchat.


Péče o pleť:


 EP Line The Simpsons

 Tak pěna na holení asi není dárek snů k Vánocům, chlapi si jí stejně radši vybírají sami, ale co říkáte na ten obal? No není dokonalý..kterej chlap nemá rád Simpsny? :)



                                                                 Biotherm Homme

 Tento krém je určen na zralou mužskou pleť. Letos jsem ho koupila tátovi k Vánocům, tak doufám, že ho bude používat. Slečna v parfumerii mi ho vychválila, tak uvidím, jestli ho bude používat. Minimálně je moc pěkně parfémovaný a na pokožce příjemný. A Biotherm krémy, takže bych se nábála, že byste tady šláply vedle. Jediné na co můžete narazit, je ta neochota se mazat. Respektive.. "ty ses zbláznila..já chlap a budu si na ksicht matlat nějaký krémy?" Podle mě i muž se o sebe může starat, aniž by působil zženštile. A krém ve mě žádné metrosexuální představy nevyvolává. :)


 Vichy Homme Hydra-Mag C

 My ženy moc Vichy nemáme rádi, ale docela mě překvapilo kolik pánů v mém okolí tuto kosmetiku používá. Jejich sérum na vypadávání vlasů prý fakt pomáhá (třeba dárek pro dědečka), ale mě zaujala tato kosmetická sadička. Já jsem celkově na kosmetické sady docela ujetá, tak bych pravděpodobně svému mladému koupila něco podobného. I ta taštička se mi docela líbí. Tato sada obsahuje krém Hydra-Mag C, gel na holení a sprchový gel.

Dámy, pochlubte se. Čím obdarujete letos svého mazlíka? :)

Tento článek vznikl ve spolupráci s Parfums.cz, veškeré výrobky můžete koupit na jejich eshopu.


10 komentářů:

  1. Anonymní13:49

    Emma
    název mladý ve mě evokuje něco fakt hroznýho na zabití - ani bych to nevyslovila - já jsem darovala Tonina Lamborghiniho - červený Feroce - a je to moc příjemná vůně, s dobrou výdrží a za nižší cenu. Jinak můj používá Givenchy, takové trochu kořeněné, připomíná mi to čokoládu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mojí kamarádce zase vadí, když jí přítel osloví kočko..no každý to cítíme jinak.. :)

      Vymazat
  2. Já jsem příteli koupila ten adidas v dárkovým balíčku, ta vůně se mi hrozně líbila. Myslím, že ho to potěší víc než nějakej drahej parfém, to považuje za vyhozený peníze. Pak mám v plánu ještě nějakej řetízek nebo náramek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jj Adidasky chlapům hodně voněj..já je mám taky ráda. :)

      Vymazat
  3. Aqua di Gio je opravdu moc pěkná, ale ten můj má raději ty hodně kořeněné :)

    OdpovědětVymazat
  4. Šestka je super, taky mi přijde sexy, ale jen na tom mém chlapovi :-D V práci ji používá ještě jeden kolega, dá se poznat, že je to ten samý parfém, ale na každém voní jinak :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Věcmi "od simpsnů" se snažím obdarovávat každý rok, chlapy je prostě u nás žerou :D akorát ty ceny jsou občas do nebe volající :D
    http://nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Ta Simpsons pěna na holení je boží! Škoda, že už všechny dárky koupené mám, jináč bych ji okamžitě začala shánět ;) Každopádně můj přítel naprosto nesnáší jakékoliv krémy, dokonce když mi má namazat záda, tak si pak okamžitě jde umýt ruce, páč ten krém nesnese a skáče u toho jak postřelený jelen :D takže tohle by u nás neprošlo :D

    OdpovědětVymazat
  7. Acqua di Gio - nejlepší!!! ;) Opravdu jak afrodiziakum!

    OdpovědětVymazat
  8. Tak manžu jsem zkoušela už asi miliardakrát přemluvit, aby si něco udělal s pletí, peeling, protože mě děsně škrábe nosem (no vážně :o)), nebo alespoň krémoval, i výbavičku jsem mu nakoupila, naprosto zbytečně samozřejmě. Ale je pravda že se hodně a rád voní, takže mi ani doma nesmrdí po potu, což je fajn :o) Jinak Acqua di Gio je vážně skvělá, stejně jako její ženský protějšek :o)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!