sobota 15. prosince 2012

Pojďme si popovídat o Ladyboxu



Dnešní článek vychází se zpožděním, neb jsem nechtěla jen vyfotit produkty, ale přinést i recenze a trošku krabičku s odstupem času zhodnotit. Doufám, že jste krabičku taky vyzkoušely a můžeme porovnat svoje zkušenosti. :)

Nechala jsem si balíček poslat domů, takže jsem se k němu dostala s půltýdenním zpožděním..vesele jsem ignorovala všechny články na toto téma(překvapení je hold překvapení), ale jaksi mi  neuniklo, že místo krabičky bude pytlík. První asociace je "Mikulášská nadílka". Po rozbalení jsem byla velice mile překvapena, neb prosincové vydání je opravdu slušně napěchované. Všechno ale pěkně popořadě.



Inglot oční stín č. 30

Spolupráce s Inglotem mě překvapila/potěšila. Vyzvídala jsem krapet v prodejně a spolupráce by mohla pokračovat, protože se jim zdá Ladybox jako super nápad. Snad se budeme moci těšit na další výrobky. Jupí! Já bych se přimlouvala třebas za jejich tvářenky nebo tužky na oči. :)

Stínu nemám co vytknout. Je měkký, fajně pigmentovaný. Efekt je lesklý krémově-nazlátlý. Rojasňujících stínů není u mě nikdy dost. Pokud se dostanete do prodejny  Inglotu, tak určitě neodejdete s prázdnou. Já mám novou závislost. :)



Saloos Regenerační obličejový olej Granátové jablko

Jsem ráda, že se zapojují do Ladyboxu české firmy, protože ochotně podporuji našince. Ale já a oleje? Hm..to nejde moc dohromady, ale to je můj osobní problém. Spíš mě zaskočil výběr produktu, protože tento olej je určen pro zralou pleť. Já si nemyslím, že bych něco takového potřebovala, taky si nemyslím, že by se do Ladyboxu produkt pro zralou pleť hodil.Tento výrobek jsem s dovolením netestovala.



NevO Dead Spa tělové máslo Milk and Honey

Další mazání. Achjo. Já jsem děsný mazací flákač a teď jsem se kvůli recenzi musela mazat každý den. Vidíte, co pro vás všechno udělám? No přátelé máslo není vůbec špatné. Pěkně se vsákne do pokožky, ale nezanechává jí umaštěnou, to másla občas mají ve zvyku. Vůně je jemná a překvapivě vydrží celý den. Ano, opravdu jí cítím na kůži ještě večer, což je neobvyklé. Někomu to může vadit, já to docela vítám.

Jináč NevO určitě znáte. Kosmetika to není zrovna nejlevnější. Vsázejí na ingredience z Mrtvého moře. Trošku mě od nákupu odrazuje, že kosmetiku prodávají "jen" ve stáncích. Kosmetika to sama o sobě asi nebude špatná,něco málo kladných recenzí jsem na NevO četla. Mám od nich leštičku na nehty a ta je teda fakt bombová. Docela škoda, že jí nedali do Ladyboxu místo másla, protože ten efekt je naprosto neuvěřitelný. Vyleštíte nehet tak, že vypadá jako nalakovaný bezbarvým extralesklým lakem. Asi bych to připodobnila k p-shine. Pokud máte cestu kolem, tak si nechte naleštit nehty a uvidíte samy. :)



Dermalogica Daily Microfoliant

Dermalogica je oblíbená v zahraničí a jsem ráda, že i u nás začíná vystrkovat růžky. Tento peelingo-pudr obsahuje výtažky z rýže. Má se smíchat troška prášku s vodou do vytvoření kašičky. Mě se ani na několikátý pokus kašička nepovedla, ale myslím, že to na účinky nemá vliv. Na pleti se vytvoří trošku pěna, která drhne. Peeling o sobě tvrdí, že vyčistí póry a nechá pleť hladkou a rozzáženou. A co říkám já? Jop, nelže. Póry mi vyčistí opravdu výborně a pleťka je hlaďoučká.  Po 14 dnech používání mám černé tečky na nose (kterých se asi nikdy nezbavím) světlejší a póry jsou staženější. Nevěřím, že to píšu, ale fakt si připadám rozzářenější. Jako naprosto seriózně vypadám líp a z lásky k této značce to asi nebude. Nevím, co do toho dali za lektvary, ale mě to přesvědčilo.
Jen mám problém s vysušováním pleti. Musím se rozhodně po každém použití řádně promazat, jinak se pleť nepříjemně pne. V návodu píší, že suchá pleť má peeling použít maximálně 1x týdně a já s tím musím jenom souhlasit. Tohle by suchou pleť při každodenním používání totálně odrovnalo. Ale hodnotím kladně, protože výrobek funguje. Cena je vyšší, ale vzhledem k účinkům plně odpovídající. Uvažuji o nákupu plného balení.





Fleur de Santé Clarity Maska a odličovač 2 v 1

Svojí averzi vůči FdS jsem vyjádřila už dříve, ale chtěla jsem jim dát šanci, tak jsem masku/odličovač prubla.Konzistence není vzhledem k přítomnosti jílu tak hutná jak jsem čekala. Jde o jemný krém bílé barvy. No tak bílá barva není u krému nic neobvyklého, ale tahle barva zůstává na pleti i při mytí..jako je to divný na popis..čističe ztransparentní při mytí nebo se přemění na pěnu..ale tenhle krém ne. Jo je to jen blbost, ale mě tohle potkalo poprvé v životě a u mytí se nad tím vždycky pozastavím...tak abych popsala celkové pocity. Čistící schopnosti jsou ok, póry mi neucpává, pleť mi to nesežralo ani extrémně nevysušilo. Můžu konstatovat, že jako čistič prospěl. Jako masku jsem clarity zkusila jednou a nic moc jsem nezporozovala.

Lavera Basic Sensitiv hand cream

Krém na ruce pěkně voní. Konzistence je hutnější, ale překvapilo mě, jak se pěkně vsakuje a dobře hydratuje. Nemám co vytknout. Pokud chcete dobré mazání, tento krém určitě nezklame. Jo a voní náplň, co je ve figurkách na stromeček. :)



Ořezávač nehtové kůžičky NevO

Nepoužívám a používat pravděpodobně nikdy nebudu.


V boxu byly ještě vzorky 3x Lavery Intenzivního hydratačního krému a 1x Nobilis Tilia Arganového krému s rostlinným skvalenem. Zkoušela jsem jen Nobilis a byl moc přijemný, lehký. Ale z pytlíkových balení vám nic víc nepovím.


Nobilisu bych v Ladyboxu viděla ráda více. Přeci jenom je to česká značka, má pěkné obaly (haha) a sortiment je velice zajímavý. Masky nebo pleťové vody bych brala na vyzkoušení všemi deseti.




Super by byla na vyzkoušení i Lily Lolo, případná spolupráce s mojesminky.cz nebo pureskincare.cz nás určitě všechny také potěší. No takový blending brush od Bdellium Tools..mmmnnnn.


Prosincové vydání je rozhodně u mě zatím nejlepší ze všech. Vítězem stává Dermalogica peeling, protože jednoznačně funguje.
Jak se Vám líbil prosincový Ladybox? Které značky byste v něm rády viděly?

xoxo Jája

16 komentářů:

  1. Mně prosincový Ladybox potěšil moc... sice ti tak trošku závidím ten tvůj Inglotí stín, protože mně přišel fialový, ale jináč jsem naprosto spokojená a se vším mi kápli do noty :)
    A s těma značkama souhlasím, určitě bych v boxu moc ráda našla něco od Everyday Minerals nebo z mýchšminek či od Nobilisu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem za ten stín strašně moc ráda. Je moc pěknej.
      Od EDM bych prosila rozjasňující pudříky. :)

      Vymazat
  2. No mě pošta jeden LB úspěšně ztratila, naštěstí mi odeslali nový, tak jsem se k němu dostala až dneska... A taky jsem nechtěla číst recenze, ale nějak se ke mě pytlík dones a Inglot taky :D.
    Z pytlíku jsem zklamaná, radši bych box a v tom pytlíku mi sláma přišla hrozně na obtíž :/. Nicméně s výrobkama jsem fakt spokojená, Inglot je pro mě sázka na jistotu a ten zbytek určitě ráda vyzkouším. Co je tam pro mě navíc je to tělové máslo, moc se totiž nemažu a tohle je navíc hrozně moc velké :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo velikost masla je obrovska..alespon mame motivaci se pravidelne mazat..ten na zimu jsem si dala predsevzeti :-D

      Vymazat
  3. jj, taky mi přijde, že ta Dermalogica fachá a černý tečky čistí spolehlivě ... ale na druhou stranu si pořád nejsem jistá, jestli není lehce agresivní, už se mi dvakrát stalo, že jsem po použití měla na pleti zarudlá suchá místa, hlavně pod očima ... ale taky to může být jen z toho, že jsem někde namrzla :D ještě to musím zkoumat

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mam stejne pocity jako ty,ale me teda krom vysusovani zarudla mista nedela. Kazdopadne funguje dobre...dlouhodobe ucinky zatim posoudit nemuzeme :-(

      Vymazat
  4. Ja som s týmto ladyboxom bola tiež moc spokojná. Inglot tieň som dostala dokonca vo veľmi peknej farbe. Teším sa, že im to ide každý mesiac lepšie!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky si myslim,ze jsou mesic od mesice lepsi :-)

      Vymazat
  5. Já jsem dostala všechny produkty stejné, jako ty a nejvíc nadšená jsem asi z Dermalogicy a Saloosu. Sice taky nemám zralou pleť, ale budiž, olej je na pleti moc příjemnej. Kašička se mi taky nedaří udělat, tak aspoň vím, že to není jenom těma mejma rukama. Inglot stín jsem ještě nezkoušela, dokonce jsem ho ani nevybalila, čekám totiž, jakej odstín přijde kámošce, pro případnou výměnu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jestli ti nesedi barva, tak me napada,jestli by to neslo primo vymenit v inglotu

      Vymazat
  6. Mě akorát mrzel odstín toho Ingloťáckého stínu. Dostala jsem fialovou :-/ Jinak jsem byla spokojená. Některé produkty budu dávat jako vánoční dárky, protože je opravdu nemůžu všechny spotřebovat a některé mi prostě nevyhovují. Samozžejmě ejvětší nadšení bylo z Dermalogici, akorát jsem koukala na plnou cenu a nevím, jestli bych za ní dala cca 1400Kč ;)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 1400 neni malo, ale pokud mi vyrobek sedne,tak jsem za nej ty penize dat...snad bude na eshopu ladyboxu priznivejsi cena :-)

      Vymazat
  7. achjo a já pořád nic :-/ :(

    OdpovědětVymazat
  8. ja byla s timto balenim fakt spokojena! Nevic s Laverou... tam jako za me fakt parada. Inglot me taky dostal :-))) uz jsem tam byla a je to fakt uzasny!

    OdpovědětVymazat
  9. Deromalogica peeling je fajn věc, začínám hodně důvřovat věcem co se smíchávají s vodou, mám takhle prachovou masku od ryoru a nemůžu si jí vynachválit. Na mastnou plet není nic lepšího :)
    www.nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!