úterý 20. listopadu 2012

Soutěž o Catrice Highlighting powder


Moc soutěží tu u mne není, ale když už je nás tu přes 200, tak by se asi slušelo někoho odměnit. Rozhodla jsem se dát do soutěže rozjasňující pudr od Catrice ze současné limitované edice. Dezén je moc pěkný a možná si ještě pro jeden pro sebe skočím. :)

Doufám, že se bude výtězce líbit. Popřípadě by na něj mohla napsat hostující recenzi, ale není to podmínkou. :)

Pravidla soutěže:

1) Být mým pravidelným čtenářem přes Google
2)Nechat na sebe mailovou adresu
3) Být trochu kreativní a napsat mi do komentáře co se Vám na blogu líbí/ nelíbí, proč chodíte zrovna sem..co by se dalo vylepšit, jaký článek byl nejlepší, nějaký zajímavý námět na článek...prostě cokoli co se týká blogu...každý to může pojmout podle sebe.

Výherce vyberu sama a bude to komentář, který mne nejvíce zaujme.
Vyhlášení výherce proběhne tuto neděli.

Pokud akceptujete všechna pravidla, tak Vám přeji hodně štěstí...tedy šťastné klávesy. :)


19 komentářů:

  1. Anonymní19:06

    Mně se nelíbí, že píšeš líp než já :D
    modraanita@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  2. Líbí se mi, že tvé příspěvky se mi vždy hodí :D. Vím, zní to blbě. Ale vždy když zrovna řeším nějaké aktuální téma, nějakou kosmetickou novinku, tak tvůj článek je zrovna o tom. Např. tvářenka Fleur de Santé. Prostě jsou tvé články vždy aktuální tomu, co zrovna "letí" a mě baví je číst. Snad je to srozumitelné :)
    janicka165@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Já jsem na tvůj blog vlastně narazila náhodou kvůli omlazení, odkud tě "znám". Přišla si mi hrozně zajímavá a párkrát mi i radila, a tak když jsem v nějaký diskuzi viděla, že píšeš, že máš svůj blog, hned jsem ti musela napsat o adresu.. Mám tvůj blog ráda hlavně kvůli tomu, že píšeš o věcech, který používám i já. A skoro všecho co chválíš sedí i mě.. Články i tvůj styl psaní je mi sympatický a určitě budu věrná čtenářka ještě hooodně dlouho :). Tak nějak jsi pro mě i někdo, kdo se v tom prostě vyzná a komu věřím, že to jako fakt funguje nebo ne.
    Yanictta@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  4. sleduji už nějakou dobu :)
    já tady nebudu vymýšlet nějaký báchorky :D normálně jsem tvůj blog našla, nejspíš v oblíbených nějaké další blogerky a něčím mě zaujali tvoje články, tak proto tě sleduji :)) :D
    mandragerka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Sleduju. :)
    Já sem chodím, protože jsi správně hubatá a tak se nebojím, že bys o nějakém výrobku šířila nepravdu. :)
    a mail, který jsem v předchozím zapomněla...
    karamba.lou@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  6. Já sem chodím proto, že i když články jsou o kosmetice, prosakuje z toho určitá osobitost a je vidět, že tu máš hodně opravdu originálních článku a to si cením!

    beautyofbodyandmind@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Jelikož jsem tu nová, tak jsem si na tvůj blog ještě nestihla udělat názor, ale podle toho, které články už jsem už projela, tak jsem zavítám častěji :). Jinak se mi líbí tvoje kosmetické recenze, v těch určitě pokračuj :).
    lucazima@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  8. Díky Tobě jsem se stala kosmetickou fanatičkou! Fakt! Začalo to v létě na brigádě, kdy jsem seděla 8 hodin u PC a neměla co dělat (doufám, že si to tady někdo povolaný nepřečte :D). Narazila jsem na různé kosmetické blogy, ale vybrala jsem si jich pár, které mě opravdu zaujaly. A tento byl první. Díky osobitému stylu, originalitě, zajímavým názorům, recenzím a taky tím, že se mi stránka půl hodiny nenačítá, páč je přeplácaná ;) V jednoduchosti je krása ... a taky v osobitosti pisatelky.

    ladavanova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  9. Já jsem sem poprvé zavítala kvůli názvu blogu a docela se mi tu zalíbilo :-) mě se na tobě moc líbí, že nejdeš úplně "ve vlně" všech kosmetických názorů a nebojíš se napsat svůj, byť odlišný názor! A toho si cením, pač se to moc nevidí!

    evelinsbook@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, v poslední době mě zaujal tvůj článek o medicíně, tohle téma mě přitahuje, chtěla jsem ji také jít studovat, ale na poslední chvíli jsem si to rozmyslela. Ale když čtu takové příspěvky, tak si vždycky představím, jak bych všechen ten nápor zvládala/nezvládala. Studuji poblíž anatomického ústavu a pokaždé, když jdu ze školy, tak vidím, jak tam je rozsvíceno a probíhají pitvy. Jednou jsem tam na pitevně byla na exkurzi a udělalo to na mne veliký dojem. Všichni, kteří dokáží medicínu vystudovat a stanou se dobrými lékaři, mají můj obdiv. Já jsem to vzdala, jsem na to moc velký nervák. Takže Ti držím palce, ať vydržíš a získáš vysněné povolání :-)

    xxiixxi@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  12. ten se mi zrovna líbí, ale jsem líná jít shánět nějakýho rossmanna, tkž super :))

    líbí se mi tvůj styl psaní (což už jsem ti myslím někde psala) a typově mě dost baví tvoje tagovací články, který občas nahodíš :)

    OdpovědětVymazat
  13. Ahoj, přišla si z opravdu krásnou giveaway, tak se ráda zapojuji :) email na mě je 26nikolka26@seznam.cz a sleduji tě už déle pod jménem nikola nikolová. Tvůj blog se mi líbí celkově. Máš hezké články, a tvůj styl psaní se mi také moc líbí. Máš zajímavý a originální název blogu. Nejvíce mě zaujal článek krabičky krásy a proč to češky nepochopily. Musím říct, že s tebou naprosto souhlasím, je to dost 300 za vzorečky které jsou jinak zadarmo. Ale samozdřejmě nemůžu být pozadu a krabičku krásy jsem si také obědnala, teď by mi někdy měla dorazit. Tak jsem na to zvědavá jaký bude obsah tentokrát. Když se mi bude maximálně líbit, budu přemýšlet o dalším boxu, když se mi obsah líbit nebude, už si karbičku nikdy neobědnám. Mě zaujaly víc senzaboxy. Ale ta cena by mohla být opravdu tak do té stovky.. Piš dál to co píšeš a jak píšeš, takhle je tvůj blog originální a mám ho moc ráda :) Přeju hodně úspěchů a dalších a dalších milovaných čtenářů, kteří určitě budou rádi číst tvůj blog tak jako já. Měj se krásně :) Nikol z blogu onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  14. Jarmark je jedním z blogů, který mám prostě ráda! Baví mě tvoje články a hlavně názorově se s tebou shodnu :) Navíc díky tobě, Káje z Plumfoolery a Petě z Lovelyhair začínám šíleně propadat kosmetice a šetřit i na ty dražší, ale vysněné produkty :)! Díky, našla jsem v tom novou vášeň a prostě mě to baví :) Co bych vytkla? No možná nepravidelnost článků pro závisláky :D Vždycky si je ráda přečtu, ale občas bych ráda víc :D ale chápu, že nesedíš jenom u pc a nepíšeš blog :)
    Jinak přemýšlela jsem o vzhledu blogu, zda bych něco vytkla či chtěla změnit. No závěr je jasnej, opovaž se cokoliv změnit :D Ne teď vážně, bílá barva - jasná,jednoduchá, čistá v kombinaci se srdíčky myslím naprosto všeríkající :)Teda alespoň doufám, že si dobře pamatuji tvé vysněné povolání..a to je asi všechno,ták hezký věčer :) B.

    OdpovědětVymazat
  15. mne sa páči, že máš vlastný názor... že si tak drzo-úprimná... :)

    reichlova.petra@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  16. Na tvůj blog jsem narazila při hledání informací o Aussie :-) Pak jsem začala postupně pročítat tvoje další články a už to bylo. Nejvíc se mi tady líbil článek o věcech, které tě štvou v drogériích, se kterým jsem naprosto souhlasila! lllenkaaaaa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  17. bygoldie@gmail.com

    Ja porad cekam na clanek o P90X :( za chvili mi skonci predplacene hodiny bodyformu a budu muset neco zacit doma, nechci se prece vratit ke konfekcnim velikostem zacinajicim 4kou :D

    OdpovědětVymazat
  18. Mně se u tebe na blogu líbí, že se nebojíš být svá. Nebojíš se prosazovat svůj názor, i když je třeba jinej než všech ostatních. A vůbec jsi osobitá, máš svůj způsob vyjadřování a nehraješ si na sluníčko (což mě na některých blozích neskutečně štve) ;)

    pakoshka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  19. Líbí se mi, že jdeš proti proudu české kosmetické-blogo sféry - mám ráda kritické články- a ty moc nechválíš - a to já moc, moc ráda. Líbily se mi články - o českých drogérkách a o Senzaboxu :D.
    Miluju články typu - Udělej si sám - takže jsem okamžitě vyzkoušela masku z kvasnic, olejovou masku, acylpyrinovou masku a guláš.
    A co se mi nelíbí? Vzhledem k tomu, že kosmetika je mým koníčkem (a mé kamarádky a rodina jsou nedotčeny) - trpím tak závislostí na kosmetických blozích - takže čím víc článků, tím lépe :)

    Lil (odjogurtukelimek@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!