pátek 2. listopadu 2012

Krabičky krásy: Proč to Češky nepochopily?


Já si hážu pomyslnou blogerskou mašli. Nemohla jsem být víc neoriginální, žejo? No ale přeci jen tu otevřu toto téma trošku jiným směrem. Nebudeme si povídat o obsahu krabiček ( to jste četly milionkrát jinde), ale o tom proč vypadají krabičky, tak jak vypadají a jak k nim Češky vzhlíží. 


Nedalo mi to a já jsem si nechala poslat obě nádhery. Podle mě celkem slušné. Nejsem moc cílovka pro tyhle značky, ale ráda vyzkouším. A to je ono- nikdy bych si je pravděpodobně nekoupila, ale vyzkouším a třeba se mi zalíbí a koupím si plné balení.






Tak vy si asi myslíte, že budeme dostávat Chanel a Mac? No tak já vás utvrdím v tom, že to se pravděpodobně nikdy nestane, neb na to nemáme mentalitu. Vytáhla jsem pro vás dva nádherné příspěvky z jednoho nejmenovaného serveru, které naprosto vystihují, jak to tom jsme:


Můj názor na ně je negativní a 300,- mi příjdou už moc. Myslím, že za vzorečky, které dostáváme normálně zadarmo bychom neměli platit. I ten jeden full size produkt firma, která zprostředkuje tyto "krabičky" dostává od dodavatele zadarmo, protože si tím ta značka dělá reklamu - vyzkoušíme jí a popřípadě znovu koupíme. Takže mě to příjde jako okrádání, ať si každý říká co chce. Navíc mě příjde, že nutí lidi kupovat, to, co nepotřebujeme. Zaplatíme sice měsíčně tři stovky za milion vzorečků, které běžně dostaneme v Sephoře zdarma a k tomu jeden produkt plné velikosti, ale třeba ho vlastně žádná z nás v tu chvíli nepotřebuje. Kdyby to stálo 100,-, tak prosím, ale takhle... Ne! V Anglii například je úplně běžné, že třeba lak lepší značky (Nails, Inc.) plné velikosti zakoupíte v časopisu Elle, vlastně zadarmo, platíte jen za časopis... Myslím, že i tady se to stává běžné. Takže ono i full size produkty se dají sehnat vlastně zadarmo (viz Sephora a dny Marrianne dostala jsem lesk od Nars a tužku na oči Sephora v plné vel. zdarma...)


Šla bych do toho, kdybych věděla, co v něm je a vyplatilo by se mi to... nebudu dávat tři stovky měsíčně, abych pak zjistila, že to nevyužiju.


Pochopily jsme my Češky smysl krabiček krásy? Já říkám, že ne. Krabičky jsou tu od toho, abychom vyzkoušely neznámé produkty, nebo věci, které jinak přehlížíme, nebo bychom si je nikdy nekoupily. Oba boxy tyto úkoly splňují naprosto přesně. Jestli s výrobky budu spokojená nikdo předem neví, ale já jsem si koupila službu. Koupila jsem si to, že za mne někdo sežene produkty k vyzkoušení a krásně mi je zabalí.  Přistoupila jsem na tuhle hru, ta jí prostě buď budu hrát a nebo ne. Někdo musí ty krasné krabičky objednat, vyrobit, produkty vybalit, zabalit do dárkového balení, poslat poštou a jako kanceláře se taky platí a asi to ty lidi nebudou dělat z lásky pro kosmetiku. Think!

Ale já chci kruci ty krutý kosmetický značky, který spolužačky ani nebudou umět přečíst! No tak jsme opět u toho. Já myslím, že marketingoví odborníci nejsou zase tak blbí, aby cpali produkty zadáčo národu, kde je pro 95 % žen a dívek vrchol měsíce nový katalog Avonu. Pro high end nejsme cílová země. Já myslím, že už takhle jsou krabičky dost dobré. Je v nich převaha drogérky, low cost značek a sem  tam nějaká ta vyšší značka, kdyby se nějaká slečna chtěla kosmeticky rozvíjet. Pro blogerky sice nic moc, ale pro zbytek národa naprosto v pořádku.

Jediné řešení je podle mě další box, který by byl na dražší značky zaměřený a byl by za vyšší cenu. Už to by tak nějak trochu předurčovalo, že si ten box koupí holka se zájem vyzkoušet nepoznané, než dáma "nahrabu, co se dá za pár kaček".

Toto je můj názor na věc. Musela jsem to vypustit do světa. Nešlo to už dál vydržet. Prosím vyjádřete se do komentářů, co si o celé záležitosti myslíte, protože by to třeba tvořitele krabiček nějak informovalo co a jak. Pro tentokrát jsem povolila i anonymní komentáře.

49 komentářů:

  1. Podle mě není úplně důležité, abychom v krabičkách dostávali vzorky od high-end značek, ale především, aby šlo o ty neznámé, se kterými se běžně nepotkávám. Oba boxy se mi celkem líbí, ale šetřím a proto si je nekupuju; nicméně žádné větší připomínky k nim nemám; obzvlášť pokud opravdu dojde k sestavení výrobků "na míru" zákaznici.

    OdpovědětVymazat
  2. Naštěstí jsem nikde nečetla nic negativního a tak mimomísního, jak si uvedla jako příklad. Protože to je opravdu síla. Souhlasím s Tebou a pohlížet na tyto krabičky jako na nákup služby, to je přesně ono. Snad si to přečtou ty, kterých se to týká.

    OdpovědětVymazat
  3. v podstatě souhlas, obsah Ladyboxu mi vyhovuje, Senza teda ne, ale to už jsem psala (já se přes ty 3 ml prostě nepřenesu)

    citovany názor jsem si musela vygooglit, tipovala jsem prozeny.cz nebo ně o takového a ono omlázko :D njn, co dodat :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. omlázko je studnice neskonalého rozvoje ducha:D

      Vymazat
  4. Jájo, mluvíš mi z duše. Sice ano, přišlo mi, že ne všechno nakonec využiju, ale velice ráda vyzkouším! V luxusní dekorativku ani nedoufám, protože prostě není na to cílovka a kdo by to platil? Úplně se s tvým názorem shoduju. Jde o to vyzkoušet nepoznané a kupujeme si službu. Jen možná by bylo lepší tam mít víc těch nepoznaných věcí i někdy větší balení a míň těch, co se dají běžně koupit v drogérce. Jinak souhlas :))).

    OdpovědětVymazat
  5. Myslím, že jsi to řekla úplně přesně. Já od krabičky očekávám jediné - pěkné překvapení každý měsíc, takový dárek, který dávám sama sobě (nebo mi ho může dát někdo jiný, aspoň bude mít jednodušší rozhodování, čím mě obdarovat) a v něm pár výrobků, které vyzkouším a uvidím. Podle mě jsou na tom české boxy (hlavně LB, ten jsem si oblíbila víc) dost dobře a já jsem spokojená. Jo, jsem ochotná dát 259 Kč měsíčně za to, že budu mít radost z překvapení.

    OdpovědětVymazat
  6. Ámen... chci překvapení, chci ten pocit, že se na něco těším, vím, že dostanu kosmetiku, že to bude fajn, ale nevím, co přesně to bude:)
    Těch 259,- mi za to opravdu stojí.

    OdpovědětVymazat
  7. Anonymní19:25

    Víceméně souhlasím, jak jsem se koukala tai v té bájné Anglii, o které píše slečna, mají special edition boxu, který stojí už 20 liber, ale jsou tam "lepší" značky a dopředu víte, co tam bude. Ale teda Chanel jsem nějak neviděla nikde. Pro mě je ta krabička překvapení a zkoušení drobností, který by se mi nechtělo shanět samotné...udělat si prostě radost, aniž bych musela obíhat půl města, přijde mi to hezky zabalený a já se kochám :D

    OdpovědětVymazat
  8. Pod to se vlastně dá jen podepsat :-)
    Hezké a výstižné. Zadarmo ani kuře nehrabe a ti lidi v kanclu nebudou vysedávat do noci a balit krabky jen za "děkuju", že :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Zase jedině souhlas! :D Občas mám pocit, že lidi prostě nepřemýšlí..Ale hlavně, že je někde něco zadarmo. Krabičky jsou prostě dělané pro náš národ, komu by se nelíbilo dostat MAC, Chanel a bůhví co ještě, jenže tím by to skončilo. Jen minimum by šlo a třeba si to fakt koupilo, protože proč budu dávat peníze za plnou verzi, když jí třeba dostanu v nějaké té krabičce :D No, takže myslím, že naše české krabičky jsou fajn! :) Plní přesně tu funkci, kterou dle mého mají. Překvapení je k nezaplacení a navíc radost z nějakého toho produktu, který neznám?! Osobně jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  10. já bych k tomu dodala, že se můžeme klidně stavět na hlavu, ale určité (dejme tomu luxusnější) značky v boxech nikdy nebudou, protože ty značky to ani nechtějí. Proč by se Chanel prodával do krabiček za pár stovek, když si stejně plné balení pak koupí minimum odběratelek,že? Tohle ale spousta slečen nechápe a dál bude tvrdit, že dokud tam nebude Dior nebo Nars, tak si boxy nakoupí....holt nikdy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně. Luxusní značky jsou prostě pro lidi, kterým není líto dát ticku za jeden produkt, protože je to pro ně koníček. A kolik Češek má kosmetiku jako koníček? Já se divím, že se boxy vůbec chytily.

      Vymazat
    2. ja uz sjem z tech vsech krabicek a toho kolem tak otravena, ze uz ani nevim, kam se pred tim schovat.
      nejdriv jsem se na ty clanky rada podivala, a rikala si jeee hele tak tohle tam nabalili. pro me to sice neni, ale rada na to kouknu.
      ze nejsem cilova skupina naprosto nepovazuju za nici chybu.

      co me ale dostava je zase presne ten ceskej pristup - JEZIS NECO ZADARMO TAK POBEZ MÁŇO!!
      pro lidi, ktery doma nemaj tunu kosmetiky a dalsi tunu schovanou v garazi (= zapalene bloggerky + zapálené nebloggerky:D....) , jsou ty krabky supr, kdybych na tom byla tak, skocim po tom ani nemrknu.

      uplne me dostava, jak presne ted vsichni cekaj, ze budou v ramci "šak je to reklama pro ně přece!!" dostavat vsechno zadara a jeste se jich budou prosit.
      mam pocit, ze v ramci toho, jak se posledni dobou (nebo uz je to pryc? nejsem si jista...) rozjely ty slevomaty a podobne zalezitosti + to, jak maj "vipCelebrity" vsechno "gratis" si lidi v cechach mysli, ze takhle to proste je. ze vsechno musi byt se slevou, a i tak je to predrazeny, atd.
      ze mame v cechach sakra draho, o tom zadna. ale jsme ochotny to platit, takze holt to tak bude, dokud budem platit.
      ale teda zrovna krabka mi predrazena neprijde - to snad kryje spis ten manipulacni poplatek.

      a co se tyka tech "zadara vzorku ze sefory", o kterejch porad vsechni drzkujou, jak jich maji tuny, tak moje bezna utrata v parfumerii je cca 3000, o vzorek si slusne reknu a dostanu jeden. JEDEN. (ne jedno kilo) takze teda nevim, kolik tam nechavaji slecny, ktere zasypavaji vzorkama v sefore od hlavy po paty.

      sakra uplne jsem se zase rozcilila:DD
      az jsem z toho zapomnela uplne napsat, ze jsem myslela, ze to tady sleduju a zjistila jsem, ze nesleduju, takze napraveno - uz sleduju:DD

      Vymazat
    3. Color díky za obsáhlý příspěvek. Nemám co dodat. Prostě lidi u nás neumí myslet ekonomicky a proto jsme, tam kde jsem. Ale já věřím, že si boxy postupem času vytříbí klientelu, která u nich zůstane a opravdu si bude kupovat produkty proto, že chce vyzkoušet něco nového a ne proto, že je to levné. :)

      Jo a děkuji za sledování. Taková odbornice...to abych se pořádně snažila.

      Vymazat
    4. ty ses prdlá :DD prej odbornice:DD
      to vis, obcas cim je clovek nastvanejsi, tim je to pak delsi.
      mezi timto tenka hranice - nekdy je clovek TAK nasranej, ze je to pak kratky proces - tak to si pak vyber:D

      kazdopadne jsem rada, ze jsem odhalila tu administrativni chybu a sleduji, asi nejaky šotek - jinak si to totiz neumim vysvetlit:D

      Vymazat
  11. No hlavne chanel a mac nedostanes aniv zahranicnich krabickach. Komentar te slecny mi prijde uplne mimo. Nevim, kam chodi do parfumerii, nicmene tam, kam chodim ja jsem podobne vzorecky nikdy nedostala. Vzorek ve velikosti, ktere jsem nasla v boxu jsem dostala parkat a to musel byt sakra velky nakup. nedokazu si predstavit, ze bych si sla do Sephory pro krem a dostala k tomu ve vzorku 15ml krem high end znacky...A abych řekla pravdu, tak neverim tomu, ze provozovatele boxiku dostavaji obsah krabicek uplne zdarma...blbost, ale tak co uz:-) A jak rikas, postovne, balne, cas nad tim straveny, to vse neco stoji...Jak vsichni vime, veci zdarma zas tak uplne zdarma nejsou, viz rip off typu dny marianne, kdy vsichni nadsadi puvodni ceny, aby teda mohly dat slevy, ktere to vrati na tu puvodni....

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele já mám problém se vzorky v parfumerce i když o ně vyloženě slušně požádám. Tak já jsem nakonce i za pidi balení vzorků z boxů neskonale vděčná. :D

      Vymazat
  12. Pod tohle se můžu v podstatě podepsat. LB mě velmi mile překvapil ;)

    OdpovědětVymazat
  13. S článkem moc nesouhlasím, ale 100% souhlasím s tím že nejsme cílovka pro high end značky... stačila mi diskuze na FB LadyBoxu, ve statusu se ptali na názor dražších značek a LB a tam všechny ženy a dívky psali že nenene, že pro ně je stovka za kosmetiku maximum... Pak ale nechápu proč si dál nekupujou ,,kvalitní" make up od Miss Sporty a poznávají nové značky díky LB...

    OdpovědětVymazat
  14. problém je ten, že ty drahé značky nikdy svoje výrobky do takových boxů nedají. vůbec se jim to totiž nevyplatí. zvlášť tady v Česku. když vidíš, jak lidi remcaj už kvůli 300. a další věc je ta, že pokud by vzorky dávali, tak úplně mrňavé, asi jako teď L´occitane v Senzaboxu a to mi přijde taky úplně na prd. tak nevím.. já jsem relativně s boxy spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  15. Máš naprostou pravdu. A já jsem asi špatná blogerka a ještě jsem si nekoupila ani jednu a čekám, jak se to vyvine... :)

    OdpovědětVymazat
  16. Jo a taky mi někdy připadá že LB je spíš ,,nahrabu co se dá za pár kaček". nevim na co si furt všichni stěžujou, v Luxury Boxu jsem dostala jednu tělový mlíko a asi tři vzorečky (takový ty minimini jak jsou v časácích). Já v posledním LB dostala asi 3 velký produkty, 1 cestovní balení a zbytek dostatečně velký vzorky a jsem spokojená. Klidně bych brala i víc cestovních baleních než míň plnejch. Ale to je otázka názoru...

    A taky se mi fakt chtělo blejt ze stížností na FB, že LB bude odeslán o den později... Jo, to je fakt konec světa, úplně jsem kvůli tomu probrečela celej den!

    OdpovědětVymazat
  17. Já s tebou naprosto souhlasím. Teď jsem měla "jen" senzabox, kde mě potěšily věci od, pro mě neznámých značek. A jak říkáš, je to vlastně hra, a je na každém, jestli dá tři stovky za zajíce v pytli nebo ne.

    OdpovědětVymazat
  18. tak ten komentář z omlazení si pamatuji, přišlo mi to dost silně mimo. hlavně, jak slečna argumentovala, že v anglii je všechno možný... a kila kosmetiky se tam dávají zadarmo snad na každém druhém rohu!

    už bych hlavně vůbec neřešila, že české boxy nestojí za nic. podle mě se docela podařily, ale je pravda, že spousta lidí to moc nepochopilo a myslím, že ani v dohledné době nepochopí. navíc ty zahraniční boxy taky nejsou narvané chanelem nebo diorem, fajn nars se objevil párkrát, občas ten benefit, ale je to minimálně... navíc nars a benefit jsou u nás exkluzivky sephory a pochybuji, že zrovna tam mají nějaký zájem na distribuci vzorků mezi populaci...

    OdpovědětVymazat
  19. Super clanek! Mne se osobne moc libi obsah obou boxu a vubec by mi nevadilo za ne dat 300kc. Je to presne tak jak rikas - neplati se jen za produkty, ale za sluzbu a to spousta zen nechape. Musim ale rict, ze podobne nazory jsem citavala i na anglicke boxy. Jeden cas jsem objednavala uplne vsechny (uz je to pres rok,co se boxy v UK objevily), bylo jich pet, ted uz jen dva a cela hysterie kolem boxu pomalu opada. Moc se mi libi, ze kazdy mesic mi prijde pekne zabaleny boxik s prekvapenim a muzu vyzkouset neco noveho. A tak by to melo byt - tesit se, co mi prijde a ne si stezovat, ze hodnota produktu neni vysoka.

    OdpovědětVymazat
  20. já na to nemám vcelku žádný názor, pokud se to někomu líbí, tak si to objedná, pokud ne tak má svůj mozek a neobjedná si to. blábolit půl strany o tom proč bych si to nekoupila mi přijde zbytečné, o ničem.

    OdpovědětVymazat
  21. Ta druhá citace byla dále vysvětlena, to tady chybí.

    OdpovědětVymazat
  22. Já jsem žádný box ještě neměla a s každým dalším článkem se u mě vyvíjí alergie:))) Tím ale nemyslím Tvůj článek, ten je skvělý a myslím, žesto krásně vystihla. Mě navíc ještě fascinuje, že opravdu každá bloggerka co ho má ho musí cpát na blog s argumentem, že čtenáře zajímá víc názorů. Jenže ty články většinou stejně obsahují popis, jaké názory asi může obsahovat článek, který autorka píše v den, kdy box přišel? Každá se to snaží nafotit co nejdřív, protože ví, že těch článků vyjde stovka, mě to prostě přijde krajně trapné a opravdu si myslím, že pokud to neopadne, přestanu asi celkem dost blogů sledovat, protože mě nebaví mít každý měsíc plnou schránku zcela totožných článků:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tvůj komentář....hahahaha...mě velmi pobavil :))))

      Vymazat
    2. Jakto? Já jsem to myslela celkem vážně:) Fakt mě to jakoby mrzí, nechápu k čemu to je dobré, tvůj článek pro mě přínosný byl, protože nabízí spoustu věcí k zamyšlení, souhlasím třeba s tim, že u nás se většina žen o kosmetiku nezajímá, u nás ve třídě používá jedna holčina oční stíny a zbytek jen řasenku, tvářenku tam kromě mě nepoužívá nikdo a o rozjasňovači bych se tam bála mluvit:)) Ale nechápu, co mi má dát, že 20 holek napíše co měly v boxu a popíšou, že tvářenka je super:)

      Vymazat
    3. Ale šak jo...mě pobavilo, jak jsi to všechno pěkně shrnula. Také se obávám, že jednou za měsíc bude na většině blozích článek o boxech. Recenze na jednotlivé produkty ok, ale vycvaknout a jen popsat co tam je, není moc přínosný post.

      Vymazat
    4. Jasně, já se lekla že to myslíš ironicky:) A máš pravdu:)

      Vymazat
    5. Tak s tímhle naprosto souhlasím. Taky nechápu, jaký názor může autorka mít z produktů během jednoho dne. Velmi diskutabilní :). Takové články už nečtu. Tenhle je výjimka :D.
      Moc hezky sepsaný článek, Jájo!

      Vymazat
    6. haha a o rozjasnovaci fakt radsi nemluv, nebo ti pristane rasenka v oku:DD (by si treba nekdo myslel, ze jim sproste nadavas ze:D?)

      tyhlety "radobyrecenze" kdy napisu - jo a je to sklenena lahvicka a taky to pekne voni" s tim at si jde kazdy nekam.
      osobne delam sama recenzi (a nejradsi to tak i jinde ctu), kdyz je baleni temer prazdne/nekolikate, proste at vim, co to sakra dela:D

      (je pravda, ze u vzorku nula nula nic mililitru:DD kremu je takoveto baleni znacne v nevyhode:DD

      Vymazat
  23. Ja si porad neumim predstavit, jak vypada vetsina tech, co si boxy kupuji.

    Ja nejsem zadna nactka a chci to prekvapeni z rozbaleni, kdy vyndavam jeden vyrobek po druhem a zkousim si ho, ocichavam a u nekterych veci uz ted premyslim, ze bych si je mozna i zasla koupit, u jinych zase vim, ze vazne nee a o tom to je, proste si neco vyzkousim co by me jinak treba ani vyzkouset nenapadlo, co mi nesedne, podaruji dal a pockam si zase za mesic na dalsi prekvapeni :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky netusim, pac leckera blogerka to dostala zadara - takze statistika nula.
      mam pocit slecny kolem 16 - 23?
      tipuju....
      i podle strhlých diskuzi....

      Vymazat
  24. Anonymní0:54

    Konečně "to" někdo napsal,díky.Jsem ráda,že tyto krabičky jsou a mám z nich radost.Kdo je "zklamaný",ať si je nekupuje.Dnešní některá děvčata jsou zhýčkaná a nevědí co by...Dříve by se nám o tomto ani nesnilo.Nejdřív se frfňá,že nic takového v ČR není a když tu jsou najednou dvě krabičky a můžou si vybrat,tak držkují a ještě se jim to nelíbí.Prostě člověk se nezavděčí.

    OdpovědětVymazat
  25. Anonymní8:07

    Parádní článek! Souhlas...

    OdpovědětVymazat
  26. Snad holky/ženy musí počítat s tím, že jim vše v krabičce prostě nesedne. Pokud se potom vztekaj, moc tomu nerozumím. Není nic jednodušího, než počkat na obsah a pak si krabičku dokoupit ne? Mně to teda aspoň web u jednotlivých boxů nabízí... Pak si můžu "vypočítat" jestli se mi to vyplatí nebo ne vzhledem k obsahu :D Já osobně jsem zatím neobjednala žádný. Nemám problém si koupit výrobek po zkouknutí u vás ostatních za plnou cenu. Navíc se už teď v kosmetice topím, takže tohle by stejně nešlo :D
    A záplava článků o krabičkách mě taky značně fascinuje - pak si už vybírám pouze oblíbené autory (např. Moora úplně zabila a pobavila :D), kteří mě nezklamou.
    Taky mám pocit, že by highend značky v uvozovkách klesly, kdyby byly součástí krabiček. To už by pak člověk neměl ani pocit výjimečnosti :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hlavne proste i proc by to ty firmy delaly? jejich marketingovou neoddelitelnou soucasti je proste to, ze pokud si koupite chanel, je to vzdy za tuto cenu, a tim, ze jste si to koupily, i za tuto silenou cenu, mate pocit vyjimecnosti a luxusu.
      kdyby byl chanel za tretinu, tak to neni uz proste to same, to predchozi, co jsem psala, se vytrati a nedava to pak smysl.... tak jak pak nekdo muze cekat, ze snad z krabicky za par korun vypadne ja nevim co...

      tim se teda nerozciluju na tebe, to je spis tak jako celkove, na ty sileny masy nekde tam venku:D

      mam pocit, ze jak se ted blogy rozjely a slecny, co si timhle rady udelaji radost, kupuji drazsi kosmetiku, tak proste leckdo mladsi (nebo dopln jiny přívlastek:D.....) si pak mysli - jeee hele vona ma tohle a ma toho plno, tak to prece ja to taky muzu mit neee?? a pak se zacne shanet a krabicka je v tomto pripade lehce obvinitelna, "páč přece tam ma být super prekvapeni"(= rozumej: tak me prekvapte chanelem - klidne i z lonsky kolekce, to mi neva,hlavne ze to je znacka XYZ, co nikdo nema) (a po rozbaleni teto krabicky by to meli vsichni:D....)

      jezis to jsem se zase rozjela... ja jak se nekde zabydlim....
      omlouvam se autorce za spam, jooo ano, uvedomuju si, ze tady nejsem doma, ze toto neni muj bloh, kde si muzu kvakat co chciii :DDD
      uz mlciiiim:DDD

      Vymazat
    2. Color simtě, klidně se rozjížděj víc, od čeho tu diskuze jsou? :D

      Máš naprostou pravdu. Nemyslím si, že by jakákoli parfumerková značka stála o takovou propagaci..a ony i ty vzorečky nejsou na výrobu nijak levné. To máš jako s minizákusky. Jsou mini, ale cena je podobná jako za velký kus. :DDD blbý přirovnání, ale nemohla jsem si pomoct :DDD

      Vymazat
    3. taky mam rada sladky, takze rirovnani mi naprosto vyhovuje:-)

      kdyz jsme u tech obalu - obal je dost casto to nejrdazsi na te veci - 60% ceny bezne.
      cim je obsahu min, tim vic to plati.
      nerikam, ze umělohmotný pytlicek je nejaky inovativni zazrak balicich technologii, ale taky se sam neudela, že:-)

      parfumerkova znacka si stejne jako kterakoliv ina znacka chce delat reklamu predevsim u cilove skupiny. a to podle me slecny, ktere "chteji neco drahyho zadara" uplne nejsou.

      nadto koncerny investuji do reklamy neskutecny sumy (ktere teda samozrejme se odrazi na cene produktu ze:D....), a marketingem se skutecne zabyvaji, maji ho promysleny.
      (narozdil od pristupu - hele posli to temhle modnim blogerinam, maji hodne ctenaru.... a jinyh libustek; ale to uz je zase jina sloka ze:-)

      Vymazat
  27. ano! ano a jedno velke ANO! Jde o tu hru, prekvapeni a krasne baleni - cele je to o rozmazlovani podle me!

    Ja LB miluju a myslim, ze je to presne to, co to byt ma.

    OdpovědětVymazat
  28. Tak mě se na tom líbí hlavně to překvápko...jenomže se neudržím a přečtu si články dřív, než mi to přijde a pak už to překvápko není...jsem hrozná :)

    OdpovědětVymazat
  29. mně se teda taky nelíbí, že o tom čtu každý měsíc skoro na každém blogu, ale při nejhorším si to prostě nepřečtu, že. nikdo mě nenutí. zajímají mě spíš osobní názory než popis obsahu krabičky. a líbí se mi tahle diskuze.
    musím se ale trochu zastat omlázka, takový názor, co uvádíš ty, tam moc lidí nemá, to je spíš perlička. ovšem zase spousta lidí, kteří si myslí, že je to vyhazování peněz na net nepíšou. někdo si prostě koupí krém a někdo si koupí šunku (tím nesnižuji šunku, každý má jiné priority).
    já nemám ani jeden balíček, ale asi bych nebyla nadšená z pasty, kakaa a dermakolu, ale ostatní výrobky se mi jako překvapení a potěšení líbí.
    trochu z jiného soudku bych řekla, že v česku není kosmetika zas tak strašně drahá. to je spíš otázka platů. mně se pořád vyplatí přivézt si z česka kufr kosmetiky, než to kupovat na místě, kde teď bydlím.
    asi sem vám neřekla nic nového, tak snad mě neukamenujete:-))

    OdpovědětVymazat
  30. Já už nemám co dodat, všechno bylo řečeno. V podstatě s tebou souhlasím ;).

    OdpovědětVymazat
  31. ANO! Poprvé v historii, kdo zaznamenal mentalitu češek! Konečně někdo, kdo se za svůj názor nestydí! A máš pravdu! Když někdo napíše, že se to za 3 stovky nevyplatí, tak má evidntně iq tykve. Ty krabičky krásy tady jsou pro to, abychom my, které se zajímáme o kosmetiku, měly možnost vyzkoušet nepoznané! Pokud nemáte rády překvapení a kosmetika není vaše hobby, tak to nekupujte, nikdo vás do toho nenutí! My v česku můžeme být vůbec rády, že se tady krabičky krásy uchytily, že nějaké máme!!! Nechápu proč si na něco pořád stěžujete! Pak se divíte, že s námi nechce mít nikdo nic společného? Ja se tedy vůbec nedivím!!!

    OdpovědětVymazat
  32. ANO! Poprvé v historii, kdo zaznamenal mentalitu češek! Konečně někdo, kdo se za svůj názor nestydí! A máš pravdu! Když někdo napíše, že se to za 3 stovky nevyplatí, tak má evidntně iq tykve. Ty krabičky krásy tady jsou pro to, abychom my, které se zajímáme o kosmetiku, měly možnost vyzkoušet nepoznané! Pokud nemáte rády překvapení a kosmetika není vaše hobby, tak to nekupujte, nikdo vás do toho nenutí! My v česku můžeme být vůbec rády, že se tady krabičky krásy uchytily, že nějaké máme!!! Nechápu proč si na něco pořád stěžujete! Pak se divíte, že s námi nechce mít nikdo nic společného? Ja se tedy vůbec nedivím!!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!