pondělí 26. listopadu 2012

Co potěší naše srdce kosmetická?


Blíží se nám Vánoce a všichni přemýšlíme co komu koupit, nebo čím se odměnit na konci roku. A jelikož jsme na blogu, kde je na pořadu dne kosmetika, tak po mně typy na dárky pro tátu a přítele nechtějte (ty se shánějí vždycky nejhůř). Dneska jsem vám vybrala výrobky, které jsou ověřené, ozkoušené a vyhráli kdejakou cenu zákazníků nebo profesionálů. Některé mám na vlastní kůži odzkoušené, na jiné si brousím zoubky. Tento článek vznikl ve spolupráci s eshopem parfums.cz (mockrát děkuji), tak odkazuji na jejich sekci kosmetika a parfémy, kde můžete sehnat obojí za velice příznivé ceny. :) Ale to už beztak víte.



Burberry body

Opravdu se v parfémech moc nevyznám. Nedokážu říct, co parfém přesně obsahuje (závídím Verunkám jejich čumáčky)- Když k nim přičichnu tak mohu říct pouze to, jestli mi voní nebo ne. Burberry Body je pro mě osobně vůně čistoty a dovolím si tvrdit, že sedne téměř každé. Já už jsem Ježíška úkolovala. :)

zdroj


Dior eyeshadow palette

Dárek pro náročnější, ale už jsem několikrát opakovala, že do očních stínů a celkově do dekorativní kosmetiky se prostě vyplatí investovat. No a přiznejme si, která z Vás by nechtěla mít doma něco od Diora. :) Na Dioráckých paletkách mě hodně baví jejich přirozené barevné kombinace. Necpou do jedné paletky  zelenou, žlutou, růžovou, aby to dalo efekt, ale celý vzhled tak dokonale jednoduchý, až je prostě geniální.

zdroj


Sanoflore Corps tělové oleje

Se Sanoflore oleji osobně zkušenost nemám, ale moje kamarádka je miluje a na internetu se taky dost vychvalují. Tělové oleje chci už dlouho zkusit, tak to vypadá na menší nákup právě u nich. :) Používáte tělové oleje?

zdroj


Clinique High Impact Mascara

Pokud si potrpíte na dražší řasenky, tak za sebe jednoznačně doporučuji tuto. Dostala jsem jí jednou jako vzorek a musím uznat, že dělá řasy až do nebe bez sebemenšího slepení.

zdroj


Eucerin Aquaporin Active hydrating cream

O Eucerinu se až tak moc nepíše, ale to je škoda. Tuto kosmetiku mám ráda a zrovinka tento krém je myslím jeden z jejich best products. Je určen na normální až smíšenou pleť, která má problém s hydratací. A já jsem na hydrataci vysazená. Recenze na tento zázrak najdete snad všude. Za sebe jen řeknu, že po použití skvěle hydratuje a ani mastnější pleť nemá problémy s ucpáváním pórů(po použití tonika). Pak existuje verze light pro citlivou pleť.
zdroj


Avon spa Deep Pore Cleansing Face Mask

Jojo Avon není značka, kterou bysme my kosmetomaniačky milovaly, ale jejich řada s bahnem z Mrtvého moře se podle mě povedla. Tuhle masku mám asi potřetí a to už něco znamená. :)

zdroj


Bioderma Sensibio micelární voda

Má cenu o tomto výrobku ještě něco psát? Já jen uvedu, že je fajn sledovat všemožné akce na eshopech, protože se často objevuje v akci 1+1 zdarma a mě je až líto jí kupovat za plnou cenu.

zdroj


Matrix Biolage ForteThérapie

O této masce jsem ještě moc juchajících recenzí nečetla. Tuším, že jsem zahlédla jen jednu. Každopádně tato maska na suché a narušené vlasy je 2. nejdoporučovanější hned po Macadamii natural oil. A rozhodně není nijak drahá!

zdroj


Thierry Mugler Angel  

No a nakonec dám něco o čem jsem si jistá, že potěší každou ženu. Záměrně píši ženu, protože tento parfém je spíš těžší a to mladší ročníky pravděpodobně neocení. Parfém jsem koupila mojí mamince loni k Vánocům a článek na něj bude samostatný. A tentokrát bude prvně v hlavní režii mojí maminky. :) Zatím mohu prozradit jen to, že upoutá snad každého muže široko daleko. :)

zdroj


 Jak se vám líbí můj výběr? Chtěly byste něco z něho pod stromeček, nebo máte jiné favority? Já osobně po delší diskuzi na FB sním o kosmetice Guerlain. Lisované Meteority mi nedají spát. :)

23 komentářů:

  1. Dior paletku bych si moooc přála :)

    OdpovědětVymazat
  2. Dior paletka je teda skvost :-O

    Jinak Angel vuni mam a neskutecne ji miluju!! Ten flakon je genialni. Urcite doporucuju ten, ktery se da doplnovat!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já nějak Angela nedokážu docenit. Přijde mi děsně těžkej...a Alien...no to je konec..ale když si ho na sebe nastříkám, tak se mě všichni ptají po čem tak krásně voním...hmmmm

      Vymazat
  3. Z tvého výběru bych chtěla hlavně micelárku od Biodermy, na kterou si už chvíli brousím zuby..

    A rozesmálas mě s tím začátkem, já jsem zrovna dneska zveřejnila článek s tipy na dárky pro chlapy :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to jsme se teda skvěle doplnily. :)

      Vymazat
  4. já ti tedy nevím. asi jsem žena a strašně se mi tedy líbí vůně angela. ale! v životě bych si ho nekoupila. a kdyby mi ho někdo koupil, tak mu ho asi omlátím o hlavu ještě za čerstva, protože nesnáším tu jeho lahvičku. je nesourodá, nesymetrická, hnusná, nepraktická, tak nějak mi nedošlo, jak se to staví rovně a kam tedy jako v koupelně s tím... a když tedy občas thierry vymyslí nějakou tu variantu s normální lahvičkou, tak ji vyzbrojí zase těma nesymetrickýma serepetičkama a pičičurinkama, které jsou dobré akorát tak na vypálení díry do mozku... to jen tak, abych byla naprosto korektní. jo jinak tu vůni zbožňuji, mám doma několik odstřiků a těch minibalení, ale přes tu lahvičku u mě prostě nejede vlak!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako promiň...vyjadřuj se laskavě politicky korektně...víš, že s tim máš problém...tak to zkus ještě jednou jo? ta lahvička není nesymetrická, jen nedokážeš docenit její futuristický vzhled...normální lahvičky nemají žádné serepetičky a pičičurinky, ale ozdoby, které se ti nehodí do tvého interiéru... :DDDDDDD jsem si neodpustila :DDDD

      no hele já myslim, že k Angelovi se dá koupit takový stojánek...ale taky mě ten tvar dvakrát nebere...mamce se povaluje jen tak po poličce no..to si takový parfém ani nezaslouží :(

      Vymazat
    2. jejda pardón. jsem chtěla říct, že voní krásně, určitě si to všichni kupte, na futuristicky nesymetrický tvar a nerovné postavení si určitě zvyknete!

      Vymazat
    3. Se moc nesměj..ty se taky kolikrát nevyjadřuješ politicky korektně :D

      Vymazat
    4. jája, hele poslouchej, ty jsi dneska nějaká hustá...

      Vymazat
    5. beru to jako poklonu...

      Vymazat
  5. Jé Angel, toho zbožňuji! Jinak Sanoflore bych taky ráda někdy vyzkoušela :D.

    OdpovědětVymazat
  6. Ta paletka Dior je tak kráááásna :o) Tu raz vlastniť....

    OdpovědětVymazat
  7. Já bych brala ten olej Sanoflore, olejíčky všeho druhu miluji :-)

    WorldByBella

    OdpovědětVymazat
  8. já teda musím říct, že mi Body nijak extra nevoní, spíš víc nevoní než voní :D

    OdpovědětVymazat
  9. No, až na toho Angela bych si dala říct se vším. Burberry Body je neskutečně krásná vůně, měla jsem ji už loni a letos na zimu asi koupím znova. A hodně, ale fakt dost mě láká ta diorovská paletka....možná o ní popřemýšlím :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No jasně..Body je nejlepší..sdílím s tebou názor na Angela..mě prostě nevoní, ale všichni ostatní mi ho hrozně chválí..to je dilema..no a dior? :DDD řeknu to asi takhle...přijde ubytovací stipendium a zase odejde :DDD

      Vymazat
  10. Angela doma mám, Body bych mit chtela :D

    OdpovědětVymazat
  11. Stínama od Diora bych nepohrdla, ale nějak mě zatím nenapadlo si je pořídit (díkybohu, protože to už bych si musela najít vedlejšák, abych na všechnu tu kosmetiku měla ;o))
    Miceálku jsem v akci 1+1 neviděla, ani nepamatuji, bohužel... Masku od Avonu používám taky, i když poslední dobou mám i jiné favority a Angela vlastním, i když se mi už asi nějak ovoněl, ale já mám divný čichový buňky, na ty se raději odvolávat nebudu ;o) V jednom s tebou musím souhlasit, na chlapi vážně zabírá ;D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!