pondělí 24. září 2012

Wet'n' Wild Walking on Eggshells


Nedávno jsme tu měly recenzi na paletku NYC Individual Eyes, která nedopadla zrovna nejlépe. Pigmentace je u drogérkových značek velký problém. Nechápu proč. Pokud trochu sledujete zahraniční blogerky, tak vám jistě neunikla mánie kolem drogérových Wet'n'Wild paletek z USA. Všechny blogerky se shodují na skvělé pigmentaci i konzistenci stínů. Rozhodla jsem se proto vyzkoušet jednu z nejoblíbenějších paletek, která se jmenuje Walking on Eggshells. Úžasný jméno, viďte? :) Paletku jsem si vybrala na základě recenze vlogerky, která jí srovnávala se stíny od MACu. Jeden ze stínů je dupe Shroomu, na který mám spadeno. :)




Recenze bude děsně nudná, protože jsem ze stínů totálně na větvi. Pigmentace je neskutečná. Fakt jsem koukala jak péro z gauče, když jsem se nalíčila. Stín na oční víčko /eyelid/ je růžový, s perleťovým efektem a dokonale projasňuje vnitřní koutek oka. Přesně tento stín jsem hledala! Rozjasňující stíny mají problém s kryvostí. Vysvětlím. Když si takový stín máznu na víčko, tak plně nekryje. Prosvítává barva vlastního víčka. Rozumíte tomu? Snad ano. S tímto jsem měla problém u stínů od Urban Decay i Inglotu. Myslela jsem si, že neexistuje rozjasňující stín, který dokáže plně krýt, až do objevu tohoto stínu. Bohužel na fotce není vidět ta super pigmentace, ale věřte mi, že tam vážně je.

Stín do záhybu /crease/ je na mě teplejší než bych potřebovala, ale je silně pigmentovaný, s lesklým efektem a krásně se s ním pracuje. Stín pod obočí /browbone/ je další ze stínů, který jsem hledala. Pokud koukáte na americké tutoriály, tak si jistě všimnete, že mají Američanky vždycky perfektně vytvarované obočí a rozjasněné okolí. K tomuto potřebujete dost dobře pigmentovaný světlý stín. Ten se bohužel špatně hledá. A stín s této paletky splňuje všechny předpoklady pro tuto delikátní prácičku.

Se všemi stíny se pěkně pracuje. Jsou měkké, nepráší a krásně se s nimi blendí. Bohužel mi přijde, že rychle ubývají (to ta jejich měkkost). Suma sumárum je mám momentálně radši než stíny od Urban Decay nebo MACu. Irituje mne ale jejich cena. Ony sice stojí v americké drogérce 3 doláče, jenže k nám je dostanete za dvojnásobnou cenu. A to mě teda pěkně štve. Musíme doufat, že se značka Wet'n'Wild rozhodne vstoupit na evropský trh. To by teda byla revoluce.



Výsledek je jasný. Stíny si svojí pověst skutečně zaslouží. Doporučuji je pořídit. I když je koupíte za dvojnásobnou cenu , tak se stejně dostanete max. na 2 stovky. To se mi zdá jako dobrá cena za dobré stíny.


Bonus na závěr. Ve skupině Fifteen Pounds zpívá moje úžasná spolužačka Pája ze střední.
Pěkný večer! :)



10 komentářů:

  1. Ooo, tak to je skvělá zpráva! Na mě jsou tyhle odstíny možná až moc teplé, ale podívám se po jiných.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já taky preferuji studené stíny, krom té hnědé mi ale sedí a jsem s nimi moooooc spokojená :)

      Vymazat
  2. Anonymní20:20

    Súhlasím, aj ja by som uvítala túto značku niekde bližšie... na tiene počujem len samé pozitíva. Škoda, že kopec dobrých vecí u nás nefunguje :-(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. právě....já těm američenkám drogérku normálně závidím :)

      Vymazat
  3. Mně se podařilo jednou náhodou sehnat dobře pigmentované světlé stíny a také jsem z toho byla paf, když mi světle růžový a lesklý bílý (ty Tvé jim jsou hodně podobné) bez problémů zakryl celé víčko :-) Bohužel to jsou nějaké no name stíny made i china. Jsou také měkké, ale trošku teda práší, když jich člověk nabere moc. Trochu jsem se bála složení, za tu cenu, ale nic mi nedělají. Takže upřímně nechápu, co je tak složitého na tom, takové stíny vyrobit, že je v drogerii člověk běžně nesežene.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky by mne zajímalo, proč je pigmentace problém..firma suroviny kupuje za nula nula nic...tak tam toho pigmentu může mrsknout víc :)

      Vymazat
  4. Mám doma asi 4 WnW paletky a souhlasím, že jsou báječné... jen je moc velká škoda, že u nás jsou prakticky k nesehnání :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně..velká škoda...
      kdyby se značka dostala sem, tak jsme tu z ní všichni mimo :)

      Vymazat
  5. Od W'n'W mám 3 paletky a se všemi jsem naprosto spokojená. Za ty 4 dolary, co se prodávají je pigmentace a výdrž až neuvěřitelná. Jak píšeš ty, z každé jsem úplně na větvi :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!