sobota 8. září 2012

Report z pátku

Ano, bude ještě jeden článek o Dnech Marianne. Teda tak napůl.
Můj zářijový rozvrh se nevyladil tak, abych musela mít na tyhle dny volno, též jsem neměla sebou tisíce, abych ukojila hlad po slevách. Mě vám to bylo docela i jedno. Nepřišlo mi, že bych se musela hnát za slevou 30% v Sephoře, když můžu během roku vychytat 1+1 a jako majitelka černé karty mám 20% na exklusivní značky vlastně pořád. Takže? Jediné co mne nahlodalo, bylo 20% do Inglotu a L´Occitane. Nabízené miniatury k nákupům v řetězcích mne taky nijak neoslovily, jednoduše jsem to pojala jako "taky se toho musím jednou v životě zúčastnit". Třeba o něco velkého přicházím. No o nic jsem nepřicházela. Davy už od půl 10 byly naprosto nepochopitelný. V parfumeriích je přes rok liduprázdno a teď jsme stály ve frontách až ven před prodejnu. Ne díky. Momentálně mám období, kdy se mi nechce ani nakupovat oblečení viz. slevy do HM a CA. Jsem naprosto nepoužitelná.

Nakupovala jsem na Chodově. Tento výhled na dálnici a projíždějící vozy mě dokáže hypnotizovat.



Tady vidíte můj velenákup.

Sephora

V Sephoře jsem si koupila rozjasňující pudr, který jsem chtěla už dlouho vyzkoušet. K nákupu jsem dostala čokoládu, miniaturu vůně a pilník s leštičkou na nehty.



Douglas

Pokud jste zašly do Douglasu s kupónkem, mohly jste dostat miniaturku řasenky Collistar zdarma.




 L´Occitane

Už si nepamatuji jaká byla přesně sleva, ale podle toho co jsem platila asi 25%. Na jejich krémy na ruce jsem slyšela jenom chválu. Jako jo. Jsou dobrý. Nezanechávají mastný pocit, ale vím o lepších způsobech jak utratit 200kč. Taky mi přijde, že zmenšili jejich balení a nebyly tubičky dřív kovové? Jinak jsem si vybrala variantu třešňový květ.Vůně je naprosto božská. Připomíná mi něco z mládí. Nemůžu si vzpomenout. Ta vůně by mne mohla přesvědčit k dalšímu nákupu. Miniatura byla dárek. Ještě jsem dostala antibakteriální ručníček, ale kam se poděl, netuším.



Inglot

Asi jediné opravdické kosmetické lákadlo. 20% sleva potěší vždycky. Nakoupila jsem 3 stíny. Musím šetřit!
Doporučuji se v prodejně mrknou na odstín 46(úplně nahoře). Je prý miláček Češek. V prodejně je nejvíc opotřebovaný. Ale vždy se do stínů sahá aplikátorem! Nechtěla by to konkurence zavést?  Na fotce není odstín správně vidět, ale má krásný růžovo-žlutý odlesk. Jak jsem přišla domů, už jsem stíny musela vyzkoušet. :D Doporučuji, jsou krásné.



Interbeauty 2012

V těchto dnech se koná veletrh Interbeauty a World of Beauty and Spa. Chápu, že to jsou konkurenční akce, ale proč proboha jdou proti sobě a pořádají výstavu ve stejný termín? Pokud se o výstavy zajímáte, tak už asi víte, že jsou spíš pro nehtařky a pleťové či dekorativní kosmetiky tam mají poskrovnu. Osobně se mi tam nechtělo, ale když jsem vyhrála 2 lupeny na Interbeauty, tak proč tam nejít? Šla jsem tam s kamarádkou a obě jsme byly zklamané. Kamarádka si koupila náušnice s komponenty Swarovski a já si pořídila kartáč z kančích štětin. Teda alespoň se tváří, že to kančí štětiny jsou. Ale ten nákup byl fakt porod! Když jedu zboží někam VYSTAVOVAT NA VELETRH, tak bych měla o sortimentu asi něco málo vědět, ne?

Představte si:

Já: Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jestli jsou tyto kartáče z pravých kančích štětin.
Prodavačka: ????
Prodavačka: No to vám takhle neřeknu.
Já: ???
Já: Koukám, že tu máte 2 průměry. Jaký je podle vás pro mne ten lepší.
Prodavačka: ???
Prodavačka: No to záleží jaké máte vlasy.
Já (mluvím se svým vnitřním alter egem): Ty voe ta je asi blbá nebo slepá. To nevidí moje půlmetrový háro?
Prodavačka: No jsme polská firma
Já: No tak já si vezmu tenhle teda.


Měly tam taky Freemana a MilMil masky na vlasy, které mám velmi ráda, ale cenově to vyjde levněji z drogérky.



Laky byly všudypřítomné. :)


___________________________________________________________________________
Malá vskuvka

Mark&Spencer

Potěšila mne nabídka MS. Zaujaly mne botičky, ale už nebyly v mojí velikosti. :( Podprsenka měla zajímavý "selský" dezén. :D


_____________________________________________________________________________


Nejpodnětnější z pátku byl asi sraz s mojí kamarádkou Evičkou. Mimo to, že jsem si s ní den fakt užila, má vážně krásné obočí. Dělá si ho sama a kdyby neodmítla focení, tak ho tu máte v HD kvalitě i s návodem na výrobu. :)))

Taky jste navštívily Dny Marianne nebo nějaký veletrh?

21 komentářů:

  1. já teď šetřím, takže se nekonalo nic :D a už mě se.. štvete s těma rozjasňovačema ze Sephory :D já ho chci už jak dlouho a když tam jsem, tak tam prostě neni, nebo je to balení nějaký rozpitvaný :D

    a ta prodavačka musela být vážně blbá :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. v Palladiu a na Chodově pudřík určo seženeš...jak je to jinde netuším, já chodím jen sem :)

      prodavačka byla už jen třešinka na dortu

      Vymazat
  2. s tím horním odstavcem v podstatě úplně souhlasím, psala jsem skoro to samý do komentáře u Rendy .. akorát já se na to vyprdla úplně ;) (a celý odpoledne se dneska válela u vody ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně tak! Všechny se pereme o nějaký pitomý slevy, který vlastně ani nejsou slevy. HM a CA se dá vychytat v slevách na konci sezóny a o ostatním škoda mluvit.

      Vymazat
    2. no právě ... já si samozřjmě partnery pročetla, jestli letos o něco nepřicházím, ale 15% sleva do H&M mě nemůže donutit, abych se šla s někým přetahovat o oblečení ..
      v podstatě mě zaujal jen ten Inglot, kde jsem ještě nebyla a pak Karen Millen (ale zas táhnout se na Chodov, nou wééééj)

      ale dva roky zpátky jsme koupili na DM nový okna se slevou 40%, to se už vyplatilo, úspora několik desítek tisíc :DDD

      Vymazat
    3. tak okna teda kupovat brzké době nebudu, ale takovádle úspora dokáže hodně potěšit :)

      Vymazat
  3. Já jsem svůj pátek na Dnech marianne taky hodila do článku, ale já jsem byla nadšená, protože jsem přesně věděla, pro co jdu, měla jsem to vyhlídnuté už dýl a tak jako tak bych si většinu těch výrobků koupila. Takhle jsem je měla se slevou. Ale s tou sephorou s tebou naprosto souhlasím, proč se tam rvát teď, když během roku jsou akce prakticky pořád! A ten Inglot mě moc lákal, ale už jsem si u něj nakoupila a zrovna nic nepotřebuju. Ale hlavně je pro mě Chodov strašně z ruky. Kdyby to bylo i jinde, blíž centru, tak určitě neodolám!

    Jinak až včera jsem zjistila, že jsou ty veletrhy ve stejném termínu a že jsou vlastně dva. Pracuju totiž v Letňanech, takže jsem registrovala ten Beauty a spa, a když jsem na Letňanech přestupovala na jiný autobus, tak koukám co to ti lidé, kteří přicházejí na zastávce, mají na sobě za výraznou ceduli a oni měli systémem popruhů jako u batohu přidělanou vysokánskou ceduli, kde bylo napsáno něco ve smyslu: Jste tu špatně, Interbeauty je na Výstavišti :-DDD. Docela mi to přišlo vtipné a nápadité. A tak jsem se dozvěděla, že jsou dva různé veletrhy krásy. Mít lístky zadara, jdu taky, ale platit za ně nebudu, navíc jsem utrácela na těch Dnech Marianne :-D a nic na veletrhu nepotřebuju. Dneska už člověk, který se "krásou" neživí, všechno sežene běžně v drogérce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. cedule jako fakt? Tak to mě teda hodně pobavilo :D :D :D :D

      Vymazat
  4. Ze dnů nemám nic, chtěla jsem koupit Roger a Gallet, ale nakonec jsem nedošla do lékárny kde se prodával. Z Interbeauty jsem navštívila taky, nebýt těch laků a sultane de saba, tak bych asi vzteky praskla platit si lístek (šla jsem s kamarádkama, jedna vyhrála lístky)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak jsem si odeslala komentář omylem, jak miluji svoji klávesnici... ale v podstatě jsem sepsala vše co jsem chtěla. Obsluha i některé nakupující byly "chuťovka", hlavně u těch stánků se všehochutí a OPI byla strkanice.
      Zajímalo by mě, který Inglot je nejprodávanější?

      Vymazat
    2. myslíš stín? tak o to jsem se přímo nezajímala..já jsem šla vyloženě pro tento, protože ho chci už strašně dlouho a oni ho měli asi měsíc pořád vyprodaný a prodavačky řikaly, že je u nás ze stínu jeden z bestsellerů... ;)

      Vymazat
  5. Mě by lákal jedině ten Inglot, doufám, že stíny na blogu někdy ukážeš podrobněji, jsem na ně moc zvědavá:) A až tam budu, tak ten nejoblíbenější českej omrknu:) Já jsem u našich, kde nejsou žádné obchody, takže se mi tahle akce nakonec vyhnula, ale podle článků už mi to ani není moc líto:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě taky lákal jen ten inglot a ještě měly velký slevy v marionnaud, ale na to už nezbyl čas :(

      Vymazat
  6. Já jsem byla dneska s mamkou, chtěla jsem docela dost věcí já ( i v obchodech mimo slevy) a mamka nic a jak to dopadlo, já odcházela s jedním svetrem a mamka s několika taškama :D Nevadí.. zítra si skočím ještě pro radost do toho inglotu. Chtěla jsem původně jen linky, mám jedny a jsou nejlepší co jsem kdy měla, tak si koupím ráda další (na ty je 25%) ale nahlodala si mě těma stínama, ty jsem původně kupovat nechtěla, ale vlastně proč ne :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo tohle mám taky..když jdu jenom do obchodu na kukajdu, tak nakoupím úplně nejvíc a když se chci plácnout přes kapsu, tak si nic nevyberu :))

      Vymazat
  7. Juj, Freeman! Kiezby bol aj na Slovensku tak rozsireny, u nas horko tazko nieco zozenies :-/. Tie predavacky ma vobec neprekvapuju, je to tak typicke, ze naopak by ma sialene prekvapilo, keby o tovare, ktory predavaju aj nieco vedeli...ach jaj :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně! já bych si nedovolila osobně prodávat a něvědět zhola nic..by mi bylo dost docela trapně, kdyby se mě zákazník na něco zeptal a já bych koukala jako tvrdé y

      Vymazat
  8. pro jistotu jsem si marianne ani nekoupila, aby mě to nelákalo k utrácení, jinak totiž slevám vždycky podlehnu a jsem jak smyslů zbavená :D

    a ta prodavačka....nechápu, že jí není blbý něco prodávat, a vůbec se necítit blbě, když není schopná odpovědět ani na jednoduchou otázku, na kterou se zřejmě ptá většina zákaznic..

    OdpovědětVymazat
  9. ta rurální podprsenka vypada legracne, hend bych po ni skocila, kdyby mi sedela velikost:D

    nicmene teda kartac z kancich stetin mam, nicim jinym se necesu uz leta a az se mi kartac rozbije, nevim co budu delat:D

    tenhle stal kolik prosim te? a je teda z tech stetin nebo neni:D? zjistilas to pak nekde:-)?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stál padesát káčées...a asi z kance fakt je...každopádně pelíchá jak starej papoušek

      Vymazat
    2. 50.....? no to mi ho teda.... :DDDD
      starej papousek uz ale casto zadny pera nema....:P

      Vymazat

Děkuji za komentář!