neděle 23. září 2012

Fake Bake Flawless


V minulém článku jsem se svěřila s mou touhou po čokoládovém opálení. Myslím, že brunetám s tmavým obočím velmi sluší. A co si budeme povídat, opálení dokáže skrýt i nějaký ten zarudlý pupínek, který nás jinak v zrcadle docela solidně hypnotizuje.

Klasického opálení nejsem schopna dosáhnout, tak jsem zabrousila do vod samoopalovacích přípravků. Drogérku jsem ihned zavrhla a začala jsem hledat, co teď frčí v zahraničí. Google mi vyplivl Fake Bake Flawless. Pokud nevíte o co se jedná, tak mrkněte na instruktážní video od 5. minuty. Blogger nějak úžasně nespolupracuje, takže nemůžu vložit sem. :(  Fake Bake není ledajaká značka. Má ve svých výrobcích jakousi patentovanou složku, která dokáže lehce zabarvit pokožku ihned po nanesení. Je to super vychytávka. Když se FB mažu, ihned vidím, kde ještě není kůže namazaná. Díky tomu nevzniknou na kůži nevzhledné fleky. 


Balení obsahuje lahvičku se samoopalovákem, rozprašovač, pár rukavic a froté rukavici na roztírání. Když jsem rukavici viděla prvně, myslela jsem si, že to s ní nepůjde, ale mýlila jsem se. Je naprosto dokonalá. Bez ní to naopak nejde! Samoopalovák se s jejím použitím nanáší rovnoměrně, protože rukavice po pokožce jakoby klouže. Zkoušela jsem mazat FB jenom rukou a fakt to šlo dost blbě a spotřebovala jsem větší množství produktu. Produkt má totiž vodovou konzistenci a velmi rychle zasychá. Samoopalovák nesmrdí, jak je u nich zvykem. Je cítit po kokosu. I když mám pocit, že druhý den na kůži ten typický odér cítím, ale možná si to jen vsugerovávám. 

Na první fotce vidíte mojí vlastní barvu, na druhé fotce je kůže po jediném natření. Výsledek je docela podařený, co říkáte?


Náš drak se chtěl taky fotit. :)))



Přemýšlela jsem na jejich Xtreme verzí, ale to už bych byla jako černoch. Už takhle mi doma řekli, ať se víc nemažu. :D Jenom vás musím upozornit, že při samotné aplikaci by se pak neměla dostat ke kůži voda. Mě se to stalo a druhý den jsem na sobě měla bílá neopálená místa. Doporučuje se aplikovat FB před spaním po všech mycích úkonech. Vymývání je velmi pozvolné. Na lahvičce se píše, že k obnově opálení stačí aplikace 1x týdně. Fake Bake seženete na feelunique.com nebo mimibazaru.

Osobně si myslím, že do samoopalováků se prostě vyplatí investovat. Pokud ovšem nechcete vypadat jako se žloutenkou. Vyzkoušela jsem více drogérkových samoopalováků a všechny mi zbarvily kůži do oranžova. Tento samoopalovák udělá moc pěknou snědou barvu do druhého dne, aplikace je velice snadná a opálení vydrží déle než u ostatních. Jednoznačně doporučuji!


13 komentářů:

  1. Anonymní14:31

    Sakris, to vypada hodne dobre a zrovna jsem nad nejakym premyslela.Diky za tip!

    OdpovědětVymazat
  2. Anonymní14:56

    Ta barva je úžasná. Používám drogerkové (momentálně Alverde, ten z nich jde nejvíc dohněda), ale na tyhle "zahraniční" prostě nemají, co tak vídávám u blogerek. Nemohla bys mi sem prosím dát odkaz na FB na mimibazaru? Já to tam prostě nemůžu najít, nevyznám se tam :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Alverde jsem teda nezkoušela:)). Dělala jsi na něj článek?
      http://www.mimibazar.cz/foto.php?id=59034473&tab=4

      Vymazat
    2. Anonymní20:09

      Děkuju. Zatím ne, bude až tak za 3 - 4 týdny :)

      Vymazat
  3. Anonymní15:01

    Vypadá fakt dobře.. je vhodný i na obličej?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V návodu píší, že je vhodný i na obličej, ale doporučují jejich spešl samoopalováky na obličej, který mají hydratační a protivráskové účinky...blablabla..zbytečnost..stačí jen tenhle :)

      Vymazat
  4. ačkoli brutálně nejsem cílovka, musím konstatovat, že to vypadá velmi dobře a přirozeně

    OdpovědětVymazat
  5. hmm...vidím, že fake bake se už dlouho drží na žebříčku nej samoopalováků..Zkoušela jsem ho někdy před čtyřmi-pěti lety, barva i výdrž byla skvělá, ale měla jsem zabarvené povlečení, oblečení..prostě vše... nevím jestli už to vylepšili, každopádně mě to odradilo. Jak to vypadá s tím barvením teď? jo a taky mi to dělalo bílé skvrny v loketní jamce a pod koleny, při pocení...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak zabarvování noční košile ani povlečení jsem si nevšimla...jestli zabarvuje trička si netroufám říct, protože nosím všechny spíš tmavší..ale někde jsem četla, že tohle je údajně individuální záležitost...někdo se víc potí, nebo sportuje a sůl v potu ten samoopalovák vyžírá...

      Vymazat
  6. Ty jo, na samoopalováky nejsem, ale tenhle dělá fakt nádhernou barvu :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem s barvičkou konečně poprvé v životě spokojená :)

      Vymazat

Děkuji za komentář!