neděle 30. září 2012

10 malých tajemství

Tak tu máme další tag. Ale přísahám, že je to poslední na dlouhou dobu. Vybrala jsem ho, protože mne otázky opravdu hodně zaujaly. Na blogu Beauty of Body and Mind můžete vidět předcházející verzi. :)


Jaký produkt v tobě vzbudí pocit, že si připadáš "miliónově"?

Jednoznačně make-up. Moje pleť si momentálně žije asi vlastním životem, takže MU s dobrými krycími vlastnostmi mi zvedá sebevědomí.

Jaké je tvé tajemství péče o pleť? 

Myslím, že se všichni shodneme na tom, že pitný režim je pro pleť prospěšnější, že krém od Biothermu. Spánek, vyvážená a nedráždivá strava dělá taky své. Pokud bych měla zmínit výrobek, který je můj nejnejnej v péči o pleť, tak to asi bude sudocrem, který mě vždycky dostane z toho nejhoršího.


Jaké je tvé tajemství v péči o vlasy?

S vlasy bojuji celý život. Mám je po mamce vlnité a na vlhku mi velmi rychle zkrepatí. Po čase mi i nejlepší produkt přestane vyhovovat, asi se jím vlasy "nasytí". Momentálně zkouším metodu nejdřív kondicionér/maska a až pak šampon. Asi na tom něco opravdu bude.

Jaké je tvé největší pravidlo v oblasti stravy?

Nevynechat snídani!  Není to tak dávno, co jsem nesnídala vůbec. Když jsem se snídaněmi začala, bylo mi dost špatně, protože tělo na jídlo brzo ráno nebylo zvyklé. Nyní už ale na sobě cítím výsledky. Večer mě nechytají chutě jako dřív a jídlo si dokážu rozložit do celého dne.


Jaké jsou tvé tipy na cvičení?

Podle mne je jedno, co člověk cvičí, hlavně když ho to baví. Já mám strašně ráda cvičební programy P90X, P90X2, Insanity od americké společnosti beachbody.com. Jedná se o poctivou makačku. Žádná Jillian Michaels.  Někdy to prostřídám s joggingem, dlouhou procházkou se psem nebo eliptikalem. Hlavní je alespoň nějaký pohyb!

Účinky P90X můžete vidět na kratičkém videu zde. Pokud by Vás cvičení zaujalo, mohla bych o něm připravit článek. :)



Jaký parfém je tvou tajnou zbraní?

Já parfémům moc neholduji. Po čase se mi každá příjemná vůně zprotiví tak, že jí nemůžu cítit ani na sto honů. Momentálně je mi ale velmi příjemná Daisy od Marca Jacobse. Nic ohromujícího.

www.arome.cz


Jaký je tvůj kousek v šatníku, ve kterém se po tobě na ulici muži otáčejí?

Jaj, tak já nemyslím, že by se za mnou někdo otáčel kvůli jednomu kousku z šatníku. :D Řekla bych, že jde spíš o celkové vzezření. Můžu zmínit jen aladinky, které jsem si teďka pořídila a mám z nich obrovskou radost. Tak snad je to na mne vidět. :)

Jaký je tvůj nejstřeženější šperk?

Těžko říct, který je pro mne nejstřeženější, protože já šperky téměř žádné nenosím. Dostala jsem od maminky k narozeninám řetízek s přívěškem, kterého si moc cením a pak mám naušnice z bílého zlata od prarodičů, které pro mne také hodně znamenají. Nejstřeženější je možná prsten, který je památkou na mojí druhou babičku.

Kdo je tvojí módní inspirací?

Nemám modní vzor. Nelíbí se mi jak se české blogerky oblékají a obecně ani fashion blogy nevyhledávám. Ale časem bych se ráda oblékala jako vévodkyně Catherine. Žádné divoké vzory ani nápisy. Dávám přednost zajímavému detailu nebo střihu. V jednoduchosti je přece krása.



Řekni nám o sobě něco, co nevíme.

Vy o mne nevíte věcí. Haha :D No já nevím, co je tak jako nej, že by to stálo za zmínku. Přemýšlím, přemýšlím. Nevíte, že jsem měla článek v MF Dnes za mých gymnaziálních let. Vybrali mne tenkrát z 9000 autorů:))) Kdo by to řekl do někoho, kdo měl permanentně čtyřky z písemek z literatury. :D

43 komentářů:

  1. Pěkný :)
    Zaujala mě teda ta péče o vlasy- nejdřív kondiš, pak šampon, mohla bys mi prosím o tom říct něco víc?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejdřív by se měla dávat do vlasů péče a pak až šampon, který z vlasů odstraní všechny produkty, které vlasy mohou zatěžovat a nemají kvůli tomu objem.

      Vymazat
    2. Tak to je supr, přesně tohle mě teď trápí + teda ještě šílená mastnota.. Vyzkouším to, díky :) A šamponuješ jen kořínky nebo i délky a konečky?

      Vymazat
    3. Tak to bys mohla vyzkoušet. Já šamponuji i kondicioneruji celé vlasy. :)

      Vymazat
    4. Čéče, to jsou mi novoty! Proč to teda dělaj všichni opačně?:-o A nesmyje se tím šamponem ten "účinek" kondicionéru?

      Vymazat
  2. Jeee to je super TAG, po dlouhy dobe neco co ma zajimave otazky a ne ty, ktere se opakuji porad do kola....se asi sama oznacim a bude :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a Catherine...achh.....!!!!

      Vymazat
    2. No žejo? Mě ty otázky taky hnedka zaujaly. Přimlouvám se u tebe za článek :)

      Vymazat
  3. Opravdu zajímavé čtení, hlavně se mi líbí to se snídaní a cvičením:) Jinak o kondicionéru a až pak šamponu jsem nikdy neslyšela, to mě zaujalo! Taky je mi sympatický, že si zmínila Kate Middleton, její styl se mi moc líbí!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo a přimlouvám se za článek o tom cvičení:))

      Vymazat
    2. Kate je naprosto bezkonkurenční. Líbí se mi, že neohrnuje nos ani nad šaty z řetězců.

      Článek o cvičení se časem určitě objeví. :)

      Vymazat
  4. Máme stejný vkus, jak se obléká Catherine se mi taky moc líbí. Btw, taky jsem měla stejný článek v MF Dnes :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haháá...tak jsme tu dvě slavné spisovatelky :)

      Vymazat
    2. kurde, vy jste teda nadany....clovek by tu chytil mindrak .... ja měla v 5ti letech vystavený obrázek Aurory v centru města :D toť vše :)

      Vymazat
    3. ale to je taky pěkný :)

      Vymazat
    4. nakreslila jsem ji růžovou, to si pamatuju :) já jsem byla vždycky jiná :)

      Vymazat
    5. A já jsem na základce vyhrála soutěž v recitaci!:-D

      Vymazat
  5. Taky se mi vévodkyně líbí :).

    OdpovědětVymazat
  6. Me by urcite zajimalo P90x, uz dlouho jsen se Te na nej chtela zeptat, ja v zime chtela zacit hubnout a zkusila jsem to, ale po tydnu s tim sekla, nakonec jsem zhubla 10kg jen tak, aniz bych cokoliv ze svych zvyku menila, tak verim, ze problem byl nekde jinde, ale stejne bych chtela zacit cvicit, tak porad vaham, zda se k P90x vratit nebo ne

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. určitě se o péčku v nějakém příštím článku zmíním. ještě je light verze P90.

      Vymazat
  7. No už to mám! Kdybych snad někdy někam potřebovala uvést svou módní ikonu, pak to bude (taky) Kate Middleton:-). Ona je opravdu krásná!

    OdpovědětVymazat
  8. Mne ten sudokrem nezaberá nech ho patlem ako patlem nechápem. Si už druhá, čo ho ospevuješ a ja nič:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hele to je naprosto normální..mě zase nevyhovují doporučované věci z dekorativky..ještě zkus avene cicalfate...ten mi přijde lehčí, ale taky velmi účinný

      Vymazat
    2. Skúsim keď pomíňam čo mám doma :)Díkes za radu :)

      Vymazat
  9. Kate Kate Kate! Óch! :)

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělej článek! Po dlouhý době fakt bezva tag! Možná ho taky udělám, tagy mám strašně ráda...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem všema deseti pro. Ráda si u tebe tag přečtu. :)

      Vymazat
  11. Mně nejvíc potěšil ten článek z MF dnes, protože mám pocit, že jsem ho kdysi četla! Bavily mě jen některé stránky, ale ty příspěvky studentů jsem si nikdy nenechala ujít :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Fakt? Tak o mě moc potěšilo. Děkuji <3

      Vymazat
  12. Jé, sudocrem. Ten občas zachránil nejednu malou dupku, když jsem neměla po ruce Bepanthen. Ale vůbec mě nenapadlo s ním řešit akné. Dík za tip.

    OdpovědětVymazat
  13. Z toho cvičení bych asi padla na hubu. Jsem zvědavá na článek, jestli tohle pravidelně cvičíš, docela by mě zajímalo, zda vypadáš jako ti ve videu ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. super článok :)

    http://ilovesimplyfashion.blogspot.sk/2012/10/moje-ucesy.html

    OdpovědětVymazat
  15. Sudocream mám taky, ale ještě si s ním tak úplně nerozumím nebo na mě možná jen nezabírá. Na pupínky spíš dávám radši Tea tree olejíček, to je jistota :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi záleží jakého původu akné je. Já mám asi nedostatek zinku, tak mi sudocrem pomáhá :)

      Vymazat
  16. To s tím používáním kondicionéru a až pak šamponu je zvláštní, nikdy jsem o tom ještě neslyšela :-) A to nejdřív vymeješ vodou kondicionér a pak si dáš šampon nebo tam ten kondicionér necháš a plácneš na to ještě šampon? Omlouvám se za asi blbej dotaz, ale fakt si to neumím představit :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mrkni na můj vysvětlující komentář nahoře :)

      Vymazat
  17. Tak s tím šamponem po kondicionéru/masce jsi mě dostala, taky to zkusím! Na mně ten sudocream taky moc nefunguje :-(.

    Jinak tag je to opravdu zajímavý. Už jsem rovnou přemýšlela, co bych odpověděla a tak nějak na některé otázky ani přesně odpovědi nevím... Někdy je strašně těžké jednoznačně odpovědět. Jinak s Kate souhlasím, je krásná a moc sympatická. A s následníkem jí to moc sluší!

    OdpovědětVymazat
  18. proč si myslíš, že je cvičení s JIlian je jednudochý a nuda? (jestli jsem to správně pochopila) Já jsem podle ní hodně cvičila a myslím, že i to mělo své výsledky. Nedá se ovšem porovnávst cvičení 30 minut a hodka a půl, jako má P90X. to si myslím, že umíš vymyslet lepší srovnání, jak opěvovat p90x,než že se ti nelíbí jilian.
    jinak na článek o p90x se taky teším:-))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. P90X se necvičí kromě jogy 1,5 hodiny. A kde jse napsala, že je cvičení s Jillian nuda?

      Vymazat
  19. Anonymní13:47

    Ty aladinky jsou boží! :)) Prosimtě kde si je koupila?
    Jinak fajn článek, dobrý otázky:).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V jednom stánku na pouti...mamka je viděla i u vietnamců...tak asi u nich se jedině mrknout ;)

      Vymazat

Děkuji za komentář!