neděle 8. července 2012

Propadáky

Ahoj,

dneska budu kritizovat a nenechám na ničem nit suchou!!! Bojíte se??!!!
Budu psát o věcech, které měly poměrně dobré recenze, ale já jsem se na nich spálila. Už bych si je vícekrát nekoupila a vám bych je taktéž nedoporučovala.Vlastní fotky bohužel neposkytnu, protože mě tyto výrobky velice rychle opustily(až na jednu vyjímku).

Benefit Erase paste:

Chcete pod očima ve dvaceti vrásky? Pokud ne, tak si nekupujte tento korektor. Je šíleně hutný, slejvá se do rýh pod očima a neuvěřitelně oční okolí vysušuje. Vysušuje tak brutálně, že po jeho použití budete mít oční okolí jako vaše babička. Vůbec nechápu, kde se ty dobré recenze berou. Kamarádka měla ten samý problém,  najde se i někdo další?

m.astridsatwika.com


Benefit Dandelion:

Zase Benefit. No jako takhle. Byla jsem v Německu, vstoupila jsem do Douglasu a byla jsem vyřizená ze sortimentu. Prodavač byl na mě příjemný jen do té doby, než zjistil, že jsem Češka, ale stejnak mě to neodradilo od bezhlavého nákupu Benefitu.

Tahle tvářenka je v krabičce tak nádherná. Úžasná panenkovsky růžová barvička. Na prstíku vás ta barva bude taky uchvacovat. Jenže ona na papulce není vůbec vidět!! Měla jsem jí v době, kdy jsem byla jak ředitelka vápenky a i tak nebyla vidět. Jako rozjasňovač je taky k ničemu. Napadá vás, k čemu je takový produkt dobrý?

www.templalia.com


Chi keratin mist:

Internet měl zase velká ústa. Nejprodávanější produkt kadeřnických salónů Farouk USA. Hmmm....nooo asi budu Marťan, nebo nevim jak si vysvětlit nefunkčnost tohoto přípravku. Tento produkt má obsahovat keratin, který zacelí poškozené vlasy a dodá jim hydrataci. Ani po xtém použítí jsem nezaznamenala žádnou změnu.
EDIT: zapomněla jsem napsat, že jde o bezoplachovou kúru.

www.harmonie-studio.cz


Tvářenky Bourjois:

Tvářenky Bourjois sem bohužel taky musím zařadit. Sice jsou hodně vychvalované, aplikujete minimální množství produktu díky spešl zapečení, odstíny jsou moc pěkné, ale ony prostě nic nevydrží. Nevadilo by mi ani to, že musíte dát asi 3 vrstvy, než na tváři zpozorujete nějakou barvu, ale ta výdrž mě teda pěkně štve. Ale i tak je občas použiji, tady to nechám na vašem uvážení.

www.op-cosmetic.cz


Dermacol Satin Base:

Jojo tisíce děkovných dopisů, já vim. Jenže u mně je to krapet jinak. T-zónu mi ještě víc zmastí, tváře mi šupinkují a po dobu používaní se moje pleť rapidně zhoršila. WTF???

www.krasa.cz




E.L.F:

Tak kde začít? :D No přiznám se, že jsem nevyzkoušela celou nabídku, takže nemohu posuzovat opravdu kompletní sortiment, ale co jsem doma měla, byla katastrofa. Tvářenky ze základní řady neskutečně prášily, Complexion Perfection=obarvená křída, paletka barevných korektorů byla suchá, že se nedalo nic nabrat, laky absolutně nekryly a na nehtu neztvrdly, po bázi pod stíny mě štípali oči. Mám ještě něco risknout a vyzkoušet?

www.veganbeautyreview.com






Pokud se mnou souhlasíte/nesouhlasíte, napište svoje postřehy do komentářů.


13 komentářů:

  1. Ty tvářenky Bourjois miluju, ale jednoduše mě nebaví co dvě hoďky se kontrolovat v zrcátku a domalovávat :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesně! Jsou nádherné, ale ta výdrž :(

      Vymazat
  2. Dík za odrazení od Benefit erase paste, kdybych si tento výrobek chtěla náhodou někdy kupovat :). Jak mi něco vysušuje oční okolí, vraždila bych. Jinak tvářenky Bourjois mám ráda, celkově jsem na Bourjois holt zatížená :-).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zkus si dojít do Sephory a nech se s ní nalíčit. Pro mě i kamarádku byla ovšem velice hořké zklamání:(

      Vymazat
  3. Kokos aby po tejto masáži PR agentúrami Benefitu napísať o ňom niečo iné ako dokonalý?? Neskúsila som ho zatiaľ a chystala som sa do neho investovať. S CHI nemôžem súhlasiť mala som viacero šampónov tento značky hodvábie a neviem čo ešte a boli naozaj skvelé!!!
    Takisto bourjois- tie lícenky zbožňujem. Elf ?? Tam som tak na vážkach používam dve tretiny z vecí čo som si objednala. Jedna tretina ale bola strašne nanič.

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. chi hedvábí mám doma, šampon jsem měla ve vzorku a obojí skvělé. toto je ovšem bezoplachová kúra, která na mé vlasy opravdu žádné účinky neměla. :(

      Vymazat
    2. Všimla som si. Ale na základe mojích skúsenosti som predpokladala, že by malo byť od CHI všetko skvelé. Asi som sa mýlila. Aj toto serum bolo na mojom zozname vecí, čo chcem, asi tiež škrtám. Napíš viac takýchto článkov :) Je fajn vidieť aj niečo iné.

      Vymazat
  4. Vůbec by mě nenapadlo, že Bourjois tvářenky někomu nedrží. Já co nanesu ráno, večer odlíčím. Co jsi měla za odstín, že jsi musela dávat 3 vrstvy? Já mám naopak problém, abych to s barvou nepřehnala hned na poprvé! :D (Lilas D´Or)
    S Dermacol bází nemám žádný problém, i když teď v létě ji nepoužívám. Chci pak ale vyzkoušet jinou, např. L´Oréal.
    No a elf...to je kapitola. Vyloženě příšerný je All Over Color Stick - smrdí to a barva laciná. Lak pruhuje a kryje až po třech vrstvách, výdrž dva dny max. Spokojená jsem naopak se Studio Kabuki Face štětcem, je úžasně hebký a nepelichá, ten bych doporučila všem. Nebudu tu všechno rozepisovat..Ale jak se znám, tak určitě zase časem něco objednám...

    OdpovědětVymazat
  5. Tvářenky bourjois mi drží na tváři dobře. A taky docela dobře malují... Tak nevím... :))
    Dermacol bázi jsem zkusila jednou a celkem to nic nezměnilo, navíc mi nevyhovuje ten "posilikonovaný" obličej...
    Elf... Hm... Zkus štětce ze studio řady nebo sadu na obočí. Jinak co jsem zkoušela, tak nic moc, no...
    Jinak nevím, erase paste mám v miniatuře ze sady finging mr. bright a pod oči bych to teda fakt nedávala, no. Nehledě na to, že mám tmavší odstín, tak si dokážu docela dobře představit, jak příšerně to musí vysušovat.
    Dandelion... Se mi stále líbí. :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem si Erase kupovala spešl právě na kruhy pod očima, to jsem ještě úplně nevěděla, jak takový korektor má fungovat. Na pleť by byl asi použitelný, ale to mi zase ty odstíny přijdou nemožné (pro mě).

      Vymazat
  6. Souhlasím se vším krome Bourjois tvářenek, mě drží pěkně....teda aspoň co si pamatuju, taky už ji nějaký pátek nemám. Pro erase paste jsem se hnala v NY když u nás benefit snad ani nebyl a přišla mi děsně divná ta konzistence. Říkala jsem si, jestli to nění tím, že sahám na tester, do kterého už hmatalo milióny lidí, ale obávám se, že asi ne, podle tvého popisu...Největší hrůza je satin base....fakt děs

    OdpovědětVymazat
  7. Mám takovou vtipnou minihistorku. Přišla za mnou kamarádka, že si koupila na ebayi fake erase paste. Že za to dala velký peníze, prodejce měl dobrý hodnocení a ona prostě naletěla. Zapřísahala se, že si už žádnou kosmetiku z ebay nekoupí. Když jsme se daly do řeči o vlastnostech, tak jsme zjistily, že doma fake nemá. :)))

    OdpovědětVymazat
  8. Ja na svoji Bourjois tvarenku nedam dopustit a Dermacol baze mi take vyhovuje... ELF jsem zatim nemela a asi ani nebudu mit odvahu vyzkouset :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!