neděle 22. července 2012

Německé kosmetické blogy

Ahojky,

dneska budeme mluvit o blozích inspirativních a hlavně německých. Všichni známe milion a pět anglicky psaných blogů, ale zapomínáme na naše píšící sousedky ze západu. Německé blogy jsou velice kvalitní a autorky používají kosmetiku, která je u nás i dost dobře dostupná. Tak proč je nečíst?


Roses of Beauty

Roselyn je velice nadaná. Moc se mi líbí, že tato blogerka dokáže ocenit kosmetiku z obou protipólů. Parfumerie/drogerka-dokážu si vybrat z obojího. Její líčení je precizní a kosmetika dostupná i u nás. Trošku mě štve, že fotí vždy jen půlku obličeje, ale co se dá dělat. Skvělé jsou její obrázkové tutoriály, kde naprosto detailně ukazuje co a kam. To mi u videí někdy chybí. Moje absolutní favoritka.

a few sparks

Verena je 17tiletá blogerka z Düsseldorfu. I když je takhle mlaďonká, tak má líčení i outfity  velice nápadité a věřte, že mě je těžké se zavděčit.:))) Kosmetiku používá převážně z drogerie. Proč nevidím u nás podobné 17náctky ?


Looks like...Valerie!

Valerii už možná znáte. Její blog se soustředí spíše na dražší značky, ale sem tam zrecenzuje třeba Catrice. Opět výrazná osobnost, která se vyžívá v kreativním líčení.


Pearls nad Beauty

Pokud hledáte dobré detailní swatches, tak tenhle blog vás bude zajímat. Krásné kvalitní fotky. Kosmetika opět kombinace levná/drahá.


BEAUTY  GOSSIP

U Katie najdete všechno možné. Ráda tam chodím na čumendu. :) Opět kombinuje kosmetiku za pár kaček s tou značkovou. (Málokterá z českých blogerek tohle dělá.)


Já nevím, co bych víc dodala. Blogy se mi moc líbí. Nemám nic extra, co bych jim vytkla. Je fajn, že pracují s dostupnou kosmetikou, málokterá objednává nesmysly z ebay jako já. Zase na druhou stranu mají všechno k dostání, že?
Jednu věc, kterou najdete na všech DE blozích je Glossybox, který si neodpustí do článku asi žádná. Aneb sakra, kdy se to dostane i k nám??!!!


Tak to je jen pár holek, které mě zrovna napadají. Taky se vám zdá, že máme vůči Němcům stále odtažitý postoj? Všichni chceme do Émeriky, přitom jedna úžasná země je kousek od nás.

Jaký máte vztah k Německu-Němcům-německé kultuře-nakupování v Německu-německé kosmetice-německým blogům??




Tak já bych se teda za sebe rovnou vyjádřila. Německo miluji. Zemi a lidi v ní mám moc ráda. Mentalitou jsou mi bližší skoro víc než Češi. Hanba mě fackuje, že to píšu. Ale víte co mě štve? Mě štve, jak svůj vlastní národ pomlouváme. Označujeme se za Švejky, zloděje, rasisty a Čecháčky. Když někdo řekne/napíše, že se stydí za to, že je Čech, tak bych ho rovnou propleskla.Věřte tomu, že všude mají ten samý "bordel"  jako je u nás (ne-li horší). Němci jsou naopak velicí vlastenci. Ptám se, proč tohle není i u nás. Proč střílíme do vlastních řad?

Jo a taky mám ráda Oktoberfest. Chtěla jsem přidat nějakou fotku, na které byste mě viděly v akci, ale usoudila jsem, že fotky se mnou nejsou z této velkoakce publikovatelné.. Takže jsem vám přidala alespoň fotku uvítací brány. :D



13 komentářů:

  1. Proti němcům nic nemám, každý národ má to svoje. :) Na německé blogy nezapomínám, ale jelikož německy umím tak pět vět a pár slovíček, moc si většinou nepočtu... :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele docela by ses divila(já se divím taky), kolik ke mě chodí Rusů, Švýcarů a Američanů. Taky si říkám, co u mě můžou tak číst. :)))

      Vymazat
  2. jdu všechny omrknout :)

    OdpovědětVymazat
  3. Mno u me bude prekazkou ma znalost nemeckeho jazyke....ein bier und funf knodl bitte...ani nevim jak se to pise, na lyzich si s tim vystacim :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem z němčiny sice maturovala, ale jsem teď asi na stejný úrovni jako ty :D
      Google translator to jistí :)

      Vymazat
  4. slovy klasika, německy neumím blafnout ani fň, takže německé blogy nejsou nic pro mě

    jinak němce nemusím, v minulosti na nás byli oškliví :P

    ale s čím 100% souhlasím, je ten tvůj názor na vlastenectví, přesně za ty příkladmo uvedený pohrdavý řeči bych dotyčný fackovala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No když se to vezme kolem a kolem, kdo na nás nebyl v minulosti ošklivý? :D

      Vymazat
    2. no, nikdo nebyl tak ošklivý jako oni :D

      Vymazat
    3. A co třeba Rusové?

      Vymazat
  5. Já sleduju německé blogy moc ráda, takže děkuju za tipy na stránky :).

    OdpovědětVymazat
  6. Neznám ani jeden z uvedených blogů, ale ráda kouknu. Sledovala jsem jeden lakovací, bohužel si teď nemůžu vzpomenout na název ani jméno slečny, protože počítač mi zkolaboval a data odtud ještě nemám stále vytahaná :( Ale ona píše anglicky. Já němčinu relativně ovládám, ale nerada se s ní zdržuju, nejsem si v ní tak jistá. Krom toho ji nemám ráda... To už si radši budu číst španělsky psané blogy (a hele, taky jsem jeden úžasný měla uložený v tom starém kompu...grrr!)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělý článek. Teprve nedávno jsem objevila německé youtubacky a byla jsem moc příjemně překvapena. A teď díky Tobě mam opět nějaké nové kosmeticke podněty :-)

    OdpovědětVymazat
  8. Taková škoda, že německy neumím ani pípnout :D.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!