pondělí 9. července 2012

Máte rády Lush?

Ahoj,

byla mi popřát kamarádka k narozeninám. K mému úžasu se konečně někdo rozhoupal a dal mi jako dárek kosmetiku. :)) V balíčku byla mimo jiné i tuhá pěna do koupele od Lush Pop in the bath. Při použití se má rozdrobit do teplé vody. Když k ní přičichnu, tak si připadám jak v Palladiu. :) K pěně jako takové není moc co dodat. U pěny do koupele nemám nastavena žádná měřítka. Hezky pění, hezky voní a tahle i hezky vypadá. Takže jsem spokojená.


Nyní se vraťme k titulku.  Já jsem od Lushe měla 3 výrobky a ani jeden mě do kolen nedostal. Vzhledem k ceně, která není v našich končinách nijak nízká, bych očekávala nějakou bombu. Intuitivně se této kosmetice vyhýbám. Takže se vás na rovinu zeptám. Máte rády Lush? Našly jste v nabídce něco, bez čeho už nemůžete žít?


24 komentářů:

  1. Jediné, bez čeho se neobejdu je MoM, zrovna mi došla a na skladě ji nemaj a já už mám dost ucpané pory a černé tečky. Takže tohle je moje stálice a vlastně ani jinou masku nepoužívám, nějak nemám proč zkoušet jiné, když tahle mi vyhovuje na 100%:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. O téhle masce jsem hodně četla a asi jako jediná mě láká. Tak mám potvrzeno, že stojí minimálně za zkoušku. :)))

      Vymazat
  2. Já jsem si od Lush koupila 3 výrobky a všechny skončily v koši. První bylo mýdlo Honey I washed the kids, který mi po pár umytích začlo příšerně smrdět, prostě jsem na tu "vůni" začala být úplně alergická. Druhá byla balistika, úplně vyhozenejch 150 Kč:) No a třetí byla právě ta Mask of Magnaminty, která za ty prachy nestojí ani náhodou! Strašně mi přesušila obličej, je strašně agresivní a opět smrdí:) Takže už jsem poučená a do Lush jdu akorát když za mnou do Prahy přijede nějaká kamarádka a chce vidět kosmetickej obchod, co vypadá jako cukrárna:)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na suchou nebo normální pleť nebude podle recenzí MoM asi určitě. Jakou máš pleť? Já jí chci zkusit jen na T-zónu. Ještě, že dává Lush vzorečky :)

      Vymazat
    2. No já mám pleť dost divnou:) Vetsinu normalni, T-zonu mastnejsi ale horejsek nosu silene suchej, takze mi prave vysusovala hlavne ten nos, jenze zase mam cerny tecky a doufala jsem, ze tech me zbavi:) Ale na prvnich par pouziti mi nevadila, spis po delsim pouzivani. No kazdopadne si dej pozor na datum spotreby a vezmi si nejakou zezadu, me slecna podala tu prvni v regale a uz mela z doby spotreby slusne ukrojeno, takze to me taky docela nastvalo:(

      Vymazat
    3. Podle mě je tahle maska naprosto přeceňovaná, neudělala s mým ani mámky obličejem naprosto NIC.

      Vymazat
  3. Anonymní22:41

    Mela jsem kdysi rada jeden sprchac..tot vse. Hezky vonel, ale ze by to byla bomba... Navic jsme skepticka, s tim jidlem a esenc oleji a parfemy co tam davaji mi to proste neprijde na kuzi idealni. A navic, az na ten sprchac, mi to ani nevoni, je to na me strasne silny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě se líbí komentář nad tebou..kometický obchod, co vypadá jako cukrárna. :)))
      Mě celkem Lush voní, ale jak říkáš, žádná bomba to není.

      Vymazat
    2. Anonymní22:48

      Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    3. Anonymní22:49

      To je asi presne, vcetne nekterych ingredienci :D ale kdyby me bylo 20, byla bych z neho vice na vetvi. Coz jsem vlastne byla, kdyz jsem ho objevila poprve v Sydney prave diky tomu, ze jsem Lush citila z vedlejsiho obchodu a byla jsem zvedava co to je.

      Vymazat
  4. Taky nejsem z Lushe odvázaná..čistidlo Angels on bare skin skončilo nakonec v koši, předražený (ale u nich jeden z nejlevnějších) pleťový krém Imperialis teď používám na ruce, sprcháč Snow fairy voní hezky v lahvičce, ale po napatlání na tělo je to smrad, že by pad (přítel se mě ptal, jestli jsem se nemyla jarem..). Nicméně třeba Lemony flutter na nehtovou kůžičku je fajn a již zmiňovaná Mask of mangaminty je opravdu vydařená a asi to bude jediný výrobek, který koupím znovu. Hodně jsem chtěla nějaké tělové mléko, ale když jsem je v Palladiu oňuchávala, tak mi to připadalo všechno jako žluklé..to ale asi bude špatnými vzorky.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem četla, že u nás je Lush nějaký vyvanulý. Ale nemůžu osobně porovnat.

      Vymazat
  5. Ja nedam dopustit na Mask of Magnaminty, Lemony flutter, Dark Angels a drive i hennu... Ale mam doma vicero veci, nektere me casem omrzely, nektere pouzivam kdyz na ne mam zrovna naladu, treba sampuky. Ale treba fresh farmacy uz si nikdy nekoupim, vadi mi, jak po umyti mi prsty po obliceji doslova drhnou

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No zrovna sampuky už mi nesmí přes práh. :)

      Vymazat
    2. Pro manžela ideální a pro mě teď také, máme oba zhruba stejnou délku vlasů :D

      Vymazat
  6. Já naopak miluju Angels On Bare Skin, i masku Zelinku. Henna je určitě lepší než ta Dmková, nevysušuje. Ale je tam spousta věcí, co mi přijde předražená nebo nevoňavá :)

    OdpovědětVymazat
  7. Mám šampuk New, který mi vyhovuje. Jinak jsem zkoušela masku na vlasy, jejíž jméno se mi zrovna nechce hledat, a nic moc... Ovšem Henna je dobrá. Zbytek mě ani nějak neláká zkoušet, popravdě. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak to já mám od Lush celou řadu oblíbenců, některé jsem si koupila i 2x nebo třikrát a až bude příležitost, určitě si od nich zase něco objednám. Ať si o něm říká kdo chce co chce, jejich výrobky už tak pět let používám a pravidelně se k nim vracím. Nevím, jestli se to díky blogům stala tak trošku móda a abych měla o Lushi pomalu strach psát, aby někdo nenapsal ZASE LUSH?! Jako s Biodermou.
    MoM je podle mě super maska. Byla jsem spokojená snad se vším, co jsem měla. Uvidím, jak mě dovolí finance, ráda bych ještě udělala objednávku a stihla poštovný zdarma na českým Lush.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nějak si tě s Lushem nedokážu představit :))))

      Vymazat
    2. Vážně? jaktoooo? :)

      Vymazat
    3. Já tě mám zafixovanou jako high-endovou divu :)

      Vymazat
    4. Tak Lush na můj vkus není nejlevnější :) Akorát poslední dobou mám nějak smůlu na to, že když mi něco strašně moc vyhovuje, je to šíleně drahý :(. Tak mi nezbyde než uskromnit se jinde :)

      Vymazat
  9. Já Lush celkem žeru. Dost jejich věcí mi přijde užitečných - nedám dopustit na hennu, na šampuky, na čerstvé masky a čistítka na obličej, na krémy na ruce, tuhé masážní oleje... bez spousty věcí už nedám ani ránu. Mám ráda i tuhé pěny, naopak balistiky mi přijdou jako zbytečnost (některé sice udělají hezký efekt a obarví vodu, ale jinak nic - ta voda mi přijde furt stejná), taky sprchová želé už si nepořídím a sprcháče jsou pro mě předražený luxus. Mýdla jsou zajímavá a určitě bych je kupovala, jenže mě všechna mýdla (nejen lushí) hrozně vysušují, takže ty si odpustím. Suma sumárum, něco dobrý či výborný, něco zbytečný. A to, co je dobrý, mi vážně stojí za ty prachy!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  10. S Lushem mám takový prapodivný vztah. Vyzkoušela jsem pod " mediální masáží" už spoustu věcí a ze všech jsem nakonec byla rozpačitá- jako vážně? Tohle všem přijde tak úžasný? Proč? Ale stejně ve mě pořád hlodá, že jsem asi ta špatná já a zase jednou za čas něco koupim. Jo a ani moc nechápu jejich vůně- převážná většina sortimentu mi fakt smrdí. Jediná věc, kterou si koupím znovu a jsem ochotna uznat, že za to stojí je Lemony flutter.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!