neděle 15. července 2012

Dvoufázové odličovače-srovnání

Zdravíčko,

dneska si přečtete srovnávačku dvoufázových odličovačů. Dvoufázovky používám pouze na stažení líčení očí. Práce je s nimi superrychlá a supervýkonná. Vybrala jsem 2 odličovače- z drogerie od Ryoru a z parfumerie od Sephory.



Dvoufázový odličovač Sephora

Tento odličovač mám v cestovním balení. Je ze sady, kterou teďka seženete v Sephorách za 390kč. Sada obsahuje ještě gel na oční okolí, hydratační pleťový krém, tělové mléko a kosmetickou taštičku. Cena není moc hezká, ale já jsem si vydupala 330kč a  ještě 20% slevu (radši se neptejte proč), takže sada vyšla na něco kolem 260kč.

Konzistence mi přijde méně vymakaná než u Ryoru. Modrá část se hůř spojuje s olejem. Musíte dost lahvičkou zatřást než se složky dostatečně spojí. Jako takový je odličovač bez parfemace. Odličuje naprosto dokonale. Stačí jeden tah a všechno je dole. V očích vůbec neštípe. Na víčku zanechává lehce mastný film, ale oproti Ryoru to není nic dramatického.

Dvoufázový odličovač Ryor

Tento odličovač nemusím představovat. Všichni už ho jistě znáte. Takže jen ve zkratce. Fáze se spojují naprosto bezchybně, vznikne jednolitá tekutina mléčné barvy. Odličuje dobře, ale s tamponkem musíte zašmrdlat párkrát sem a tam. Výsledek je totožný s předchozím výrobkem. Všechno jde dolů. Když se mi dostane do očí, tak se mi oko "zamlží" a trochu mě i pálí. Na oku zanechává mastný film a já jsem nucena tuhle vrstvu stáhnout ještě micelárkou.

Závěr:

Kdybych měla volit, tak to asi spíš vyhraje Sephora. Pokud vás Ryor neštípe v očích a nevadí vám vyšší reziduální mastnota na oku, tak je volba jen otázkou peněz. Podstatné rozdíly v nich nevidím.


Otázka na konec. Používáte dvoufázovky taky na stažení celého make-upu?

8 komentářů:

  1. Anonymní9:41

    Na celý obličej ne, ale jenom na odlíčení očí ano.
    Zrovna mám tento Ryorový a nemůžu si stěžovat.

    OdpovědětVymazat
  2. já používám tyhle odličovače pouze na oči, i když poslední dobou používám spíše odličovací ubrousky :)

    ten od Ryoru mám moc ráda, pak je super ještě s chrpou od Vves rocher nebo dvoufázový od Ziaji :)

    OdpovědětVymazat
  3. Já tento Ryor mám jen na odlíčení některých pekelně držících pigmentů na bázi nebo tekutých linek, jinak odličuji jen dětskými vlhčenými ubrousky a pak micelárkou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na pigmenty jsou dvoufázovky nejlepší!

      Vymazat
  4. Já je třeba nepoužívám vůbec, odlíčí to sice krásně, to jo, ale olej okolo očí mi dělá strašně zle. Je to škoda, ale co nadělám.

    OdpovědětVymazat
  5. pořád přemyšlím, jestli nějaký ten dvoufázový zkusit nebo ne ... holt micelárka je micelárka :)

    a jak jsi si vydupala tu slevu? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě zase přijde, že mě slavná micelárka od biodermy vysouší pleť...

      no prostimtě, měli tam napsanou cenu 330kč + 20% slevová kartička v kapse....tak jsem čekala, že budu platit těch 260kč...jenže po mě pani chtěla se slevou 320kč :D ...tak jsem jí řekla, že to je asi krapet málo...se nasrala, páč prostě na pokladně měla 390kč..sem se tam s ní začala hádat, přišla vedoucí, ať mi to teda dá za kolik chci já...natažený obličeje obě dvě..hodily mi balíček do ruky, bez taštičky, bez vzorku, otočily se a šly ode mě pryč :D Takže v JIHLAVĚ v Sephoře mě dloooouho nikdo neuvidí....

      ale jináč sem četla, že těch 20% se zákaznickou kartičkou ukecáš prej vždycky, ale ještě jsem to nezkoušela

      Vymazat
    2. Micelárka je nejlepší na všechno kromě voděodolný řasenky, na tu je i ta krátká, ale pokud Černá mooro tuto řasenku nepoužíváš, je podle mě zbytečný kupovat další odlǐčovač;-)

      Jájo, to s tou kartičkou slyším prvně. V Praze to teda funguje jen, když mají slevové dny a přijde ti sms nebo když potkáš hostesku s letáčkem.

      Vymazat

Děkuji za komentář!