čtvrtek 12. července 2012

Dokonalá letní trojka


Ahojky,

dneska měl být článek o neonových barvách. Jenže můj foťák neonové barvy nemá ráda, tak snad někdy jindy. Místo toho jsem vám vybrala téma, které nemůže být víc ohrané. Nechci uveřejňovat články, kterých je všude hafo, ale tohle téma je jako když se vám do něčeho nechce, ale víte, že to prostě musíte udělat. A já se musím vyjádřit k opalování. Dlouho jsem to odkládala a teď mi nebesa dala znamení, že už přišel čas. Tak to tady máte.

Budeme se bavit o přípravcích, které používám na opalování. No i když opalování v mém pojetí..haha. Dost špatně se opaluji. Když jsem byla mladší, tak to šlo raz dva, asi stárnu. :))




Betakaroten

Betakaroten nemusím moc představovat. Doma ho máte asi všechny. Já ho letos zobu poprvé a přijde mi, že fakt funguje. Opaluji se bez spálení. Četla jsem hodně negativních reakcí o zbarvení kůže do oranžova, já s tím problémy nemám a přijde mi to i nereálné. Kdyžtak se ozvěte, jestli  se to některé stalo.

Opalovací mléko Sun Dance

Pro někoho obyčejné mléko na opalování, pro mě vítěz dtestu. Jak už to tak bývá, nejlevnější věc často  porazí i super drahé značky. Toto mléko jako jediné mělo v testu přesně takovou SPF ochranu, jakou uvádělo. Našla jsem doma jen SPF 15, ale určo dělají i s vyšším faktorem. Seženete výhradně v DM.


Nubian

To si takhle lehnete se spáleným zadkem pod slunečník u moře. Vedle vás je Ruska namazaná opalovacím olejem od hlavy až k patě a vy neděláte celý den nic jiného, než že jí hypnoticky sledujete jak tmavne. Příští léto se zapřísaháte, že tohodle opálení taky dosáhnete.
Takže jsem si letos koupila Nubian. Strašně moc se mi líbí jméno :))) Parfemace je něco jako kolínská. Musím říct, že výsledky teda má. Jedinou nevýhodou je minimální SFP. Jestli se letos vydáme k moři, tak udělám asi nějaký test na opálení.


A abyste nevyšly kosmeticky totálně na prázdno, tak se můžete pokochat mým nejaktuálnějším "skromným" wishlistem.


My beauty wishlist
www.polyvore.com



1. Bouncy blush-protože je to něco naprosto neokoukaného
2. Embryolisse lait créme concentré-protože ho doporučuje 9 z 10 světových vizážistů
3. Alterna Bamboo Kendi oil- protože moje vlasy chtějí něco víc než Chi Silk Infusion
4. Kanebo Sensai Fluid Finish- protože 1300kč naprosto odpovídá kvalitě
5. Fake Bake Flawless- protože chci vypadat jako cikánská princezna a nejlíp hned
6. MeMeMe Goddess Rocks- protože i ženy mají své dny
7. Soleil Tan de Chanel- protože je naprosto dokonalý


Jak jste na tom s opalováním? Líbí se vám snědá pleť?


P.S.- a jestli mi někdo vysvětlí jak stahovat fotky z polyvore bez uveřejnění na blogu, dostane bonbon.

7 komentářů:

  1. Já mám doma vzoreček toho Bamboo oleje a taky šampónu a vypadá to jako super kosmetika, nad tím olejíčkem celkem přemýšlím.... Jinak já dneska ležím celý den, protože mě skolil úžeh ze včerejšího běhání po Praze a po tomhle zážitku už teda na slunce nepáchnu:) A cíleně se neopaluju vůbec, nebaví mě to:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já jsem měla ve vzorku bamboo antifrizz šampon, kondiš a i tenhle olejíček..a co ti budu povídat....nic lepšího jsem doposud na vlasech neměla...

      Vymazat
  2. Anonymní22:45

    Ten Chanel a Alternu už taky nějaký ten pátek obhlížím :) kamarádka má tu bamboo řadu daleko radši nez Moroccan oil. Tak až si to pořídíš, tak dej vědět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Chanel mi koupí mamka za splněnou zkoušku, tak mám alespoň motivaci :))
      Nad Alternou dloooouho přemýšlím. Teď mám na cestě z UK jeden vyhlášenej kondicionér, tak uvidíme jak zapůsobí. Třeba na ní dojde. :)

      Vymazat
  3. Ten Nubian mě láká už druhým rokem, ale strašně mě odrazuje fakt, že je to olej. Zapatláš si plavky, nebo tričko a můžeš jim udělat pápá. :D
    Ale asi ho do Egypta pořídím. V kombinaci se silným SPF v mlécích a krémech by ze mě konečně aspoň jednou mohlo být opálené stvoření, jsem na tom taky bledě, opalování není nic, co by se na mě dlouhodobě projevilo.
    Zas tak špatně se sice neopaluji, ale do tří dnů mám vždycky všechno pryč ať se peču, nebo ne. A vůbec to nechápu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jako bys mluvila o mně:D
      Nubian zabarvuje plavky do hněda, ale to asi všechny tyhle oleje. Já mám při opalování černé plavky a je klid :)

      Vymazat
  4. Nubian mám ráda, po něm jsem byla černá jak nikdy dřív :DD

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!