středa 11. července 2012

Co mne v poslední době zaujalo

Ahoj,

dneska  jen takový rychločlánek, páč zkouška z histo-embryo-anatomie mi nedá spáti. Takže...co mne v poslední době kosmeticky zaujalo?

Doplňující stíny do paletky Urban Decay Naked

Tuto informaci jsem si nijak neověřovala, ale říkala mi jí kamarádka, která je na tom kosmeticky asi jako já. Takže to berte tak, že vám to říkám já. Pokud máte paletu Naked a dochází vám v ní nějaký stín, nemusíte smutnit, protože Urban Decay bude uvádět (pokud už neuvedl) na trh jednotlivé stíny na doplnění. Je to moc fajn novinka, protože jsem se sama bála, kde splašim stíny, které už to klepou z posledního a mám je moc ráda. Uvidíme jaká bude cena.

Složení západních BB creamů

BB cream sem, bb cream tam.  Už je všude tak trochu přebíbíkrímováno. No nicméně, mě zaujalo složení Lorealu a Kiko BB creamů. Obsahují bílý krém s kuličkami pigmentu, které se na pleti rozpustí a krém se zabarví. BB cream to asi nebude, ale strašně je chci vyzkoušet.

Zdroj: www.swedishloveaffair.com


Skin79 O2 Bubble BB Cleanser


Tak teďka si lehce podkopnu židli, ale mám dojem, že jsem se v pečující kosmetice posunula asi tak o 2 stupínky výš. Zatím jsem z tohodle zázraku ze vzorku totálně nadšená a jestli říkám, že jsem u pečující kosmetiky nadšená, tak to už musí fakt být něco.

Zdroj: h2dream.com


Color tatoo, které nejsou moc tatoo

Přiznám se, že nemám ráda krémové oční stíny. Je s nima blbá manipulace a já jsem v líčení strašně  konzervativní. Docela se divím, že kupuji pigmenty. Pokud ovšem chcete nějakej fakt hustej efekt, tak to budete muset koukat asi jenom po pigmentech. To jsme ale odbočily. Takže recenze mají tyto stíny dobré, ale u Moniky se objevila první negativní. A já jí za to děkuji. Zrovinka fialový stín jsem chtěla kupovat a teď mě na něj přešla chuť. Doufám, že se negativní recenze budou množit a já si nekoupím ani ten stříbrný odstín.

Zdroj: www.amarixe.com


Jane Beautiful

Před pár dny jsem objevila v jedné mé čtenářce blogerku. Je jí 17 let a jmenuje se tak krásně jako já Jana. Do té doby jsem si myslela, že holka pod 20 ví o kosmetice to samé co student FHS o elementárních částicích. Zatím jsem blog jen rychle projela, ale na výběru kosmetiky je jasné, že má slečna o kosmetice něco načteno a nad nákupem přemýšlí. A víte co? Mě se to líbí! Fakt bych chtěla mít v 17ti takové vědomosti jako ona. Asi bych teďka nebrečela nad fotkama z gymplu.

No a jako poslední mě zaujala vaše návštěvnost a počet pravidelných čtenářů. Asi budu muset přestat plácat, co mě zrovna napadne a trochu to tu zkulturnit.

Máte taky nějakou horkou kosmetickou novinku, která vás v poslední době zaujala?

15 komentářů:

  1. já jsem ty maybelline vyswapla a za mě taky to není naprostá nutnost. sice to není jako průšvih nebo tak něco, používat se to normálně dá, ale... mám ten hnědý z rohu obrázku (nějaká taupe) a skoro ho nepoužívám. mám doma jakési krémové linky ze staré le essence, které dávám jako stíny a podle mě jsou mnohem lepší a i déle vydrží.

    takže za mě color tattoo nepotřebuješ... ale možná tě někdo, kdo je miluje a používá, přesvědčí o opaku. a já bych si možná měla dát předsevzetí je používat a třeba na nich objevím ještě nějaké skryté skvostné vlastnosti... abych byla taky in.

    a co mě v poslední době zaujalo? asi nic. prostě nuda a šeď - až zrovna teď mě zaujal bubble bb cleanser.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A dají se použít jako linky? To bych pro ně využití i třeba našla.

      Hele ty s tim tvym syndromem vyhoření :D :D :D

      Vymazat
    2. mám tu taupe a to se mi jako linka nelíbí, takže jsem to ani nezkoušela, ale jo asi jdou použít jako linky.

      Vymazat
  2. Jéé, moc děkuju! Fakt mě to mile překvapilo:)
    Jinak na ten bublinkový čistič mám taky zálusk, no ale chvíli si počkám než spotřebuju všechny gely a pěny, co se mi doma nahromadily :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. haha..kdybych měla kupovat kosmetiku dokud ostatní nespotřebuji, tak si neškrtnu dalších 5 let :)))

      Vymazat
  3. Doplňující stíny do Naked jsou dobrá zpráva. Ještě by to mohlo stát tolik, aby se to vyplatilo (a nejlépe by se to mohlo ještě prodávat u nás:))
    BB krém s částečkami zaujal už dávno, bb čistič mám doma ve vzorku a zatím jsem ho nevyzkoušela, jsem zvědavá.
    Color tatoo si určitě aspoň osahám v obchodě... Potom uvidím.
    Jena Beautiful blog mám ráda, navíc je to strašně krásná slečna. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem velice ovlivnitelná :-D. Co sleduji blogy (hlavně kosmetické), tak mám mnohem větší útratu. Takže jsem se nadšeně vrhla i po Color tatoo, zvlášť proto, že miluju oční stíny. Mám už delší dobu odstín taupe (ze Švýcarska) a jsou normální. Nejsou špatné, ale já nemám problém se žádnými stíny. To už musí být, aby se mi slily! A to nepoužívám primer. Ty stříbrné jsem si koupila včera, ale ještě jsem je nevyzkoušela v terénu, tak uvidím, jaké budou...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to závidím...na mě žádný stín bez báze nedrží... :(
      stříbrný odstín se mi zdá fotky nejhezčí a stříbrná linka dokáže zázraky :)))

      Vymazat
  5. Ja mám tiež color tatoo zlatýá odtien nosím ho ako linku a myslím si že je skvelý! Vydrží neuveritelne dlho:)

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. díky..tak já si ten stín snad fakt koupím

      Vymazat
  6. já osobně color tattoo používám hlavně jako linku. ale je fakt,že mám nějaký skoro černý odstín, co u nás do prodeje bohužel nedali. líbí se mi to víc jako linka, než jako stíny :) A ten "BB" od Lorealu je zajímavý, nejdřív jsem byla trochu překvapená těma speciálníma pigmentama, ale ve výsledku je to dobré...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no jako nevěřím, že by tyhle "bb creamy" byly nějaký žůžo labůžo, ale dokud je nezkusím, tak nebudu mít klid :)

      Vymazat
    2. jako neni to pravej BB, ale je víc BB než Garnier nebo Maybelline, asi tak :)

      Vymazat
  7. U koupě Color Tattoo to chce šťastnou ruku, ale o "zkažené" fialové je to profláklé, ten odstín stojí celý za houby.
    Ale mám On and On Bronze a jsem nadmíru spokojená, o stříbrném taky uvažuji.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!