středa 18. července 2012

Catrice: Genius In The Bottle



Tak aby jsme si to vyjasnily. Nejsem laková a pochybuji, že kdy budu. Nebaví mě lakovat a ani odlakovávat. Do laku jsem nikdy nevrazila víc jak 90kč. Tento článek je první a snad i poslední lakovací za celou existenci blogu. Opravdu totiž netuším, jak napsat článek o několika odstavcích na jeden jediný lak.

Přiznám se, že mám úchylku na duochrome barvy. Tento lak takový je, ale nevím, jestli se označení duochrome používá i na laky. No to je jedno, budeme mu prostě říkat duochrome lak. Ale zase je mi blbé mu říkat duochrome, když těch barev tam vidím víc. No tak paráda, už se do toho zamotávám. Popojedem.  Barvy jsou v lahvičce vidět 4. Teda já tam vidím v  pořadí od středu ke kraji měděná-zlatá-zelená-modrá. Nádhera. Na nehtu si lak tento efekt bohužel nepodrží, vidím na něm jen zlatou a zelenou. Lakuje se parádně. Daleko líp než slavná Essie z akce InStyle. K plnému krytí potřebujete 2 vrstvy. Ještě kdyby se s ním dalo lakovat víčko:///. Štěteček je placatý a po okrajích sestříhaný. To je teďka nějaká nová inovace, či co. Už jsem to viděla u Burberry a Chanelu, myslím. Výdrž mi přijde dobrá. Nedokážu však relevantně ohodnotit, neboť provádím domácí práce denně a to se i nejlepší lak na světě odře raz dva. Pro lakovací maniačky doporučuji. Moc se mi líbí. Pro nás nehtový nudistky je to jen lak.



Kurevsky blbě se fotí







Jak vidíte z fotek, mám dlouhé prsty. Aby tu nevznikly dohady, jestli je to ženská ruka nebo ne, tak se k tomu vyjádřím. Ano je to ženská ruka. Je to ruka 185cm vysoké ženy, která prostě musí mít ruce úměrné k tělu. Už jsem si s nima užila své. Ve třinácti přišel do třídy tělocvikář, že hledá koulařku a je lepší mít na kouli dlouhé prsty. Celá třída ukázala svými krátkými prsty na mě. V patnácti mě vzal kluk (20let) poprvé za ruku. Okomentoval to tak, že ho právě kolem ruky obmotalo chapadlo. Od šestnácti mi na střední neříkali jinak než dlouhoprsťák.  V sedmnácti jsem si zlomila při volejbale prst a šla jsem s tím na chíru. Přijdu tam, ukážu prst a doktor se mi vysměje, že je to jen jeden. V devatenácti mě pozval na rande nejkrásnější, nejnamakanější a nejžádanější fotbalista z týmu. Už jsem si i na papír zkoušela psát nové přijmení, to až se jako vezmeme. Po pěti minutách na schůzce, kdy mi hladil ruku, se vyslovil: Hele už ti někdo řekl, že máš dlouhý prsty?

Tak to je další neinteligentní kosmetický příspěvek. Asi bych to tu měla zabalit. Zatím nemám pocit, že bych napsala jedinej kloudnej kosmetickej článek. Až teď mi dochází genialita holek, které se na recenze zaměřují. Doteď jsem se jim jen smála, že tohle dá levou zadní každá, která má doma něco víc, než jen 4 stíny a MU od Dermacolu. A taky neodpovídám profilu u Levandule.

Tak se zatím mějte a já jdu přemýšlet nad svou blogerskou budoucností.




24 komentářů:

  1. Opět jsi mě pobavila:) Já bych dlouhé prsty nepovažovala za mínus - stejně totiž nadávám na svoje krátké, kvůli kterým musím nosit dlouhé nehty jinak vypadám jako bych měla na rukách špalíčky místo prstů. Takové buřtíky prostě... Jinak ta barva vypadá opravdu hodně podobně jako u toho Douglasáckého. Ale ten mění barvu i na prstech podle úhlu a světla. (Píšeš, že tento ne, ale mě se podle fotek zdá, že ano. Jak to teda je?:)) Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. On barvu mění, ale jen mezi zelenou a zlatou...měděná ani modrá tam není :)

      Vymazat
  2. Přesně, já mám taky hodně dlouhé (a ještě k tomu mrtvolně bledé) prsty a v kombinaci s dlouhými nehty to vypadá celkem zvláštně, ale mně se to líbí, myslím, že takové dlouhé prsty zeštíhlují celou ruku a vypadají tak nějak elegantně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo, taky je má bledé. No hold každý máme něco :)

      Vymazat
  3. Holka, teď si mou maličkost neskutečně pobavila! Takovou recenzi laku nenapíše jen tak někdo:) já jsem zase malinkatá, a mám krátký prsty, ale naštěstí mi na to nikdo nikdy nic neřekl:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 100x radši bych byla malinkatá. Alespoň bych neměla problémy s vyběrem oblečení a bot. :)

      Vymazat
    2. Já búh zase chtěla být vyšší:D abych si nemusela zkracovat kalhoty.

      Vymazat
  4. Tak na svoje prsty si naštěsté opravdu stěžovat nemůžu... Jsou spíše delší, ale nikdo na to nikdy nepoukazoval, vyjma učitelek klavíru. :)
    Lak vypadá hezky. :) A taky nechápu, kde někdo bere pětiodstavcový článek o laku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo taky nevím co psát k jednomu laku. Dokážu ohodnotit lakování, výdrž, barvu a i tak mi to dá s bídou jeden odstavec o deseti větách. :)))

      Vymazat
  5. Anonymní12:10

    Asi jsem se zamilovala do tvého blogu :) S laky to mám taky tak. Většinou mám na sobě jen nějaký vyživující a málokdy nějaký barevný - když už tak aby se neřeklo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak to jsi lepší než já. Já jsem líná i na ten výživný. :)

      Vymazat
  6. Já mám taky děsně dlouhý prsty a navíc strašně hubený, a retardovaný viz video weird facts, nic si z toho nedělej, nejsi v tom sama:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já si z toho fakt nic nedělám, akorát mě štve, že na sebe nemůžu najít v zimě padnoucí rukavice :D.

      Vymazat
  7. Jájo, duochrome je správně, a když je tam těch barviček vidět víc, je to multichrome :) A celkově vzato, nemyslím si dle tohoto příspěvku, že by se u tebe lakovací příspěvky neměly vyskytovat i nadále :) Popsat umíš, focení se taky poddá - jako řekni mi, proč ne? Až zas kápneš na nějakou fajnou barvičku, tak šup sem s ní!
    Jo a ještě budu reagovat na svou kolegyni z prvního komentáře :D Jako Verčo, neštvi mě s kecičkami o tvých údajně krátkých prstech! :-P Máš je akorát a máš ruce krásné a nehty jakbysmet... co já bych ta takové dala! A Jájo - lepší delší než kratší. S tím se dá vždycky pracovat. Zato když trochu chybí... je potíž. Vím sama ;-)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No nevím, musela bych si nalakovat nehty a pak je zase odlakovávat. To je tááááková práce. :)

      Vymazat
  8. A ty si jako myslíš, že tomu profilu odpovídám já??:-D Dobrej článek, máš krásné ruce!:-)

    OdpovědětVymazat
  9. :D no dost som sa teraz nasmiala. Ale nic si z toho nerob, podla mna tie prsty nemas nejako extremne dlhe..proste su umerne telu a urcite s nimi vyzeras normalne;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně taky přijdou úměrné, ale vyjmenované případy se fakt staly...tak nevím, co si o tom myslet :)

      Vymazat
  10. Skvelý lak aj ja si cho chcem niekedy kúpiť! A s prstami si nerob starosti ja mám zase krátke a hrám na gitaru a vždy ked som niekde všetci sa mi smejú, že to s týmto aj niečo uhráš?? A niektoré verzie si musím urobiť podľa seba lehbo to inak nejde:( Ani nevieš čo by som dala za tvoje prsty :) Vážne!

    http://stoker-dewy.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  11. Taky jsem se zasmála, ale neber to špatně;-) Asi si měla štěstí na samá paka, co by za to jiní dali! Buď šťastná dlouhé prsty vypadají vždy lépe, nehty na nich vypadají lépe, prstýnky taky a vůbec celé ruce pak vypadají elegantněji;-)

    OdpovědětVymazat
  12. Zdravím, jakožto čtenářský nováček :-)
    Tož dneska sem se tu dobře pobavila a usoudila jsem, že bude super nápad se tu neukázat naposled a rozhodně se často vracet.
    Jo a z toho komentu u fotky jsem si málem cvrkla smíchy, stejně jako z druhé části článku... :-D

    OdpovědětVymazat
  13. Krásný lak, docela jsem se i zasmála "kurevsky blbě se fotí" :D a s těma dlouhejma prstama mi to k tvé výšce přijde naprosto normální a znám takové lidi a nikdo se jim nikdy nesmál, spíš si z nás dělali srandu oni že máme moc malý ručičky. Naopak znám jednoho kluka, který má skoro dva metry, je silnější a ruce má asi jako holčička v pátý třídě a tomu se zasměju (tak aby o tom nevěděl :D) i já, na to že se lidem nevysmívám :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. když oni ti nižší jsou na mě vždycky v převaze :)

      Vymazat

Děkuji za komentář!