úterý 24. července 2012

Aussie 3 minute miracle

Ahojky,

a rovnou udělejme všichni jedno kolektivní ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁCH. No dobrá, k tomu se ještě dopracujeme. Aussie 3 minute miracle už určitě znáte od Plum, která ho často vychvaluje. A jelikož Aussie vyhrál Temptalia Readers Choice Awards, Beauty Award 2010 na handbag.com, nějakou Total Beauty a asi dalších sto ocenění, tak jsem usoudila, že ho musím mít. Aussie mám od tohoto prodejce, který mou touhu ukojil velice rychle. Snad za 3 dny byl balíček u mě. Jojo to není jako u nás, kdy si objednáte z eshopu zboží, které mají skladem a k vám se dostane za 14 dní.




Vybrala jsem si variantu pro poničené vlasy. Balení má 250ml. Otevírání, jestli se tomu tak dá říkat, je fakt vtipné. Je na gumu, co je ve sportovních lahvích. Když láhev zmáčknete, tak produkt vyprskne. Tohle mě fakt zaujalo. Co mě ještě víc zaujalo, byla vůně. Opět uplatním svůj parfémařský antitalent a popíšu tu vůni jako žvýkačkovou. Doufám, že všichni víme, co myslím. Nejžvýkačkoidní vůni mělo dříve pedro. Jojo my veteráni z devadesátek jsme se toho nažvejkali. Vůně je  hoooodně intenzivní. Měla jsem Aussie asi hoďku v pokoji a vůně ho celý zamořila . Fakt nekecám. Obsahuje nějaký australský mátový balzám a výtažek z aloe vera.  Jo a moc se mi líbí jejich filozofie: "There's more to life than hair but it's a good place to start."





Nyní už konečně k účinkům. Myslela jsem, že Alternu nic nepřekoná, ale Aussie jí překonal minimálně o 2 koňské délky. Vlasy mám u kořínků mastné a konce jsou dost suché. Aussie vám dodá do nej nej nejsušších vlasů hydrataci. I ty konečky najednou ožily. Když si přejedu po vlasech, tak necítím hladkost...teda né hlavně..spíš pocitově vnímám tu hydrataci-vlhkost. Je to úplně něco jiného než jsem měla na vlasech předtím. Taky jsem měla problém se zacucháváním při mytí. Vlasy se mi slepily do jednoho velkého "dredu" a pak to rozčesávejte, žejo. S Aussie neexistuje! Dokonce i krepatění je o polovinu lepší  a to bych se s vámi předtím hádala, že na krepatost žádný funkční kondicionér neexistuje. Na jemné vlasy bych doporučila spíš jen do konečků, ale i tak podle mě vlasy nezatíží jako běžné kondicionéry, které jsem měla z drogérky. Maštění vlasů jsem nepozorovala nijak dramatické. Respektive vlasy se namastily o nic víc než normálně. Vůbec nevím, co do toho zamíchali. Říkám jen tvl, tohle fakt funguje! Nevěřím tomu co píšu, ale je to prostě zázrak! Momentálně nemám potřebu hledat jinej, protože je opravdu vynikající. Toť vše k tomuto pašákovi.


Jako vždy pokládám otázku na závěr. Zaujal vás Aussie nebo už máte svou stálici?


29 komentářů:

  1. Zaujal a dost! Teď nevím, jestli si ho mám objednat na ebay nebo počkat na Plum :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Anonymní19:02

      Ty ho budeš mít v e-shopu? Tak to je paráda, nechala jsem si ho dovézt, používám přes tři měsíce a moc už tam asi nebude. Ještě teda jeden mám, ale pak vím, kde kupovat:)

      Jinak teda já nikdy kondicionery nijak nepoužívala, přišlo mi, že není třeba a teď jsem se divila, co to mám za krepatý vlasy. Jak jsem si přečetla článek, tak mi došlo, že to bude asi tím, že jsem ho týden nepoužívala, takže na něm fakt dost bude. A voní úplně parádně, mně to přijde jako kokos s něčím.

      Vymazat
  2. Mám ho v plánu, ale potřebuji nejdřív spotřebovat nasyslené zásoby, protože se bojím, že pak už by na ně nikdy nedošlo :-)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja ted porad premyslim nad zkousenim nejakeho bezsilikonoveho,Ale tohle bude asi navzdy stalice me pece o vlasy:-)

    OdpovědětVymazat
  4. Aussie mě zaujal velmi, toužím po něm od té doby co jsem u Plum viděla video Top 11 :D moje vlasy bohužel nemohou fungovat bez silikonů a všech těhle věciček..Snažím se sice jednou za dva měsíce udělat odsilikonovávací (:D) kúru, ale je to týden utrpení a krepatých čarodějnických vlasů, ale zatím jsou v pořádku a nevypadají poškozeně..Takže se opravdu těším na den, kdy se ke mně tenhle opravdový zázrak jménem Aussie dostane :)
    B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele já taky bez silikonu nežiju. :D Tenhle ale neudělá vlasy jak pochcanou slámu jako většina.

      Vymazat
  5. Plum mě na něj láká už dlouho, takže tohle byl zásah do černého :) většinou mě každá další pozitivní recenze naláká ještě víc, takže už je jeho nákup asi nevyhnutelný :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě si ho pořiď. Fakt je parádní. :))

      Vymazat
  6. Anonymní12:15

    Ja mam od Aussie jejich radu na suche vlasy Moist Miracle a je super, silikonu ma mene nez vetsina beznych samponu, krasne vlasy vyzivi a uhladi a za ty penize ... uz se tesim na ten Plum obchudek :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip. Určitě se ještě u Aussie po něčem ohlédnu. :)

      Vymazat
  7. no tak to ti děkuju, teď si ho musím přesunout na vrchol kosmetickýho nákupního seznamu :D
    vlasy mám úplně strašně suchý a ačkoli recenzovanej matrix biolage je fakt skvělej a chtěla jsem teď nákup opakovat, tak si místo něj nakonec koupím spíš tohle :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A víš co je nejlepší? On nefunguje při pravidelném používání, ale okamžitě! Vlasy jsou už po prvním použití k nepoznání. :)))

      Vymazat
  8. Myslíte, že by fungoval i na velmi hrubé husté vlasy? Mám vlasy po zadek, opravdu těžké a suché. Používám léta gestil wonder ale tohle mě fakt nalákalo!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla gestil a tenhle kondicionér je o 100% lepší ;)

      Vymazat
  9. tenhle produkt chci vyzkoušet už strašně dlouho, ale ještě jsem se k tomu nedokopala! :D

    OdpovědětVymazat
  10. Já ho objevila tady v Řecku v obchoďáku, tak ho asi vyzkouším !!!

    OdpovědětVymazat
  11. zajtra mam narodky, ale ty si mi tusim dala tento rok ten najlepsi darcek!!! nemozem uverit, ze existuje nejaky vyrobok, co naozaj hydratuje vlasy. dakujem dakujem dakujem!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to ti přeji všechno nejlepší! :)

      Vymazat
    2. diky moc :) dopekla, neviem co sa to so mnou deje...bola som na milion percent presvedcena, ze som si ta pridala do GFC a ja som na to zabudla...holt...od tych narodiek to ide dole vodou a starnem :D hned to idem napravit :)

      Vymazat
  12. Děkuji za článek, moc mi pomohl. Také jsem jej měla na mušce od Tempalie, dokonce jsem našla i stejného prodejce na ebay :-) Mezitím však jsem koupila olejicek od Alterny a teď k němu chtěla koupit sampon a kondicioner. Jenže zas jsem narazila na dost zklamané recenze, tak jsem byla opět na začátku. Půjdu do Aussie, vždyť Alternu mohu vždy ještě objednat, že.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem měla vzorek šamponu i kondicionéru od alterny z řady bamboo a rozhodně to nebylo špatné...aussie je ale stopro lepší a taky levnější ;)

      Vymazat
  13. Mám svoje stálice, ale...no určitě ho časem vyzkouším! Touhle recenzí jsi mě maximálně naladila!

    OdpovědětVymazat
  14. Jo, už jsem o něm u Plum několikrát četla. Ale musím říct, že až po přečtení tvého článku mám chuť ho na tom eBayi odkliknout. Jenom se bojím té haldy silikonů v něm. To teda... asi nedávám. Ale nejspíš stejně časem neodolám...
    Jájo, netuším jak to děláš. Kdokoli by z tebe udělal šéfku svého marketingového oddělení, tak by asi svojí firmě zajistil vysoké zisky na spoustu let dopředu. Fakt!
    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Verunko, jestli jedeš permanentně bez silikonů, tak se do nich nepouštěj. Jakmile jednou začneš, tak si na ně vlasy zvyknou a budeš je muset používat asi napořád. (Moje zkušenost)
      Tenhle kondiš, i když je se silikony, vůbec vlasy neulízne. Je to prostě něco úplně jinýho než z věci drogerky. Nedokážu to popsat. Vlasy mám po něm teda fakt božský. Paradoxně největší zmaštěnec jsem byla po kondiši bez silikonů. :))

      Vymazat
  15. Hurá, konečně jsem se o něm někde dočetla :) Takže po téhle super recenzi je už víc než jasné, že bude můj! :)

    OdpovědětVymazat
  16. To jsem ráda, že jsem našla i další pozitivní recenzi, asi si ho fakt pořídím! Zatím mám od Aussie šampon a je moc fajn!:)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!