čtvrtek 27. června 2013

Několik radostí posledních dní


Ahojky!

Dneska jen takové shrnutí. Poslední dobou jsem nakoupila pár zajímavých kousků, tak se s Vámi o ně musím podělit. :)

Benefit Coralista

Pořád jsem kolem této tvářenky kroužila a kroužila, až jsem si jí nakonec koupila. Myslela jsem si, že najít podobnou v drogérii nebude problém, ale korálová se zlatým shimerem se u nás asi nevede.Chtěla bych na ní udělat samostatnou recenzi, zatím vám jen povím, že si svojí pověst zaslouží. :)



Color Tattoo On and on bronze

Color Tattoo mánie byla vystřídána Whisper mánií. Konečně můžu beztrestně napsat pár slov i já. :) On and on bronze je oční stín vyloženě pro lenochy nebo chronické ranní nestíhače. Dělá krásný efekt.Opravdu hodně hodně pěkný. Slušný efektový stín jsem v drogerii doposud nesehnala, proto jsem z tohoto kousku docela paf. Stačí jenom tento stín a řasenka...dokonalost sama :) ---->přísahám.



Soleil tan de Chanel

Bronzující báze od Chanelu se v mém snáři vyjímala dost dlouho. Sehnala jsem jí za velmi slušnou cenu na bazaru. Téměr nepoužitou! Když mi přišla, lekla jsem se oranžády, ale na pleti vypadá velice přirozeně. Dá se použít pod makeup i na něj. Já upřednostňuji druhou variantu. Můj první Chanel..už si konečně připadám jako velká holka :)



Guerlain Meteorites Voyage

Opět kupováno s velkou slevou. 3200kč bych za tuhle srandu opravdu nedala.Obal je krásný. Je vidět, že si na něm dali v Guerlainu záležet. Výsledný finish se mi líbí víc než u kuličkového kolegy, ale přesto osobně nemůžu říct, že bych v nich viděla omračující rozdíl. Respektive Voyage má třpytky pidimidi malilinkaté a lesk na pleti vypadá jemněji, ale že bych z toho šla do kolen? To ne. Vzhledem k ceně, bych příště určitě volila kule. Předpokládám, že si mě teď Moora vyhodí ze sledovaných. :D



Missha M prism On auto powder

Vibrátor od Misshy jsem prvně zavrhla jako naprostou zbytečnost. Pak jsem si přečetla recenzi a zjistila jsem, že to asi musim mít. Bohužel já jsem až tak skvělé účinky nezaznamenala. Svůj účel plní skvěle-tzn vyhlazuje póry. O polovinu jsou určitě jemnější, což je jen tak mezi náma u mě docela zázrak. Ale neskutečně mě vysušuje. Jakmile přiložím vrnítko na pleť, tak se mi pod houbičkou začne drolit suchá kůže. Nechápu?! Tohle by se učitě dít nemělo. Pleť samu o sobě suchou nemám, spíš smíšenou. Zkoušela jsem dát mastnější krém, různé makupy a jediné co pomohlo, byla paradoxně aplikace na bronzer od chanelu, kterej je vyloženě pastovité konzistence. Balení je velikostně jak pro panenky. Gramáž myslím 2g?  Takže osobně ne-e. :( Máte nějaký osvědčený recept, jak zamaskovat rozšířené póry? Silikonové báze prosím ne. :)






Holinky Hunter Regent Carlyle

Poslední dobou mám fakt štěstí na super akce. :))) Holinky od Hunteru (ty klasické s přezkou) se mi vůbec nelíbí, ale kolekce Regent se mi krutě trefila do vkusu. Normální cena tohoto kousku je kolem 5000kč , ale já jsem je v jednom eshopu našla za 2600kč. Chtěla jsem sice jinou barevnou kombinaci, ale za tu cenu jsem jim to tam vážně nemohla nechat. No nejsou skvostné? :)))




Mangaloo

Mangaloo je řetězec stánků v Praze, který nabízí čerstvé ovocné či zeleninové šťávy a na Smíchově a Čerňáku mají i restauraci s polévkami a saláty. Ale s jakými! Lepší polévky ani saláty jsem nikdy nejedla. Nejvíce jsem si oblíbila salát s lososem-hořčičným dresingem-fenyklem nebo s grilovaným kuřecím a kukuřičným klasem.  Přes obědy u nich stojí fronty. Naposledy se mi stalo, že mi přinesli salát s lososem a maso nebylo dopečené. Došla jsem to reklamovat. A ejhle. Žádné kyselé obličeje, žádná arogance. Milionkrát se mi omlouvali, hned mi udělali nový salát a jako omluvu mi ještě zadarmo přinesli velký koktejl. Přátelé, tahle se podniká. :)


Kukuřičná s květy




Hodinky

Opačný případ přístupu k zákazníkovi se mi ovšem stal  při nákupu těchto hodinek. Přišly mi, měla jsem je na ruce asi pět minut, šla jsem s nimi k hodináři na zmenšení. Večer jsem je vyndala z obalu a sklíčko bylo zevnitř úplně zamlžené. S vodou nepřišly do kontaktu ani na vteřinku. Po reklamaci mi majitel eshopu sdělil, že hodinky jsou v cajku, že jsem je musela utopit. No tak to mě teda solidně zvedlo ze židle. :) Mám sto chutí tady eshop jmenovat, protože takhle teda ne-e.




Urbex

Kdo neví, co je urbex? Tento termín jsem objevila až díky Mooře, která o něm informovala na blogovém FB. Jedná se o komunitu lidí, kteří objevují a fotí opuštěná místa, která vznikla lidskou činností. Facebookových stránek s touto tematikou jsem našla víc, ale nejvíc mě zaujala Opuštěná místa. Já jsem jako malá prozkoumávala s kamarádkama staré chalupy a moc mě to bavilo.Vůbec jsem netušila, že tohle někdo může provozovat i systematicky. Jelikož jsem pro každou špatnost, tak jsem se rozhodla, že se do podobných akcí taky pustím.:) Ráda bych se mrkla do opuštěných sanatorií, léčeben, nemocnic. Máte nějaké tipy? :)



Jináč se omlouvám, že je tu krapet mrtvo, ale letos nemám ve škole vůbec štěstí u zkoušek. Nu prázdniny si letos moc neužiji,...tak jen abyste veděli. ;)

40 komentářů:

  1. Úžasný příspěvek!
    Těším se na recenzi první tvářenky, holínky jsou bomba, hodinky ještě víc....a opuštěná budova je tajemná a zajímavá...tohle mám také moc ráda...jen v noci bych tam nikdy nešla :D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji.
      Já jsem si na tyhle hodinky šetřila hodně dlouho..mám z nich obrovskou radost. :)

      Vymazat
  2. Holínky sú nádherné :) a samozrejme Coralista a Meteorites :)

    OdpovědětVymazat
  3. Holínky jsou super
    Je vtipný, že máš ve wishlistu to stejné co já... Ten Chanel okukuju už pěkně dlouho a asi taky do něj brzo pudu, až budou mít nějakou fajn akcičku v nějaké parfumerce.

    A tu Misshu jsem okukovala v jejich obchodě a taky se mi to líbilo, ale vzhledem k mým červnovým meganákupům, další až v červenci - jupí to je příští týden :D :D

    jinak opět fajn příspěvek! :)

    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. stejný wishlist?...že by byly kosmetické blogerky nějak telepaticky propojené? :)

      Vymazat
    2. Tak jasně, víš jak, to tak usilovně pořád myslíš na kosmetiku a co je nového a co by stálo za to vyzkoušet, že se to propojí :D :D

      Blondies z My Blond World

      Vymazat
  4. Ta opuštěná místa si hned prohlédnu (teda na počítači, jít tam bych se bála:D), vypadá to zajímavě a zároveň z toho září taková strašidelná atmosféra:)
    A krásně jsi nakoupila, nejvíc se mi líbí hodinky, ale ten přístup prodejce už o něco méně:)
    A taky lituju toho, že my brňáci tady takovou restauraci nemáme, ale to není nic neobvyklého, nemáme polovinu toho, co je v Praze i jinde...:D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. šak brňáci mají věci/restaurace, které vám závidíme :)

      Vymazat
  5. Wow, ta opuštěná místa vypadají suprově. Zrovna nedávno jsme šli s přítelem kolem starého statku vybombardovaného za druhé světové války. Vypadalo to tam moc tajemně a zároveň hezky. Díky za tip :) Já jsem si nedávno pořídila Color Tattoo v odstínu Pink Gold a ten je z nich naprosto suveréně nejlepší :)

    SIMPLE LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. na pink gold jsem taky koukala...ale nejsem si jistá, jestli bych tuhle barvu nosila.ale každopádně byla moc pěkná :)

      Vymazat
  6. Hodinky sú nádherné, ale po jednom dni takto o ne prísť:/ Dúfam, že sa to nakoniec ešte bude dať reklamovať.

    OdpovědětVymazat
  7. Tak celkom fajn vecičky si si pokúpila. Ja idem teraz do UK tak dúfam, že aj ja budem mať taký dobrý new in :)

    OdpovědětVymazat
  8. Holinky jsou opravdu skvostné ;)..Na Coralistu určitě udělej recenzi, přesně takovou barvu totiž taky potřebuji, takže se moc těším!
    MaláMacanda.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  9. Tak kosmeticke kousky mame uplne stejne, az na to, ze ja je mam ve sve kolekci uz dlouho. Coralistu jsem kupovala hned po uvedeni v US (dlouho pred Benefiti proslulosti) a dodnes mi prijde jako jeden z nejpovedenejsich a nejslusivejsich tvarenkovych odstinu vubec. Presto u me toto leto vede theBalm Sexy Mama, ktera je vic koralova a tech zlatych odlesku ma mnohem vic. Soleil Tan mam taky dlouho a nemam mu co vytknout. Misto Meteoritu ted ujizdim na Hourglass Ambient powders, u kterych ten zkraslujici efekt opravdu videt je a nepotrebuje k tomu ani zadne trpytky. Nemluve o mnohem prijatelnejsi cene. A Mangaloo je moje kazdodenni (skoro) poteseni...kdyz ne obed, tak aspon vitaminova bomba v podobe stavy=) A holinky jsou super...uz bych si je mohla taky poridit (vzhledem k te letni predpovedi pocasi=)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak na ten pudr se teda budu muset podívat. :) Nepsala jsi o něm na blogu? Asi jsem článek přehlédla :)Coralistu jsem měla zprostředkovaně opět se slevou, takže mě vyšel na podobnou cenu jakou mám Mama :)))
      Jinak holínky doporučují. Na fotce to tak nevynikne, ale jsou opravdu úchvatné. :)

      Vymazat
    2. Néééééé gumáky za dva a půl tisíce? :-D

      Vymazat
    3. ...aniž bych to myslela nějak špatně :) Vidíš, tak mě to šokovalo, až jsem komentář zařadila špatně :)

      Vymazat
    4. Ta cena není nejnižší, ale jsou to spíš kozačky...jako gumáky rozhodně nevypadají. :) Už se mě pár lidí na ně ptalo :) A samozřejmě jsou kvalitní. Profesionální myslivci nebo lesáci nic jiného než hunterky nenosí :)

      Vymazat
  10. ta polívka!!! nejradši bych olízla monitor! :D já jako chápu, že bych měla óchat nad kosmetikou, ale já jsem prostě přes to jídlo snad ještě víc magor :D a polívky, to je moje! zlatá Praha, v našem maloměstě si můžu nechat jen zdát :/

    a ty opuštěné místa vypadají strašně fotogenicky a zajímavě! jenže já jsem strašný posera, jenom by tam zafoukal větříček a už bych měla v kalhotkách :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hele já si taky z každýho článku odnesu jen to jídlo, že :D
      Mangaloo polívky jsou vynikající. Jsou hodně husté a syté..dám si porci a mám dost.
      Přemýšlela jsem, jak je asi dělají, ale všechny mají takou specifickou chuť, že jsem nic podobného předtím nejedla :)

      Vymazat
    2. no každopádně díky za tip! hned jak budu v Praze, tak to tam celé vyžeru! :D

      Vymazat
  11. teda... ty mě chceš zabít! :D nejdřív Chanel, potom koule a završila jsi to těmi hodinkami! :D děkuju pěkně! :D
    já přemýšlím o sypkém pudru od Chanelu, ale těch 1400... aúúú :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To myslíš ten sypkej pudr? Ten by se mi taky páčil Teď uvedli novej lisovanej rozjasňující..ten mě v sephoře též docela vzrušil :))))

      Vymazat
  12. Ta opuštěná místa mě taky hodně zajímají....i nás byla jeden čas opuštěná část nemocnice, tak jsme se tam po nocích chodili bát :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. U nás taky jedna byla, ale nakonec jí předělali na ldn. teď jsem objevila opuštěnou psychiatrickou léčebnu....jen co seberu trochu kuráže, tak se tam vypravím :)

      Vymazat
  13. Color tattoo mam aj ja, a som taktiež za to že je to dokonalosť sama o sebe :) Inak tie hodinky su krásne, len by som sa asi zblaznila keby sa mi to s nim stalo..:(

    OdpovědětVymazat
  14. Došla jsem k poslednímu bodu a všechno, co jsi před ním napsala, jsem hodila za hlavu (omlouvám se!). To mě hoodně hooodně zaujalo... Ty jo... Vlastně ani nemám slov!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to jsem ráda, že tě to zaujalo :)
      já jsem z tohodle slídění úplně nadšená :)

      Vymazat
  15. Holinky nebo hodinky, to mas fuk... No kdo by si kdo pomyslel, ze to pujde v realu pouzit v jedny vete :D. Ja na holinky nejsem, ale vypadaji pekne :). A hodinky taky :). At teda slouzi uz bez poruchy :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, teď snad už sloužit budou :)

      Vymazat
  16. tak ale ... já to přece říkám furt :D kule jsou třpytkatý, tohle taky, ale méně - nejlepší by ten, co se už nedělá, příp. teď teda jeho náhrada, ale ta je kapánek nudnější

    holiny se mi líběj - pokud je unosíš a za tu cenu vydržej, tak není co řešit :)

    a do toho baráčku bych taky hned šla, je krásnej

    OdpovědětVymazat
  17. A za kolik si ten VOYAGE pořídila? Chystám se na něj, ale když mám kulky, tak rozhodně nechci někde přeplácet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem ho kupovala od jedné slečny...jinak jsem nikde neviděla, že by se to dalo koupit levněji
      ale dá se na zahraničních eshopech pořídit jen náplň kolem tisícovky...pokud ti jde o cenu

      Vymazat
  18. Páni! Ta opuštěná nemocnice vypadá parádně! Škoda že jsem u nás v okolí nic takového neviděla... Myslela jsem že taková místa jsou nějak znepřístupněná... Nejakým plotem nebo tak :) Vypadá to jako v nějakém postapokalyptickém filmu :D Paráda!

    OdpovědětVymazat
  19. Já mám prostě články s novinkama moc ráda! Tady se navíc na hodně věcech shodneme - Mangaloo miluju! Ty polívky jsou božské, saláty taky a freshe dělají nejlepší ze všech podobných fresh barů. Holinky jsou do určitého počasí prostě nenahraditelné a tyhle vypadají moc dobře. Ale já bych nepohrdla ani těma normálníma od Hunteru. Sama mám černé od United Colours of Benetton. Urbex jsem také nedávno objevila a jsem z toho nadšená! Na tvářenku Benefit si dlouho brousím zoubky, ale zatím jsem neměla potřebu si ji pořizovat. Ale to přijde!

    OdpovědětVymazat
  20. kde se dá kosmetika sehnat témeř nepoužitá a se slevou? to mě zajímá :-)

    OdpovědětVymazat
  21. Do you need free Google+ Circles?
    Did you know that you can get these AUTOMATICALLY & ABSOLUTELY FREE by using You Like Hits?

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!