čtvrtek 6. června 2013

Guerlain Perles du Paradis


Dárek k narozkám je doma! Ano, mám je doma jenom krátce, asi tak 3 dny...ale musela jsem se s Vámi o mou radost podělit. :) A taky mám pocit, že tento produkt není potřeba sáhlodlouze testovat. Buď se líbí, nebo nelíbí.

Kuličky od G jsem chtěla pěkně dlouhou dobu. Jsou pro mne synonymum pro trvalou hodnotu do kosmetické výbavičky. Jak si je jednou koupíte, tak už s vámi zůstanou do konce života. :) Nenalákala mne na ně Moora nebo Color Beam (i když jasně, větší odbornice na kule u nás nejsou) nýbrž trb. Když totiž doporučí věc někdo, kdo se na ní nespecializuje, tak je to pro mě nějak víc lákavé. Eliminuje se ta citová stránka věci, či jak to popsat. Když měla zase naopak trb týdenní povídání o bb creamech, tak mě to tolik nedostalo jako když Vip gold doporučila Moora.





V našich Sephorách už jsou kulky pravděpodobně beznadějně vyprodané, tak vás odkážu na feelunique, kde jsem je objednávala i já. Vlastně vůbec celkově je v českých parfumerkách problém s G. Byla jsem v Marionnaud a Sephoře a nejenže neměli rajské kule, oni neměli ani ty z normální kolekce. Prej je problém s dodáváním do země. Jen doufám, že to něco neznamená do budoucna.

Rozplývat se nad obalem je asi úplně zbytečné, protože je prostě boží. Tenhle obal je za poslední dobu podle mě nejpovedenější. Balení je z papíru. Je sice bytelné, ale mám o něj strach. Jestli se někdy budu stěhovat, tak dostanou kule svůj vlastní cestovní kufříček.




Se povídalo, že jsou kule spíš jako tvářenka, že jsou hodně barevně výrazné. Já s tím vůbec nesouhlasím. Zašmrdlám štětcem, nanesu a na pleti žádnej růžovej nádech nevidim. Jako jo, je tady jedna varianta kulek, který jsou víc do červena pigmentovaný, ale abych z nich na ruku nějakou barvu vyždímala, tak musím hodně přitlačit. Jsou tam jedny hodně třpytivé , ale ani ty mě nijak neiritují. Když jsem se rozhodovala mezi těmito a saint beige z běžné nabídky, tak mě přesvědčily fialové kule, protože jsem spíš studený typ.



že prý tvářenka :DDD ....omluvte ty žily a tak..no

Popisovat výsledný efekt je pro mne docela výzva. Jak popisovat něco, co není vyloženě vidět, ale líbí se vám to? Obecně kule od G. buď milujete nebo nenávidíte. Buď tam to něco vidíte, nebo ne. Buď budete utrácet nehorázný prachy za limitovaný kolekce, nebo ne. Já se bohužel musím postavit do skupiny těch, kteří to tam vidí a jsou z toho nadšeni. Nedávno jsem byla s trb na kafi (doufám, že jí nebude vadit, že je se mnou spojována) a ptám se něco ve smyslu: "Haleď...myslíš, že ty kule fakt potřebuju? Načež přišla velice trefná odpověď: " Ne nepotřebuješ, ale chceš je." Já s tím naprosto souhlasím, protože tyhle kule nejsou úplně must have. Jsou spíš něco navíc. Jsou pro kosmetický fajnšmejkry.

Teď jsem se do toho lehce zamotala..ale prostě ten výsledek je takovej..no řekla bych jako moje svěžejší já. Blyští se ze mě sofistikovaný lesko-třpyt, který neřve...hááááááálóóóóóó já jsem tady. Nepůsobí to vůbec nijak lacině. Ani nejsem rozjasněná jako při použití klasické rozjasňovače. Jsem prostě na pohled svěži. Ano, to je ono..jsem svěží a odpočatá.

Na netu jsem našla účel jednotlivých kulí. Krom zelené a žluté ( i když jedny kule jsou takové lehounce do žluta) tam ty kule mám. To jen pro upřesnění účelu.Pokud uvažujete o koupi, tak bych doporučovala nejdřív zajít do parfumerie a ozkoušet je přímo na sobě, jestli na sobě výsledek vidíte. Někdo ho tam opravdu nevidí. Potřebuje ten wow efekt projasnění.




Ještě nesmím zapomenout....ano....voní po fialkách. Proč to musí všichni zmiňovat? Jináč mezi námi je ta parfemace na mě dosti silná až protivná.

Takže jestli máte na kontě přebytečných 1400kč, tak směle můžete jít nakupovat. Jo ale upozorňuji, jestli máte teďka zkouškové, tak to odložte. Já momentálně nedělám nic jiného, než že krabičku otevírám, sejmu labutěnku, okouknu kuličky...ano pořád jsou stejně krásné...vložím labutěnku zpět, zaklapnu víčkem a za 3 minuty to zase opakuji. :))))))

************

na požádání detailní fotka


***********


Jak se vám, děvčátka, líbí kuličky? :)


30 komentářů:

  1. Já je furt strašně chci a pokaždý je v tom obchodě nechám :/
    Asi si je už fakt budu muset koupit :D
    Blondies z My Blond World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to te teda budeš muset...jinak půjdeš do pekla! :D

      Vymazat
    2. hmmm, 20% sleva do Sephory, jedu za 10min tam :D

      Vymazat
  2. Ja je teda porad musim chodit fetovat, bo ta vune je nadherna :). Mam je rok a porad nejsem nabazena :D. Nove mam presovane bezove a ty taky voni a jak! :D A souhlasim s Trb: Nepotrebujes je, ale chces je :DDD.

    OdpovědětVymazat
  3. Milujem fialkovú vôňu Guerlain. A ich terracotty a meteority :) Viem, že do ČR a SR dodáva do všetkých sietí 1 výhradný distribútor, a má problém s tovarom. Ale na nete sa dajú zohnať aj tak za lepší peniaz. Gratulujem ku kúpe :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem nejspíš z té druhé skupiny. Měla jsem ze stálé kolekce tient doré a nechápu to.Poslala jsem je po roce marného sžívání dál. Glitter disaster, třpytkatá pohroma, nic víc. Fakt je to spíš jen o tom pocitu luxusu. Není to o tom, že není vidět, ty třpytky jsou vidět až moc, čekala jsem sofistikovanou zář a vybafla na mě laciná třpytkatá diskokoule... :-( Jo a voní jako aspirin, takový ten zápach co štípe v nose.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D glitter disaster :D
      luxus tam taky hraje roli...kdyby nebyly od g, tak mám z nich jen poloviční radost..to bych lhala, kdybych řekla, že ne ;)

      Vymazat
  5. pripájam sa k milovníčkam. Tak ja ich rozhodne na tvári vidím a nikto ma nepresvedčí o opaku :D vôňa je pre mňa naopak božská, ale postupom času mám pocit, že som voči nej imúnna a nijak zvlášť ju necítim...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. to se mi stává u parfémů...po čase si na ně zvyknu
      jsem ráda, že nejsem jediná milovnička :)))

      Vymazat
  6. jsou nadhernéééé! já je chci! :D

    Jane´s colours

    OdpovědětVymazat
  7. Mám, miluji, ale konkrétně mě překvapily ty třpytky....zas až tak sofitikované mi to nepřijde. Mám i klasiku v odtínu 01 a rozhodně namůžu ani o jedné verzi říct, že by neubývaly. Naopak, za ty prachy tedy docela mizí :-( /tu klasiku mám v malé cestovní verzi, ale i tak - za 600 a zelené kuličky mám po dvou měsících prakticky vypotřebované/

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak to slyším poprvé, že by někomu takhle ubývaly..

      Vymazat
  8. Anonymní12:21

    Tyhle mají v Tesco MY, ale vyplatí se víc z FU. Já pořád nevím, mám ty klasické, ale u těchto mě odrazuje jak moc se třpytí (asi bych ty stříbrné vyndala úplně) a ta jejich studená barva. Jsem hodně teplý typ, tak abych nebyla jak pomoučené prase. Jo a taky je jen čichám, jsou na mě, stejně jako píše dekola, moc třpytivé. To fakt nemusím a navíc přítel se pak třpytí taky, jen se o mě otře. Což teda nic moc...

    OdpovědětVymazat
  9. nemůžu souhlasit :D páč fanoušek ti sice bude o něčem, k čemu má sympatii, zaníceně horovat, jenomže taky už ztrácí na jedné straně tu posvátnou bázeň oproti někomu, kdo vychvalovanou věc pořídí prvně a často se do hodnocení pak promítne to s přáním, myšlenkou a otcem :D kvůli tomu to není schopný soudit zase moc objektivně, protože je oslněn, resp. se snaží být oslněn tak, jak čekal, že bude .)) (haha, taky se mi stává)

    takže opakuju, že klasické koule jsou sice na pohled krásné a originální a vůbec, ale jsou třpytivé - žádný sofistikovaný lesk, třpytky a třpytky - a záleží na každém, jak se s tím zžije - já třeba moc ne a doporučuju každému spíš lisované, pokud to má být na používání a ne na dívání a občasné obdivování, jak se člověk pěkně třpytí, když to s nima přežene

    jenomže u těhle limitek, u těch nikdy nevíš dopředu, jak to bude - můžou být třpytivé a nemusí, můžou být skvělé a můžou být zbytečné ... adrenalinová sázka do loterie :)

    ad tvářenka - rozdrob si do nich dvě ty fialové a uvidíš, jaká to bude tvářenka ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Inu přiznávám...lisované nemám,tak nemohu posoudit.
      Ale mě se to takhle strašně moc líbí! Jako diskokoule si vyloženě nepřijdu, i když nevím, jak to bude vypadat na sluníčku..příští rok dopíšu :D. Já třpytky nesnáším..ale u těhle jsou tak pěkně jednolitě rozprostřené, že prostě <3..kdybych odendala ty vylože třpytkaté, tak je to o něčem jiném, ale výsledek je přesně takový, jaký jsem čekala...a je sofistikovaný! :D

      Jo a jasně..určitě v tom hraje roli taky to, že jsou moje první..a prostě první jsou vždycky nejmilovanější a nejúžasnější, dokud si nekoupím další. To nemůžu popřít..ale jsem prostě spokojená..na lisové si brousím zuby..ale časem :) Pak určitě porovnám. :)

      Vymazat
    2. Uhů, díkes za tip!

      Vymazat
  10. Mám, a pořád se jich nemůžu vynaobdivovat. :)
    Jinak ale musím říct, že ta nejtmavší růžová kulička mi tedy sama o sobě kreslí o dost víc než Tobě. :) Ale v celku po pošmrdlání štětcem taky není efekt výrazně růžový. :)

    OdpovědětVymazat
  11. Je to vážně krásný kousek kosmetické výbavy a jako dárek super :) Mně je pořád nějak proti srsti dávat své těžce vydělané peníze do kosmetiky, ale kdyby mě tím chtěl někdo obdarovat, joo to by byla jiná :D Ale třeba k tomu taky jednou dospěju, protože jen dívat se na ně je nádhera! :))

    OdpovědětVymazat
  12. Na jednu stranu mne moc lákají a na tu druhou nevím, jestli to pro mne není zbytečná investice. Nevím, jestli bych je vážně využila...Vlastně bych na ně momentálně asi i měla, ale...spíše si je nechám takový kosmetcký sen "jednou si to koupím" :D

    OdpovědětVymazat
  13. pokaždé, když u někoho vidím článek o koulích od Guerlainu, tak si ho musím okamžitě přečíst! :D mám je na wishlistu už strašně dlouho a táák strááášně je chci, jen se mi za ně nechce dávat těch čtrnáct stovek :-/ :D je mi ale jasný, že dřív nebo později stejně podlehnu :D a pak na ně budu koukat stejně tak, jako ty :D :D i kdyby totiž jinak byly totálně na nic, tak aspoň krásně vypadají, žejo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No krásně se na ně kouká! O to žádná :)

      Vymazat
  14. tak teď nevím... asi si připadám slavná! jo a potřebuješ je teda?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. šak ty jsi slavná!
      no asi je nepotřebuju..ale už se mi doma zabydlely na stálo ;)

      Vymazat
  15. Hele a jaký barvičky teda v týhle verzi jsou? Jako vidím tu fotku, ale jak je to částečně ve stínu, tak to nevidím dobře a tím pádem si myslím, že tam vidím i tu žlutou a pak nějakou meruňkovou... nechceš je vytasit do řádky a blejsknout ještě jednou? ;-)
    A jinak souhlas s Moorou, i tohle by bylo na mě moc třpytivý... ale jo, JSOU krásný <3 :)
    Verunka

    OdpovědětVymazat
  16. Tohle je holt závislost, které člověk musí podlehnout. Jinak to nejde a jinak to nevidím:).

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!