úterý 2. dubna 2013

Ze zákulisí Jarmark Marnosti Boxu


Víte co je horší než prokrastinace u učení? Prokrastinace u bloggování. Já vám fakt nevim, co se se mnou děje...ale já jsem totálně vysílená. Ráno vstanu...ještě se teda dokážu nasnídat a umýt...ale pak bych ihned zase zalezla do postele a vzbudila se až zase na oběd. To by byl fakt dobrej den. Existuje jarní únava? Jestli ne, tak já jsem první jedinec, který jí trpí. Včera jsem viděla na youtube nějaký video ohledně biopolí v bytě. Že jsou jako jistý energtický rozhraní (nevim, nějaký tektonický desky se tam lámou) a jakmile máte byt (dům) na těhle zlomech, tak je to blbý. Jste furt unavený a tak. Jelikož už jsem postarší pani, tak tyhle pole asi víc vnímám. No tak to jsem si jen chtěla vylít srdéčko a už bych mohla začít o Jájaboxu.


Jako šla jsem do toho s naivním přesvědčením pro super věc...ale, ale..realita je jako vždycky poněkud jiná. Veselých historek ze zákulisí vás ušetřím. Haha...že jich bylo.Takže jsem sehnala sponzory, sehnala jsem krabičky....3 měsíce mi to trvalo :D Upřímně řečeno jsem krabičky neposílala s nejlepším vědomím a svědomím. Polovina dražitelek byly blogerky a jako ukojich blogerčin chtíč po neznámém je přeci jenom těžší. Taky mě dost zarazilo, že se vybrala taková částka..Jako 9990kč??? To jako fakt?? Nezbláznily jste se náhodou? Já jsem čekala, že vyberu do 3000kč..a vy tohle.....víte jak mi bylo? Před spanim jsem si řikala, jestli ty balíčky jsou za takový peníze vůbec dobrý. Začala jsem o sobě pochybovat!


bordýlek při balení

Celková hodnota balíčku byla samozřejmě vyšší, než nejvyšší nabídka, ale i tak...Hrozně moc jste mne překvapily. Překvapil mne váš zájem. Překvapilo mne, kolik je mezi náma filantropek. Překvapilo mne, jak moc mi důvěřujete. To jsem vážně nečekala. Opravdu bych za tohle chtěla moc moc poděkovat. :) Co mne ale udivilo ještě víc je, že se mezi námi našel jedinec, který mi poslat peníze..naprosto dobrovolně..bez jakékoliv snahy získat box...jen, aby výtěžek z této akce byl vyšší...nevím, jestli chce být dotyčná jmenována, takže radši pomlčím..ale je to blogerka a máte jí všichni rádi. ;) Ale může se samozřejmě ozvat sama do komentářů ;)

No a teď přijde okamžik trapnosti. Já jsem si ten box vlastně pořádně nevyfotila. :/ V celém tom zařizování jsem na to úplně zapomněla..takže to, co tu uvidíte nebude nic moc..docela trapas..vim no :/ Nicméně se můžete na detailní foto mrknou k Lucy a na video k Plum. ;)


Tak a teď přichází okamžik velkého poděkování sponzorům, kteří naprosto zdarma poskytli všechny tyhle skvělé výrobky.

www.marykay.cz poskytl řasenku Ultimate mascara
www.bb-cream.cz poskytl BB cream v různých variantách
www.hairbeauty.cz poskytl Seche Vite
www.libebit.cz poskytl hojivý balzám na rty a ručně vyráběné mýdlo
www.top-crazy.cz poskytl lip tattoo
www.greenwave.cz poskytl Primavera testovací sady
www.hakuro.cz poskytl kosmetický štětec
www.elicina.cz poskytl pleťový krém elicina plus
Dr. Hauschka poskytl sprchový krém
www.ecomamma.cz poskyl Lily Lolo minerální tvářenku

...a já jsem holkám koupila Kojac Sponge z Koree ;)




Všem těmto skvělým sponzorům moc děkuji za věnování produktů. Bez nich by JMB vůbec nevznikl!
Také musím poděkovat Vám, mým skvělým čtenářům, kteří se akce zúčastinili, nebo jí fandili. Moc mě Vaše podpora těší a doufám, že brzo pro Vás podobnou akci zopakuji. Minimálně se mi rýsuje nápad na podobnou akci. ;)

No a abych nezapomněla. Všechny peníze půjdou na konto Pink Bubble.Pokud i Vy chcete pomoci, můžete si zakoupit jejich mýdlo nebo prostě jenom přispějte finančním obnosem. Peníze se dostanou těm nejpotřebnějším ;)

Pěkný podvečer ;)


41 komentářů:

  1. Nádherný nápad. Jsi úžasná, že jsi to vše dala dohromady.!

    OdpovědětVymazat
  2. Jájo, ještě jednou velká poklona! Za skvělý nápad a srdce na správném místě!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. děkuji :) a tu poklonu si prosimtě nech..si připadám pomalu jak podvodník :D

      Vymazat
  3. Bezvadný projekt, moc Ti fandím.

    OdpovědětVymazat
  4. Tohle je vážně úžasný projekt! Jinak jarní únavu mám taky, ale už celou zimu a úplně nejhůř se cítím, když se mám jít učit...

    OdpovědětVymazat
  5. Perfektni prace! Akorat v linku na hakuro mas preklep, tak at jim to neni lito ;-)

    OdpovědětVymazat
  6. Akce to byla uzasna a nechapu, tve pocity :D. Ale jo, chapu, taky bych to asi tak citila stejne :). Ale byla to uzasna akce, uzasne veci a samozrejme obsah holkam zavidim. Jajo, si uzasna!!!

    OdpovědětVymazat
  7. nemohu než souhlasit, Jaja má velké srdce a je úžasná a má můj obdiv za celý projekt!

    OdpovědětVymazat
  8. Zajisté by bylo na místě smeknout svou mechovou pokrývku a ozdobu hlavy, ale takový počin si zaslouží více, jako lesní tvor se neubráním upřímné radosti, že jsou mezi námi takoví lidé, tedy slečna Jája, pro mě slečna "Jarmakomarnostní" a i ti, co se do takové výborné myšlenky zapojí a uskuteční ji. Klaním se hluboce a tleskám!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak tohle si nech pro nějakýho hrdinu ;)..šak jsem neudělala žádnou obr věc

      Vymazat
    2. A just jo!! Kdyby to bylo bezne, tak bych se ani nepozastavila, ale opravdu to bezne neni. Mas pravdu, ze to mně pro mě mnohe neni az takova obr vec, ale i takova pro Tebe "mala" vec, muze zmenit situaci, takze stranou skromnosti a nezlob se na tvora, ze měl radost a lip to napsat neumel. ;-)

      Vymazat
    3. * mne, me tam samozrejme nepatri, to jen telefon trosku zlobi a ted vypadam, jako tvor, co se neumi vyjadrit. :-D

      Vymazat
    4. och...no...tak to děkuji...vidíš...ani nevim, co na to říct! :)

      Vymazat
  9. Jsi úžasná! Gratuluji!

    OdpovědětVymazat
  10. Tak já se naopak divím nad malou výslednou částkou - vždyť přece bylo 10 výherkyň a nejnižší výherní částka byla 1260 (schválně jsem si dala tu práci a vypsala si všech deset nejvyšších částek z diskuze pod dražícím článkem), tak jakto, že je výsledná částka pod 10 tisíc?? Že ona nějaká srabice z toho nakonec couvla? Hromy a blesky na ni :-/

    Tobě ale samozřejmě patří čest a sláva za tak báječný nápad, na který by jen tak nějaká blogerka nepřišla :-) Já zrovna nepatřím k žádným kosmetickým fajnšmekrům, takže mně by jsi udělala radost třeba i mýdlem s jelenem a zubní pastou Signal :) dala jsem ty peníze proto, abych podpořila neziskovku a ne, abych si koupila nějakou nóbl péči, kterou nemá každý. Chápu, že někdo to udělal přesně naopak, každého věc.
    Já byla nadšená, jak můžeš vidět i na mém blogu: www.placataplaneta.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ..teď mě teda ještě napadlo, jestli to není tím, že jsi z každé výherní čásky odečetla poštovné nebo nějaké pořizovací náklady, o kterých jsi psala...

      Vymazat
    2. jak jsem psala v úvodním článku, od vydražené částky jsem odečetla 299kč..to byly náklady..

      Vymazat
  11. Jéé a já čekala, že se dozvím právě nějaké ty veselé historky ze zákulisí! Nebo třeba kde mi vyrobí krabici na přání a tak :-)
    I já tě moc obdivuji jak jsi to všechno vymyslela a zařídila, jsem velmi ráda, že jsem se tohohle projektu mohla zúčastnit. Box mám nafocený a už mám i nadpis článku, ale dál to nějak nejde, pač jsi mi s ním asi poslala část své únavy, jinak si to neumím vysvětlit... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. tak krabičku na zakázku si můžeš nechat udělat na www.slunap.cz
      no veselé historky moc veselé nejsou.. :D mi občas pěkně tekly nervy..ale to k tomu patří..

      jo no tak to s tim článkem naprosto chápu hele..já bych potřebovala menší (větší) blogovací dovolenou, abych se trochu srovnala..ale o tebe se nebojim, ty se dáš brzo dohromady :)

      Vymazat
    2. no přesně, mně by taky zajímaly ty historky:D

      Vymazat
  12. milifousek23:06

    Já se nedívám, co tam bylo, já ho mám :) a mám radost, něco už jsem znala, něco nového vyzkouším (tedy spíše zkouším :) a o tom to je. V každém případě provedení bylo precizní s důrazem na detail, takže velký dík za dobrou práci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. důraz na detail??..týýýjo..ty teda umíš polechtat moje ego :)))

      Vymazat
  13. No, co na to říct...jsi prostě skvělá! Hrozně obdivuju tvůj nápad...já už mám opravdu několik let v hlavě myšlenku, že bych ráda uspořádala nějakou charitativní akci, teď díky blogu k tomu mám i docela dobrou příležitost, ale ten způsob ne a ne vymyslet a dost mě to žere...zatím jsem se jen "pokusila" formou věnování laků na nehty do charitativní dražby pro jeden brněnskej útulek...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. taky charitativní akce? no tak na tu se budu ultra těšit!..když to budeš organizovat ty, tak to bude určitě stát za to :)

      Vymazat
    2. Zatím právě není na co, pač nemám tak dobrý nápady jako ty :(

      Opravdu, klobouk dolů prostě....

      Vymazat
  14. Tia2:49

    Opravdu Tě nemusím (nemusím je slabé slovo), fakt ne, ale chca nechca, teď před Tebou musím smeknout. Dobrý nápad, dobrá práce.

    OdpovědětVymazat
  15. Klobouk dolů před Tebou Jájo. Tolik práce a snahy a ještě pro dobrou věc.

    OdpovědětVymazat
  16. Jájo, to já tě zase můžu :D
    A fakt super...

    OdpovědětVymazat
  17. Jak už jsem psala - máš u mě nekonečný respekt, už za ten nápad! A že jsi to všechno dotáhla do konce. Skvělé, fakt!

    OdpovědětVymazat
  18. Byl to skvělý nápad a máš můj obdiv :) Muselo to dát strašně moc práce a energie. Jestli budeš tenhle projekt ještě někdy opakovat, ráda se účastním, ale tentokrát musím se svým vkladem přitvrdit :)

    OdpovědětVymazat
  19. V dnešní době jsi úplnou raritou a zároveň člověkem, který má srdce na pravém místě:*

    OdpovědětVymazat
  20. Pane jo! jsem moc ráda, že se i v blogové sféře najde někdo, kdo má srdce na pravém místě a je schopný udělat něco pro dobrou věc :) Rozhodně to byl skvělý nápad, obdivuju tě, že sis s tím dala takovou práci :) Holkám závidím obsah boxu, je perfektní ♥

    OdpovědětVymazat
  21. Já bych jen podotkla údiv nad Pink Bubble, protože jsem sice nepřispívala u tebe, ale přímo k nim na konto a moje peníze se u té holčiny vůbec neobjevily. :-/ Takže poučení - přispívat jen na prověřené organizace, se kterými už nějaké zkušenosti mám. :-(

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!