neděle 10. února 2013

Výhledově

beauty



Výhledově bych si přála následující..

Soleil tan de Chanel Bronzer Krémový bronzer od Chanel si přeji asi milion let. Prvně jsem ho viděla u holek Pixiwoo a strašně moc se mi líbil výsledek. Podle mě je to skvělá investice.

Urban Decay Flushed Tato paletka je u UD novinka. Jedná se o bronzer-rozjasňovač-tvářenku. A jelikož UD umí všechno, na co sáhne (krom štětců), tak i tohle bude podle mě pecka. :)

OCC Lip Tar Asi nemusím moc představovat. Legendární Lip Tar od OCC jistě znáte. Sice nevím, co bych s ním dělala, ale beru za svou blogerskou povinnost ho jednou vyzkoušet.

MU Bobbi Brown S make-up od BB nemám nejmenší zkušenost. Nicméně bych chtěla vyzkoušet filozofii jejich makeupů. A to jest, že žlutý podtón sluší každé pleti.

Lady Gaga Fame Vím, vím...je to ten nejvíc komerční parfém všech dob, ale mě se ta vůně líbí. Líbí se mi i flakón a líbí se mi i černá barva tekutiny. No prostě mě Lady Gaga docela dostala.

Sonia Kashuk Štětce od Soni mě strašně moc baví. Ten tvar je tak..ách..futuristicky high techový.

Physician's formula Nejvíce cute obaly ever. :DDD No ne..co jsem tak koukala na recenze u Američanek, tak si tuhle značku docela chválí. Od této značky bych chtěla třeba tuto tvářenku, nebo paletku NUDE, nebo kašmírovej bronzer.

Není to všechno..ale mít tohle doma, tak dám chvíli ebayi pokoj.

22 komentářů:

  1. Tak tu srdíčkovou tvářenku už jsem viděla někde na blogu a jsem z ní PAF :).

    OdpovědětVymazat
  2. Ta paletka UD vypadá fakt hezky :)

    http://janescolours.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. fúha, jsem si oddechla... z tvého chcu-listu nepotřebuji asi nic. bronzery mě netankují. ud mi nic neříká. žlutý makeup zkoušet fakt nechci. occ... jasně, že chci, ale zrovna v tuto chvíli mi nepřijde, že bych to nějak nutně potřebovala. lady gaga mi moc nevoní. štětce budu zvesela ignorovat (ale máš pravdu, tyhle jsou fakt boží)... a jedinou věc, kterou bych taky chtěla (physician's formula tvářenku), už mám doma. chachaaa.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já bych spíš řekla, že tebe je dost těžké zaujmout :D...ty už všechno máš a všechno znáš :)

      Vymazat
  4. No tu lícenku by som aj ja chcela a aj UD. Voňavku od lady gaga som chcela tiež. Presne kvôli flaónu a farbe ale keď som si k nej pričuchla nič moc. Obyčajná bežná drogérková vôňa. Isto by som do nej toľko neinvestovala.

    http://oh-thanks-i-am-woman.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  5. Taky mám takový seznam:)
    Moc se mi líbí ta UD paletka a Lady Gaga mi taky moc voní:)

    http://myparadise-teresa.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  6. OCC Lip Tar mám taky spadeno - metalic jsou krásné, Physician's formula se mi taky líbí, viděla jsem ji u Plum v e-shopu

    OdpovědětVymazat
  7. Já si vždycky udělám takovýhle seznam, a pak stejně utrácím peníze za úplně něco jiného, takže Ti přeji aby to tak nedopadlo i u tebe :D Jinak paletka UD vypadá vážně nádherně, už jsem ji obdivovala u zahraničních blogerek. V květnu se chystám do Anglie, takže si ji tam možná koupím, z netu se mito objednávat nechce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No žejo? Já to mám taky tak. Si řeknu, co nutně potřebuju a pak mám doma stejně kopu krámů, který vůbec nepoužívám. :D

      Vymazat
  8. štětec vypadá teda parádně

    a u gagy se mi děsně líbí flakon, i ta reklama, ale vůně sama o sobě je děsně krotká, to mě zklamalo, čekala jsem nějakej masakr

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hele já nevim..já jsem naopak od gagy čekala nějakej smrad (pro mě) typu angel..a tahle se mi líbí moc..ale já zase nejsem parfemovej odborník..

      Vymazat
    2. u tý Gagy mě trochu děsí černá barva parfému, to musí barvit, ne?

      Vymazat
  9. Moc povedený výběr, několik věcí by mi vůbec nevadilo mít taky :D Na ten krémový bronzer od Chanelu mrknu, vypadá to zajímavě! A štětec je vtipnej, ta tvarovaná rukojeť mě fakt zaujala :))

    OdpovědětVymazat
  10. Já bych si z Tvého listu vybrala taky tu Naked paletku, i když já si teď budu kupovat Naked teprve :)) A potom tu srdíčkovou tvářenku, na tu koukám u Plum v eshopu úplně dycky:)

    OdpovědětVymazat
  11. po paletke Naked slintáme už nejaký ten čas :) a ten bronzerrrr !!! :D

    http://jungleoflipstick.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  12. gaga je super, od Vánoc se nevoním ničím jiným :)

    OdpovědětVymazat
  13. tie licka su uplne dokonale!

    Inak ak ta trapia suche nohy alebo paty super tip tu:
    http://biancaprincipessa.blogspot.sk/2013/02/krasne-nohy-s-allga-san.html

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  15. Gagu jsem dostala jako dárek. Popravdě vůbec sem netušila,že Gaga má nějaký svůj parfém :D Ale řeknu vám, moc mile mě překvapil. Skvělá vůně, dlouho vydrží. Jsem spokojená :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!