sobota 16. února 2013

Inglot Cream Foundation


Ahoj!

Dneska bych Vám ráda představila můj momentálně nejoblíbenější make up. Jedná se od krémový makeup od Inglotu. :)

Tento mu mi pomohla vybrat vizážistka v prodejně. Chtěla jsem nějaký víc krycí, který se hodí na zimu. Slečna mi vybrala tento, který je v odstínu 49. Je skutečně hutnější než většina makeupů, ale osobně ho za vyloženě krémový nepovažuji. Kryje poměrně slušně. Respektive hodně slušně. V první vrstvě dokáže sjednotit pleť a zarovnat drobnější nedostatky, ale dá se dobře vrstvit bez efektu masky na problematičtější oblasti. Přesto bych na největší nedostatky doporučila ještě sáhnout po korektoru. Ale i tak je krytí opravdu velmi dobré.

Na makeupu se mi líbí to, že dokáže skvěle splynout s pletí. Nedělá efekt masky a nezalézá do pórů ani vrásek. Na zimu je úplně ideální díky svojí hutnější konzistenci a hlavně nezvýrazňuje suchá místa jako třeba stroupky po akné.

Ačkoliv jsme makeup zkoušely v prodejně a barva mi na umělých světlech sedla, tak ve výsledku bych asi sáhla příště po o chlup světlejším odstínu. Co se odstínů týče, tak má naštěstí Inglot barvy na středoevropana. Žádný oranžády. Makeup si můžete vybrat ne jen podle barvy pleti, ale i podtónu. Já mám pleť do olivova a normálně mi málokterý makeup sedne, ale tady si fakt vyberu.

Efekt makeupu je matný. Není potřeba pudrovat, pokud nemáte vyloženě mastnou pleť. Výdrž je standardní, během dne se v zásadě nevytrácí. Podle mě sedne asi každé pleti. Nepozorovala jsem žádné přesoušení ani naopak extrémní hydrataci, takže doporučuji vyzkoušet všem. Stojí kolem 300kč pokud si dobře pamatuji. Což je vzhledem ke kvalitě velice příjemná cena.

Jediné co mě trochu irituje je parfemace. Je na mě trošku výraznější.






Po rozetření je výsledek velice přirozená. MU se nevpíjí do vrásek.


Tak to by bylo dneska recenzově všechno a já Vám můžu konečně prozradit to, co už dlouho vědí mojí FB čtenáři. Oslovila jsem pár sponzorů, kteří mi věnovali několik kosmetických  produktů a během příštího týdne budeme dražit 10 Jarmark Marnosti Boxů. Nebude to konkurence Ladyboxu ani Senzaboxu ani Greatboxu. Výtěžek z dražby půjde nadaci, která pomáhá mladým onkologickým pacientům. Jedná se o akci, která je čistě z mojí vlastní iniciativy. Chtěla jsem udělat radost sobě i Vám...a samozřejmě pokud někomu pomůžu, budu o to raději. Těšte se, obsah krabičky bude stát za to! :)

 Jája


21 komentářů:

  1. Jéé během příštího týdne? Tak to mám vážně smůlu:( Budu celý týden zavřená v terapeutický komunitě a nebudu mít mobil ani internet, to jsem si to zase načasovala:D :D Ale je to úžasný, i to, že to bude vlastně charitativní projekt!!! Jsi skvělá:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No to se neboj..dražba začne v pátek a poběží týden..takže to snad stihneš :)

      Vymazat
    2. Aha, tak super, to snad určitě jo:)

      Vymazat
    3. Budu moc ráda, když se zúčastníš :)

      Vymazat
  2. Souhlasím, tenhle make-up je hrozně fajn, mám ho moc ráda. Jinak super nápad s tou dražbou, chválím!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě taky přijde super. Děkuji za pochvalu :)

      Vymazat
  3. S tou dražbou je to skvělý nápad; normálně mě boxy nechávají chladnou, ale tyhle budou určitě parádní a navíc na dobrou věc. :-)
    Na zkoušení makeupů poslední dobou moc nejsem, miluju BB krémy a málokterý makeup u mě obstojí. Nějaký bych ale přece jen ráda, doma mám jen Rimmel match perfection, který je po nanesení úžasný, ale brzy se drolí a vysušuje mě. Jaký máš typ pleti, Jájo? Já mám normální až sušší a většina makeupů mi právě zvýrazňuje šupinky, tak nevím, jak by obstál právě tenhle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já mám pleť smíšenou.
      Jestli mám až tak suchou pleť, tak se obávám, že pro tebe asi nebude to pravé ořechové. :(

      Budu ráda, když se dražby zúčastníš :) Není to klasický box. Produkty v něm se nedají sehnat v drogerii...jsou dost specifické :)

      Vymazat
    2. Díky. :-)
      Tak, a teď se těším ještě víc! Myslím, že do dražby půjdu, měla bych spíš šetřit (ale kdy ne), ale koneckonců začala jsem zase chodit do práce a taky to zní moc lákavě...!

      Vymazat
  4. Jájo, to krytí, přirovnala bys ho ke Colorstay?? Já mám teď pleť absolutně šílenou a protože se mi i dost mastí, tak mi přestaly vyhovovat bbčka, potřebovala bych něco míň mastnýho a tenhle vypadá dost dobře :)Ale já mám od nich korektor, ten v tubičce a ten mi přišel dost hroznej, zvýrazňoval šupinky a ani nijak extra dobře nekryl..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. colorstay kryje víc...ale zase záleží jak moc potřebuješ krýt..na velkou neplechu potřebuješ korektor tak jako tak

      Vymazat
  5. obdivuju a moc se těším!!!

    OdpovědětVymazat
  6. Od Inglotu jsem nikdy žádný make-up neměla. Nicméně po této recenzi o něm silně uvažuji! Píšeš, že není potřeba ho přepudrovávat. Jak dlouho vydrží opravdu matný?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. já mám pleť smíšenou a nepotřebuji pudrovat celý den

      Vymazat
  7. MU vypadá fajn, ale já jsem hlavně zvědavá na Jája box :D

    OdpovědětVymazat
  8. V Praze se mi nikdy kvůli Inglotu nechtěla přes celé město, tak jsem využila eshop mo-ni.cz a teď ho taky testuju, zatím vypadá dobře.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky za tip..eshop má ceny podobné jako v obchodu :)

      Vymazat

Děkuji za komentář!