neděle 27. ledna 2013

Jak se Jája s blogerkama setkala + recenze řady Frizz control


Anóóóó! I mě pozvali na Wella veleakci! Připadala bych si asi krapet nedoceněná, kdybych tam nebyla. :D
No ne kecám.

Takže se to odehrávalo na místě X v Y hodin. Jsem to měla docela těsně, páč jsem se zapomněla mrknout, kde to je. No prostě přípravy jak blázen a pak jako frajerka hledám "někde na Karlíně" kam že to mám přijít. Nakonec jsem to našla...lehce identifikováno podle houfu srocených blogerek před vchodem. Jsem přišla a nevěděla jsem, co mám dělat. To tam mám jako stát s nima? Vždyť to začíná za pár minut. Nikoho známého jsem tam neviděla..no připadala jsem si těch 10 sekund jak kůl v plotě. Tak jo Jájo...seber odvahu a vejdi dovnitř jako první...jooo dobrý zvládla jsi to!!! A hele...najednou všichni vstupují za tebou...je vidět, že jsi vůdčí typ! :D

 To že akce byla pořádaná pro značku Wella víte. Že mají inovativní výrobky už asi taky víte. Že se blogerky učily dělat vlny nikoho nepřekvapí a že vlastně celá akce byla naprosto super je jasná věc!

Výrobky nám prezentoval Tibor Němec, kterej podle mě umí mluvit před publikem. Působil uvolněným dojmem a pořád něco povídal. Možná se vám to zdá jako samozřejmost, ale nevěřily byste kolik vysokoškolských profesorů neumí na svých přednáškách mluvit. Z prezentovaných výrobků mne nejvíce zaujal nový lak Wellaflex, který má o 30% menší částice a vlasy neslepí a účes tak zůstává pružný. A podle osahání nastylovaných vlasů Lucy musím říct, že to tak vážně funguje. K vyzkoušení jsem dostala lak z řady Brilliant color pro ochranu barvy




Co se týče motání vln, tak jsme se v tom docela motaly všechny :D Nedovedu si představit, co si o nás museli kadeřníci myslet. Já a můj dream team sestavený z Rendy, Verunky, Spiced Chocolate a Ály jsme dostaly k ruce jednu strašně fajn kadeřnici. Trošku jsem jí vyzpovídala a některé věci mě docela překvapily. Třeba to, že vlasy se mají žehlit na co nejvyšší teplotu, protože je lepší působit kratší dobu vyšší teplotou, než naopak. Jinak co se týče samotných vlnek, tak o tom jste už jistě taky četly. Já myslim, že to nemusím významně opakovat. Prostě natočit vlnu směrem od obličeje, aby nás opticky vlna nezavírala, připinetkovat, nechat pramen vychladnout a vlnu trochu prohrábnout.



No abyste z toho taky něco měly, tak jsem vybrala 2 výrobky, které stojí za vyzkoušení.

Bude se jednat o kondicionér a nesmývatelný krém na vlasy. Oba spadají pod řadu Frizz Control. Mají za úkol ochránit vlasy před krepacením. A co si budem, já mám s krepacením docela problém a jen tak mi něco nesedne. Šampon jsme dostaly k vyzkoušení také, ale ten mi moc nevyhovoval.

Tááákže co si o nich myslím? No popravdě jsem výrobkům moc nevěřila. Z drogérky nemám kondicionery ani stylingové přípravky moc ráda. Co jsem vyzkoušela, to na mě nepůsobilo. Nicméně musím konstatovat, že kondicionér i krém mají na moje vlasy docela pozitivní dopad. Vlasy jsou po použití hladší a po vyžehlední se lesknou. Nepřijdou mi teda moc výživný..jako že by měli do budoucna pozitivní dopad na vlasy, ale okamžitý efekt se podle mě dostaví. Vlasy nemám druhý den po použitý mastné, což se velmi často u těhle krémů stává. Taky mi vlasy nepřijdou nijak extémně ztěžklé, to mě taky překvapilo. Co se týče krému, tak má velice příjemnou parfemaci, která se ,díky bohu,  postupem času vytrácí. Já mám osobně dost problém, když je mi z vlasů celý den něco cítit. Je mi to neskutečně protivné. Podle mě jsou tohle dva docela dobrý výrobky, který stojej za vyzkoušení. Na drogérii fajn výkon za fajnovou cenu. 



Jinak je docela vtipný, když se s ostatníma blogerkama potkáte osobně. Vždycky jsem blogerky považovala za jiný živočisný druh, ale vypadá to, že jsme všechny naprosto normální :). Některý, který píšou anonymně jako já, se teda vůbec nezdaj. Třeba Milla mě děsně překvapila. Čekala jsem, že bude starší, vzhledem ke kultivovanosti projevu a výběru kosmetiky. Color Beam mi dlouho někoho připomínala, až jsem na to přišla. Vypadá podobně jako Kate Middleton! Ráda jsem poznala třeba Lucifrid. Doufám, že si na mě už vzpomněla. :D Sice jsem pak na rautu nepobyla dlouho, ale nálada tam panovala příjemná. Doufám, že se s holkama zase brzo setkáme. :)

No a na závěr obžerství. :))






20 komentářů:

  1. Musím říct, že samotnou by mě někdy zajímalo,jak mé oblíbené anonymní blogerky vypadají..Možná by bylo i zajímavé se setkat s názory čtenářek,jak si třeba tebe představují :D
    Wellu moc neznám, nepoužívám..Asi mám podobný "problém" jako ty, moc mě tyhle drogérkové kondicionéry neuchvacují a ani na mé vlasy moc nefungují..Bohužel jsem jednou z krepatic, které potřebují silikony do vlasů, jinak vypadají jak slušné čarodějnice..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo no to by mě taky zajímalo jak si mě kdo představuje.. :D

      hele minimálně zkus ten krém..jestli si vlasy žehlíš, tak by ti mohl vyhovovat...ale na volnoběh se si vlasy zkrepatí..ale po čem se nezkrepatí, žejo?

      Vymazat
    2. vyzkouším, ale jak říkáš..vlasy se zkrepatí po všem, stačí ráno vyjít a když trošku zamrholí, tak je vystaráno..i z toho důvodu není podzim můj kamarád :D Protože jinak než s culíkem vyjít nemůžu :D

      Vymazat
    3. tak to máme stejný..je to daný tvarem samotného vlasu...a na to žádná kosmetika nepomůže...jedině žehlit a tužit :(

      Vymazat
  2. tak dík no... si teď můžu připadat nedoceněná, že jsem tam nebyla!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je pro lidi, kteří si potřebují dělat něco s vlasama. Ne pro lidi, co mají od přírody tak boží vlasy, že se můžou jít všechny reklamy zahrabat a normální populaci se o tom v noci akorát zdá. Fakt si tam budou zvát někoho, aby pak museli říkat "no a až tohle všechno použijete a kadařnice na vás bude hodinu řádit, tak stejně nebudete vypadat ani z půlky tak dobře jako tady milostivá". Na to se ti můžou víš co...

      Vymazat
    2. souhlasím s renou...co bys tam s tou svojí dokonalou hřívou chtěla dělat?

      Vymazat
    3. myslíte jo? a já myslela, že protože můj blog není dostatečně dokonalý. nebo protože já nejsem dostatečně dokonalá?

      Vymazat
    4. myslím, že zrovna s tímhle si opravdu hlavu lámat nemusíš ;) tvůj blog je dokonalý takový jaký je

      Vymazat
    5. Já si prostě myslím, že na takové akci by ty tvoje vlasy všechny tak akorát nasraly...

      Vymazat
    6. aha... zajímavé... takže jsem nebyla pozvaná, protože jsem dokonalá až moc?

      Vymazat
  3. já z toho článku dostala tak akorát hlad, sakra:D

    co se Welly týče, tak jsme od ní snad nikdy nic nezkoušela, alespoň si to nepamatuju, a obecně si tuhle značku nedovedu ani s žádným konkrétním výrobkem spojit

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. joo jídlo bylo během pár minut rozebraný :D

      hele wellu jsem asi taky nikdy nezkoušela..což mě až zaráží

      Vymazat
  4. Super článek :-)) Zaujalo mě to, že se vlasy mají žehlit na co nejvyšší teplotu co nejkratší čas. Já to dělám přesně naopak :-D Žehlím je na 170 stupňů a každý pramen přežehluji tak 5x. Měla jsem za to, že je to šetrnější k vlasům... Zkusím to teda obráceně :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. mě zase kamarádka říkala, že max na 180..na 220 mám vlasy rychlej a hezčejc vyžehlený

      Vymazat
    2. Tu teorii, o co nejvyšší teplotě, jsem slyšela už z vícero stran. Ale zní to logicky: raděj jeden tah na 220°C než jak píše slečna 5 tahů na 180°C ;) Nehledě na efektivnost, je to rychleji. Ale sama nežehlím, tak to neposoudím.
      Verunka

      Vymazat
  5. Tak teď jsem z toho úplně v pytli :(. Bo já mám zatměno, ale totálně :(((. Že by ses (si mi byla) představila pod pravým jméném? Stydím se, ale obličej nepřiřadím :((((.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no ptala jsem se tě třeba na Luc a tys mi říkala, že neměla čas přijít...stály jsme spolu u stolu ...ale my se určitě ještě na nějaké akci znovu potkáme ;)

      Vymazat
    2. No to doufam :). Kdybych videla tvou fotku, tak si urco vzpomenu, ale ja jsem fakt stara skleroza :(((. Strasne se omlouvam :(. Kdyby nekdo rekl, tohle je Jaja, tak jsem v pozoru :D.

      Vymazat
  6. Jani děkuju, to beru jako kompliment!!!
    Ráda tě zase někdy uvidim:-)!!

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!