sobota 6. října 2012

I like to mauve it


Tak já se děsně moc omlouvám, ale za svou nepřítomnost prostě nemůžu. Na koleji mi ani po týdnu nejsou schopni odkliknout internet a tak jsem byla doteďka odkázaná na spolubydlící, která mě pustila na svůj noťas každý den na půl hoďky. Děkuji! Jo a mám prst v gipsu. První den školy, co víc si přát. Opět se na chirurgii opakoval starý známý scénář: "No vy máte ale dlouhý prsty, přihlaste se na nějakou soutěž. No ale vážně! Tohle se jen tak nevidí. Maruško, pojď se na něco podívat." Blbě se mi s tím píše, takže si važte každého slova, které čtete. Je psáno v krvi a potu.

Taky chci moc poděkovat za milé komentáře k předcházejícímu článku. Jste zlatíčka :-*

Teď ale zpátky do kosmetické reality. Poslední dobou jsem se totálně zbláznila do mauve barvičky. Jde o lesklý fialovo-šedý odstín. Ze všech možných swatchů mi tento odstín přišel děsně unylý, ale opak je pravdou. Pokud některá prahnete po studených tónech, tak jí vyzkoušejte. Moc jsem k tomuto článku nenastudovala, tak teď rozvinu svojí fantazii a vše, co se tu dočtete, je výplod mojí mysli.

V mé skromné sbírce se mi sešly dvě mauve. Nijak jsem to neplánovala, ale když už se to stalo, tak toho alespoň využijeme. Koupila jsem si přes ebay paletku Wet'n'Wild Silent Treatment, o které jsem měla úplně jiné představy. Mám paletku na koleji, tak jí dneska bohužel neuvidíte. :( Mauve jsem v ní nečekala ani náhodou. Ješte předtím jsem si koupila od Catrice I like to Mauve it.


 Oba stíny jsou si podobné jako vejce vejci. To mě vede k domněnce, že existuje jen jeden jediný odstín mauve. Tim myslím, že neexistuje světlejší, tmavší, sytější, méně pigmentovavý nebo matný. Prostě je jen jediná mauve barva. Je to tak? Já vážně nevím, ale předpokládám, že ano. Mám malé zapadlé oči, tak si nemohu dovolit tmavé stíny. Barva se mi zdála dost na kukajdě tmavá, ale hodí se mi i do vnitřní části víčka. Dává oku takový...mnooo.. sofistikovaný vyzrálý vzhled. Na ruce není vidět asi nic moc, co? No tak si to alespoň budeme představovat. Fialová tam je světlá, šedá tam je v závěsu jako podtón a navrh tam vidím stříbrnou, která dodělává kovový efekt. Hotový chameleon. Nemusíte jí už s ničím jiným kombinovat. Veškerou praci odmaká sama. Já ještě udělám šedou linku v linii a řas a jde se ven. Jednoduché, ale efektní.

Pokud okukujete stojany Catrice, tak vám tuto barvičku velice doporučuji. Je lesklá. Výdrž opět neposoudím, na mě nic bez báze nedrží. Stín je na drogérku překvapivě dost měkký a pěkně pigmentovaný. Skvěle se s ním pracuje a  futuristicky jednoduchý obal mě dostává. Nemám výhrad.

Dneska nic moc, ale já fakt nevím, co bych k této barvičce řekla. Jde prostě o lesklý odstín, který bude slušet studeným typům. Doporučuji omrknout.


Černá Moora mě načala T.LeClercem a mně jeden banán před pár dny dorazil domů. Podle fotek jsem myslela jakej to bude žok a on je to chcípák. Nemám s pudry zkušenosti, tak si recenzi tentokrát odpustím.

Pro seriálové maniaky: začala seriálová sezona a já upozorňuji na druhou serii Once Upon a Time a Downton Abbey.

Pro filmové maniaky: mrkněte na triller Lovci hlav...je to velmi kvalitní filmařina v neokoukaných norských ručičkách

No na závěr bych si chtěla popřát na pondělí zavedený internet na koleji, páč takhle se prostě nedá žít. Držte mi palce, jinak bude další článek až za týden. :D

Já se jdu ponořit do tajů fyzikální chemie a vám přeji krásný den <3

J.




7 komentářů:

  1. Jakože je ten pudr malej? :D Ono ani těch 35 g není zrovna veliké balení, ale jestli máš jen 25 g, tak to bude ještě horší ..

    Ani jeden ten seriál neznám, což budu muset napravit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jojo je malej :D Mám těch 25g. Asi nemám váhový odhad na pudry. :D

      Vymazat
    2. Ale ono to u něj neva, sice vypadá chcíple, ale dlouho vydržá, za starých dobrých časů omlazení jsme s holkama kupovaly každá jiný odstín a pak jsem klidně i čtvrtily a všem vydrželo na hoodně dlouho;-)

      Vymazat
  2. Já jsem si před pár dny koupila hodně podobný od Inglotu, podle mě je takováhle barva úplně skvělá!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. A co osmá série Supernatural? Chudáci chlapci, ty na ně nekoukáš... :-D

    OdpovědětVymazat
  4. Joo, mauve barvičku taky můžu... vlastně si na oči nedávám skoro žádnou jinou :)

    GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  5. mauve a taupe to je moje! Nikdy jich nebudu mít asi dost. Určitě mrknu na Catrice, dík za tip

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!