sobota 27. října 2012

Bronzerové překvapení z drogerie



Ahojky, ahojky, ahojky...

no...ehm...jak začít...dlouho jsem nepublikovala. Stýskalo se vám? Já vím. Ale tak já k tomu nemám moc co říct. Neměla jsem čas. Neměla jsem chuť. Utápěla jsem se ve vysokoškolské melancholii. A nemyslím si, že byste stály o články, které jsem ze sebe pod nátlakem vytlačila, že? Momentálně děsně řeším školu. Mám totiž před každým testem pocit, že mě vylejou ze školy. Inteligentní přístup, že? Naposledy jsem psala testík z chemie a byla jsem si jistá, že jsem ho totálně pokazila. Pozitivní bylo, že naděje mi umřela jako poslední. :D No a jak to dopadlo? Jako jediná jsem ho měla na 100%. Taky tenhle paradox milujete? :D Měla bych tu školu míň řešit a začít se pořádně věnovat koníčkům. 


Vrhneme se na předeslaný bronzer. Jedná se o Bronzer Powder od Gabriella Salvete.
Gabriella Salvete mi není sympatická. Jak se k ní stavíte vy? Kdybych bronzer nedostala, tak si ho asi nikdy nekoupím. Ale moje maminka je takový malý kouzelník. Kosmetice nerozumí, vůbec jí nezajímá. Krémy nepoužívá, nelíčí se. Pleť si myje ve sprše a vlastně ani nechápe mojí kosmetickou obsesi. Neustále přemýšlí, kde udělala chybu ve výchově. Ale když mi chce udělat radost, tak mi něco koupí. No a koupí vždycky něco, s čím jsem naprosto spokojená. Jak to dělá? To samé s oblečením. Když jdeme spolu nakupovat, tak jdu do kolen, ale k Vánocům mám vždycky kousky, které bych si sama nevybrala líp. Je to kouzelná maminka. :)

Balení je od pohledu velice pěkné. Hnědo-zlatá je parádní kombinace. Nevypadá to kýčovitě, ale velice elegantně a na drogérku i poměrně uhlazeně. Otevírání je na takové tlačítko. V balení je praktické zrcátko a houbička, které ale letěla ihned do koše. No v tomhle musím GS opravdu pochválit. Balení se mi fakt moc líbí. I když bych osobně na horní víčko dala maximálně tak logo firmy, ale to je jen takový detail.





Tento bronzer je přátelé na pleti polomatný! Je to neuvěřitelné, ale v GB pochopili, že když nenaserou do bronzeru pytel makrotřpytek, tak to vypadá velice přirozeně. Barva je také velice povedená. Mám odstín 02 a na mou pleť mi sedne dobře. Po nanesení dostává pleť zdravou barvu. Tuším, že odstíny jsou 3. Jednička se mi zdá dost světlá i pro sněhurkovskou pleť. Omlouvám se za absenci fota po aplikaci, ale nešlo mi to zaostřit:( Pro zájemce swatch u sonidla.



Není na mně po nanesení vidět " halooo já mám na sobě mrtě cool bronzer". Už jsem vám říkala, že nesnáším matný finish? Nechápu proč Češky plácaj na pleť tunu pudru. Vždyť to není přirozené. Je to děsně vidět. Pleť je přirozeně lehce lesklá a s matným finishem nikdy nedosáhnete výsledku jánemámmakeuptakhlejsemkrásnáodpřírody. Chápete, co tím chci říct? Takže se vrátím k bronzeru. Tento fešák úplně matně mrtvolný vzhled nedělá. Jsou v něm namleté mikropigmenty a rozjasňuje. Fakt se mi moc líbí.

Konzistence se dost zajímavá. V popisu práce má tento bronzer taky hydrataci. Hele není to blbost? Pudr a hydratace? Já jsem v tomhle ohledu dost skeptická. Nějak se mi tomu nechce věřit. No ale právě v té konzistenci je to takové zvláštní. On to není pudr jako klasický suchý lisovaný pudr. Mě přijde tak trochu jakoby vlhký. Že by do něj něco zvláštního přimíchali. Nevím, jestli je tohle jedinečná konzistence, ale co jsem doposud ochmatala prstíkem v drogérce, nemělo podobnou konzistenci. SPF má 15. Pro toho, koho by to žhavilo. Mě tohle moc nebere. Někde jsem četla rozhovor s lékařkou, že SPF nad 15 pleti naopak škodí.

Výdrž je ok. Během dne na mně nijak neoxiduje, takže nemám červenej obličej. Jo to se mi takhle jednou stal trapásek s bronzerem od Essence. Hm....co dodat? Nepřišlo mi, že by dělal "mouku" na pleti, že by ucpával póry, ale víte jak je to s tím ucpáváním. Každý máme jinou pleť.

Suma sumárum jsem spokojená. Velice příjemný produkt za velice přijemnou cenu (150kč?).

Tak to je pro dnešek vše. Doufám, že se vám můj článek líbil a můžete mi v komentářích napsat, o čem byste si rádi početli. Mám v hlavě jeden kosmetočlánek, který si asi za klobouk většina lidí nedá, pak jsem myslela, že bych udělala článek o bydlení na koleji. Co kde mám a tak. Kamarádka si chce počíst o Filípkovi a nebo se můžu držet striktně tématu a psát jen o kosmetice. Budu ráda, když přijdou podněty také od vás. :)

 Pěkný večer :)



22 komentářů:

  1. Anonymní20:43

    Bronzer bez třpytek, watafak? Začínala jsem mít dojem, že je to něco jako yetti. Dík za tip, zítra, ne zítra je neděle, pozítří pro něj mažu :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já tomu taky nevěřila. :) Ještě dělá dobrý matný bronzer ještě NYC, ale ten jsem ani po měsíci ještě nevyzkoušela. A taky má docela humpolácký obal. :D

      Vymazat
  2. Tak ten vypadá jako můj splněný sen! Konečně nějaký bronzer, který nebude za každou cenu dělat z obličeje diskokouli! v pondělí pro něj jdu! a do rossmanna, kde má GS -25%...Jájo, jsi dneska moje kouzelnice, protože lepší dobu na tento článek jsi vybrat nemohla :) díky díky B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. 25% sleva..no super to se zrovna hodí :)

      A ty jsi moje kouzelná čtenářka..udělala jsi mi radost :)

      Vymazat
  3. Wow, tak pro něj teda jdu. Supr recenze!:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Doufám, že budeš tak spokojená jako já :)

      Vymazat
  4. hmmm, já mám test v pondělí a taky mám pocit že mu vylejou...kéž by se u mě opakovalo to co u tebe, 100% bych brala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Držím palečky, aby to dobře dopadlo :)

      Vymazat
  5. Anonymní21:24

    Děkuju Jájo :) Já jsem s tím bronzerem hrozně spokojená a používám ho i dnes. Navíc jsem unešená i ze dvou jejich make-upů a ze dvou řasenek. Na článek o bydlení na koleji se těším ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Že by Gabriela nebyla přeci jen tak špatná? :)

      Jj článek o kolejním životě pravděpodobně připravím :)

      Vymazat
  6. To vypadá moc dobře! Já mám teď matný krémový bronzer od MAC a docela mi vyhovuje, tenhle bude asi taky super :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. krémovej jsem ještě nezkoušela..ale brousím si zuby na ten od chanelu :)

      Vymazat
  7. jo tak školu taky řeším. hlavně bych měla něco dělat, ale nechce se mi... tak nedělám nic. taky řešení ne...

    k bronzeru se nevyjádřím na to mě neužije, ale k pudrování matné pleti se vyjádřím. taky to nechápu a hlavně u mě se v poslední době pořád objevují komentáře, že někdo nesnáší rozjasňovače, jedině matná pleť, jakýkoliv lesk zvýrazňuje póry... blablabla... kecykecy... však rozjasňovač je snad to nejlepší od vynálezu dálkového ovládače na televizi. (ale jinak bronzery uznávám jenom matné... jsem se do toho nějak zamotala)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tenhle bronzer matný na pleti je..ale není matný v tom smyslu, že by dělal tu mouku na obličeji, kterou Češky milují ...i proti světlu v balení ty třpytečky vidíš...ale na pleti nejsou...to máš jako s rozjaňujícíma korektorama na oční okolí..taky tam třpytky nejsou vidět, ale pod okem je to projasněnější :D

      no rozjasňovače jsou nejlepší vynález, to je jasná věc...ale poslední dobou jsem na tekutý nějak líná, tak sahám po tom růžovém zázraku ze sephory...

      Vymazat
    2. tak já jedině tekuté... vlastně jsem ještě nepřišla na chuť pudrovým rozjasňovačům. (a doufám, že nikdy nepřijdu, protože to většinou není levná sranda.)

      Vymazat
  8. Já chci článek o něčem, co si většina lidí za klobouk nedá! :) (Vždycky mě zajímá, co na mě bude pasovat :D)
    A školu neřeším i když bych měla... docela nepraktickej přístup :)

    OdpovědětVymazat
  9. bronzer teda nic pro mě :)))) GS jsme taky přehlížela, ale teď po blogo promu se po ní podívám, třeba maj něco fajn ..

    články jsou mi si jedno, imo patříš k těm, u kterých nezáleží, jaký téma píšou, ale že to píšou oni, takže si s chutí přečtu určitě cokoli :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Och děkuji :) Od tebe mne tato slova moc těší :)

      Vymazat
  10. Už dlho hľadám nejaký bronzer ale neviem prečo som si zatiaľ nič nekúpila. Okej dávam si misiu. Nákup bronzera a myslím si, že to bude práve tento.

    OdpovědětVymazat
  11. Bronzery nepoužívám a když už tak mám od Bare minerals a nemohu si ho vynachválit :)

    OdpovědětVymazat
  12. Já bronzery používám většinou od Essence a jsem s nimi spokojená :)
    chickflickcherry.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!