sobota 11. srpna 2012

V ordinaci u Dr. Hauschky

Ahojky!

Dneska se s vámi konečně podělím o ten můj slavný kosmetický šok.

Dr. Hauschka v ČR! Za přijatelnou cenu! V pěkné prodejně! S milou slečnou prodavačkou! Za dobré ceny!

Teď mi laskavě vysvětlete, proč všude čtu o Ziaje, Balee a Clinique. Ale to seženete kdekoli! Nuda! Proč jsem se doteď nedočetla nikde od Dr. Hauschkovi? Kde se stala chyba? Český trh přeci jenom není tak zaostalý jak si asi myslíme.

Takže malé shrnutí pro ty, které o této kosmetice nikdy neslyšely. Dr. Haschka je přírodní bio kosmetika nejvyšší kvality. Já vím, že jsem říkala, že todle nežeru, ale doktůrek je jedna veliká vyjímka. Tuto kosmetiku používají snad všichni beauty guru a je velice oblíbená třeba mezi hvězdami Holywoodu. Některé jejich výrobky jsou doslova legendární. Už jste zpozorněly? :))) Dr. Hauschka je německá kosmetika vyvinutá kosmetoložkou  Elisabeth Sigmund a Dr. Hauschkou (nečekaně). V čem je tato kosmetika jiná než ostatní? Není vyráběná jen z rostlinných výtažků, ale výrobky jsou koncentrované preparáty, které si šetrným zpracováním zachovaly nejlepší vlastnosti. Přípravky neobsahují žádná syntetická barviva či konzervanty. Kosmetika není ani nijak speciálně navoněná---> což znamená, že mi nijak extra nevoní. :( Má neuvěřitelně široký sortiment pro každý typ pleti. Nabízí jak pečující, tak i dekorativní kosmetiku. Balení má jednoduchý lékárenský vzhled. A to se mi líbí. 

Byla jsem konkrétně v prodejně v ul. Revoluční 10...velký nápis Dr. Hauschka..asi 100m od Palladia. V prodejně jsem se dozvěděla, že mají eshop. Obchod byl velice příjemný. Slečna prodavačka se mě hned ujala a vysvětlila mi vše, co mne zajímalo.V prodejně měli k dostání i  nějaká mýdla a oleje jiných značek, ale já jsem chvátala, takže jsem si moc sortiment neprohlédla.

Do obchodu jsem přišla už s jasnou představou. Koupila jsem si testovací sadu na mastnou a problematickou pleť. Nebudu vám nic nalhávat, cena nebyla zrovna lidová. Ten kovový obal si mohli výrobci odpustit, páč to taky zvyšuje cenu, žejo? Sice si člověk řekne, že ho pak na něco využije, jenže mu to pak doma jen zabírá místo. Celkově je kosmetika dražší, ale myslím si, že rozhodně ne bezdůvodně. Od většiny produktů nabízí malá testová balení za dobrou cenu. Pokud výrobek nesedne, nebude to peněženku tolik bolet.

Sada obsahuje: čistící krém, pleťové tonikum, pleťový olej, napařovací lázeň, čistící masku (ta byla jen v pytlíčkovém balení) a revitalizační masku
Nechci ještě moc hovořit o účincích, protože jsem sadu vyzkoušela pouze 5x, ale zatím to vypadá velice slibně. K nákupu jsem dostala zadáčo i 2 vzorky meduňkového krému. Hurá! :) Na všechno se časem objeví samostaná recenze.




Táááákže.....Kdo by rád k Dr. Hauschkovi na vyšetření? :)))


14 komentářů:

  1. tak na jejich e-shop kouknu. už jsem o téhle značce slyšela (tuším že jsme měli i něco doma) ale ono jak mě to na první pohled něčím nezaujme, tak to zcela ignoruji, dokud mě někdo (ty) neupozorní na to, že by to stálo za vyzkoušení :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :) Určitě jí vyzkoušej. Třeba ten pleťovej olej je fakt bomba. :)

      Vymazat
  2. Tak tenhle článek mě úplně nejvíc nadchnul:) Taky znám tuhle značku od zahraničních bloggerek a Lisy Eldridge a určitě si něco pořídím! Já jsem si totiž myslela, že ty ceny jsou ještě mnohem vyšší, takže pokud je to přírodní a bez chemie, tak za to jsem ochotná připlatit... Mamce určitě koupím tu testovací sadu pro normální pleť, ona je atopik, tak by jí ta přírodní kosmetika možná mohla vyhovovat:) A když vidím, jak moje pleť poslední dobou vypadá:(( tak možná zapřemýšlím nad tou co sis koupila ty. Myslíš, že by mi mohla sedět i když nemám pleť mastnou? Moc díky za tenhle článek!! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vzhledem ke kvalitě mi přijde cena adekvátní. Docela mě překvapilo, že ceny nejsou oproti zahraničí vyšší. :)))
      Sada je určena pro mastnou, aknózní, smíšenou a nečistou pleť. Vyloženě ale pleť nevysušuje, jestli máš problémy s akné, tak by ti mohla sednou. :)

      Vymazat
  3. nechci ti nějak mírnit nadšení, ale prodává u nás už dlouho ;) třeba ve Vodičkovýho ho vždycky měli v té lékárně dole (nevím, jak teď), ale pár let ho tam vídám
    a i v jinejch bio shopech, třeba v Kotvě myslím taky

    vím, že holky si dost chválily ten čistící krém jako alternativu za peeling, ale já ho nikdy nezkoušela, protože jsem právě četla, že ta péče je tak strašně jiná, jinak postavená a jinak fungující, že se to zaprvé nedoporučuje kombinovat s jinou kosmetikou (zejména ne chemickou) a zadruhé že to v začátku mlže pleť dost hnusně rozhodit (něco ve stylu "pleť se čistí"), spravení trvá dlouho a třeba k němu ani nedojde ... nestalo se to rozhodně každýmu, ale mě to prostě vždycky hrozně odrazovalo od zkoušení čehokoli

    ale jsem každopádně zvědavá na tvý dojmy

    pokud by měla za sebe doporučit nějako high end bio, tak rozhodně tautropfen, po něm jsem měla opravdu nádhernou pleť - bohužel mi tu řadu potom nějak u nás přestali prodávat a nešla mc snadno sehnat ani v zahraničí

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hihi..mě došlo, že už tu je haushka dost dlouho..ale jelikož o něm nikdo nepsal, tak mě ani nenapadlo, že by tu vůbec byl..ani jsem nezkoušela projet net a pak bác a obchod s hauschkou kousek od cesty kudy chodím dnes a denně :))) to je paradox, že?
      zatím teda žádné "čistící" vedlejší účinky nepozoruji, ale souhlasím s tebou, že ta kosmetika je opravdu hodně jiná než co jsem doposud vyzkoušela

      na tautropfen určitě mrknu..díky za tip..koukám, že jí mají i v kotvě :)

      Vymazat
    2. no to se mi stává taky ... třeba čas od času nad něčím opakovaně uvažuju, jako že by mě to zajímalo, ale vůbec mě nenapadne si to vyhledat .. přitom s netem nemusí člověk už vlastně uvažovat nad ničím :D

      Vymazat
    3. Ktreá řada to byla, já na tautrophen narazila v greenwave :).

      Za mě hauschka fakt ne, to už radši primaveru. Nesedl mi, fáze čistí se mi pleť zevnitř mi neřišla jako čištění, ale prachsprostá alergická reakce. Chystám o tom článek, ale je zavalen pod horou dalších restů.

      Vymazat
    4. já žádnou reakci nepozoruji...a dovoluji si říct, že po dobu používání se mi zatím žádný pupínek neudělal..ale já nemám nijak citlivou pleť..doufám, že budu jedna z těch, které hauschka sedne :)

      Vymazat
  4. Tuhle značku úspěšně ignoruji, ale až budu v Praze, ráda se podívám :-) Zajímá mě ten pleťový olej :)

    OdpovědětVymazat
  5. Kolko ta stala ta sada? Tu v Helsinkach je za 21 Eur, len neviem ci je to menej ako doma, alebo viac, preto vaham :-). Inak Dr. Hauschka patri do mojej dream kozmetiky, len v mojom home town-e ju dostat na jednom mieste a za take palky (v porovnani s e-shopom), ze sa stale radsej zvrtnem na opatku a idem prec. Ale par malych kuskov uz mam, tak ich v blizkej buducnosti aj zrecenzujem na svojom blogu... :-). Velmi sa tesim, ze si tuto kozmetiku spomenula, tesim sa na dalsie prispevky ;-)

    VeVe (imperfectwonderland.blogspot.com)

    OdpovědětVymazat
  6. no o tejto kozmetike som ešte nepočula ale vďaka za tip :)

    OdpovědětVymazat
  7. To neni fér. Já o Dr. Hauschka píšu docela často :-DD Ale vážně - na blozích se o ní nepíše moc často. Jednak její ceny jsou vyšší a i jejich filozofie a péče o pleť je natolik "jiná", že často slýchám názory: "na to si netroufnu". Ale se Ziajou už na mě nikdo nesmí, toho už tu bylo dost. ;-)
    Vivi

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!