středa 22. srpna 2012

Urban Decay Naked

Ahoj Všem!

Nevím jestli Vás dnešním postem potěším, nebo si řeknete: Jééé to už tu bylo milionkrát. Já jsem původně o Naked paletce psát nechtěla, ale jelikož jí používám denně, tak mi přijde, že jí článek dlužím. :) Pokud někdo stále váhá jestli si paletku koupit, tak se třeba po dnešním článku rozhodne.

Nebudu moc psát o pigmentaci výdrži o sestavě barev. Na netu najdete milion pět swatches a stejně tolik recenzí. Já jsem budu zabývati ryze praktickou stránkou věci.


Cena: cca 1000kč

Spousta z Vás si řekne, že je to prostě předražené a platí se hlavně za značku. Podle mě to není tak úplně pravda. Paleta obsahuje 12 očních stínů. K balení dostanete štětec na oční stíny a miniaturu báze pod oční stíny. Když bychom počítaly, že dostaneme štětec (který je totálně na nic) a bázi jako dárek, tak nám vyjde že jeden stín stojí po přepočtu necelých 84kč.To Vám přijde hodně za kvalitní stín?



Dostupnost:

No bohužel u nás není běžně v parfumeriích k dostání, ale na internetu jí seženete poměrně snadno.Několikrát jsem jí viděla v nějakém eshopu a nezapomínejme na mimibazar. :))) Pro majitelky paypalu není o čem diskutovat.



Praktičnost:

Tak o praktičnosti se dá celkem diskutovat. Než mi holka přišla, tak jsem si myslela kdoví jaká je to kráva. A nepřijde mi! Pokud nemáte kabelku velikosti Knotu, tak se Vám do kabely v pohodě vejde. Já s sebou žádnou kosmetiku v kabelce nenosím ( jsem sakra vůbec holka?), ale určitě by mi tam překážela. Akorát mi na paletce vadí semišový obal. Ten se zasviní raz dva (viz. foto). :(



Využitelnost:

Někdo může tvrdit, že palety stejně k ničemu nejsou, když se z nich nepoužívají všechny barvy. Já bych řekla, že Naked je tak trochu vyjímka, protože všechny barvy jsou nositelné jak přes den, tak i na večer. Kombinací barev dosáhnete jednoduchého denního looku i dramatického kouřového líčení.


Suma sumárum:

Myslím si, že Naháč je super investice. :)) Pokud vezmete v potaz ekonomickou stránku, tak zjistíte, že Vás UD Naked vyjde pomalu levněji, než kdybyste si měly něco podobného sestavovat ze stínů z drogérky. Já osobně už si nedovedu představit, že bych bez ní nebyla.


Otázky na závěr. Toužíte po Naked? Vlastníte jí?

24 komentářů:

  1. Úplně přesně s tou cenou souhlasím. Jí jí kupovala za 43E v Paříži. Nejdřív si člověk říká, že je to dost. Ale pokud bychom si ji sestavovaly například v teď hrozně oblíbeném a dostupném Inglotu pomocí freedom systemu, vyšla by nás se štětcem a bází mnohem dráž. Ještě mě napadl MAC ty jsou na tom cenově hodně podobně, ale jejich refily rozhodně na cca 90Kč nevyjdu a to ani ty fake! :)
    Pro mě je NAKED skvělá investice!
    Článek je moc hezky napsanej :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem ráda, že někdo přemýšlí ekonomicky jako já ;)

      Vymazat
  2. Anonymní10:52

    Já mám na cestě Undressed od MUA :) Naked mě nikdy moc nelákala, hlavně kvůli tomu, jak je dlouhá a celkově se mi nelíbí design. Undressed je téměř to samé se stejnou kvalitou, jen (pro mě) v líbivějším a praktičtějším obalu (a stojí jen 4 libry!). Ale chápu, že kdo touží po Naked, nějaká náhražka ho asi neuspokojí. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ako vies, ze je to ta ista kvalita - uz si mala obe paletky na porovnanie? :-) Myslim, ze v niecom ten rozdiel predsa bude, mozno nie diametralny, ale tak zasa rozdiel 4 a 44 libry vacsinou je v niecom poznat...:-)

      Vymazat
  3. Ja mam Naked uz nejaky ten cas a tiez nelutujem... tiene su skvele, neprasia, pigmentacia je super a hlavne je tam toho vela! ;-) Jasne, ze taka cena cloveka zarazi, ale podla mna to stoji za to vsetkymi desiatimi :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. hlavně se mi líbí nekonečné množství kombinací barev...a všechny jsou nositelné ;)

      Vymazat
  4. asi ani ne, leda bych v budoucna měla nějakou bezprizorní kosmetickou tisícovku, se kterou bych si fakt vůbec, ale ani trochu, nevěděla rady ;)
    můj problém je, že ačkoli některé odstíny mě lákají, většinu bych nevyužila

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ty se asi spokojíš hlavně s černo-černou ne? :)

      Vymazat
  5. Já bych si Naked přála strašně moc, protože jsou to přesně ty odstíny, které nosím a jsem si jistá, že bych využila všechny:) Akorát je škoda toho obalu, to je dost nepraktické dát takový materiál na kosmetiku:(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Joo ten obal mě taky pěkně sere. Člověk se jí až stydí někde vytáhnout :)))

      Vymazat
  6. Ja by som ju chcela moc. Škoda že so študent.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem taky student a ticku v pohodě vyšetřím ;)

      Vymazat
  7. Mám obě dvě a zrovna dvakrát odvařená z nich nejsem.. Podle toho humbuku jsem prostě čekala něco "wow", ale když se mám rozhodovat čím se nalíčím, tak raději sáhnu po Mac nebo Chanelu, pokud mi jde o to vypadat fakt dobře nebo pokud jde o denní líčení do práce, tak po čemkoliv jiném co mi tolik nezatíží kabelku- jsem zvyklá to čím se nalíčím pro jistotu tahat sebou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mac je určitě lepší...ale zrovinka stíny od chanelu nejsou můj šálek kávy..v poměru cena/kvatita je pro mě paletka ideální...těžko říct no..já jsem po ní toužila strašně dlouho, teď už pro mě není takové "terno" jako když mi přišla a já si s ní snad měsíc hrála a pořád jsem se na ní chodila koukat... je to taková srdeční záležitost :)

      Vymazat
    2. No ten Chanel byl jen například a v podstatě jsem tím myslela jen Prelude paletku. Všechny paletky co jsem měla před ní jsem poslala z domu, protoźe mi přišly blbě pigmentované nebo spíš až moc zapečené nebo jak to popsat...
      S tou Naked je asi chyba v tom, že jsem si jí hrozně vysnila a známe jak tohle dopadá:-D

      Vymazat
  8. Nemám, ale láká mě :) a btw.taky nenosím kosmetiku v kabelce, nikdy mě to nenapadlo :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no tak nejsem sama...mě hlavně přijde divný se líčit někde jinde než doma :)

      Vymazat
  9. Po té toužím jak blázen :D dvojka mě tak nezaujala, ale jednička je podle mě parádní.
    Akorát jsem jí nikde za cenu, kterou uvádíš neviděla :-(

    OdpovědětVymazat
  10. Naked je moj maly kozmeticky sen ktory si chcem niekedy splnit :) Teda no sen možno ani nie, to zas prehanam, ale aj tak ho chcem !! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Tak! Tady se mi někdo hodně trefil do vkusu. Kouřové oči a celá paletka tmavších stínů...to za tu tisícku určitě stojí!

    OdpovědětVymazat
  12. Začnu jak jsi čekala: "Jé, už zase?":) Zajímalo mě proč je tak oblíbená, stala se snad klasikou mezi bloggerkami. Poměrně bych chtěla vědět, zda je to tak i ve světě mimo internet... Jak to ale popisuješ Ty, vypadá to fakt dobře. Pro mě je ta cena ale přesto vysoká, protože jak se znám, používala bych prostě jen ty dva nejsvětlejší... Veronika

    OdpovědětVymazat
  13. Toužím po ní, jen si stále nejsem jistá, jestli chci klasiku nebo dvojku. Nejradši bych je někde viděla "na živo", což tak jednoduché nebude :(

    OdpovědětVymazat
  14. Anonymní15:24

    JÁ jsem si nejprve pořídila Mua Undressed...Skvělá paletka,a to jsem se líčila velmi výrazně pred tím...Jestli bude Naked jeste lepší?? Rozhodují se mezí 1 nebo 2...Ten semisovy obal bude sice brzo špinavý....Ale...zatim si stále nejsem jistá kterou... ;(

    OdpovědětVymazat
  15. Ja si vcera objednala jednicku.....tak dluho jsem na obe na netu koukala, az se to stalo mym snem i nosni murou. A tak jsem si proste objednlaa jednicku a uvidi se.....

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!