pondělí 13. srpna 2012

Profesionální kosmetika Mako Butterfly

Ahojky!

Dneska bych Vám ráda představila kosmetiku, kterou asi většina z Vás nebude znát. Já jí taky neznala! Jedná se o českou kosmetiku Mako Butterfly, která je určená pro kosmetické salony. Teď si asi řekne, že jsem se zase plácla přes kapsu, ale nemůžete být dál od pravdy. Tato kosmetika je, vážení, za drogérkové ceny. Na netu o této kosmetice moc nenajdete. Já jsem si vyhledala pouze 2 stručné diskuze, kde se názory na ní značně rozcházely.

Gelové změkčovadlo



Gelovým změkčovadlem to všechno začalo. Na netu jsem zjistila, že už by se neměla pleť před čištěním napařovat, ale změkčovat nějakým gelíkem. (Páry podporují vznik červených žilek v obličeji a rozšiřují trvale póry) Většina těhle produktů je jen na IČO, takže dostat se k nim je pro mě nemožné. Nakonec jsem narazila na Mako, které IČO při nákupu nevyžaduje a bylo vymalováno.

Podle návodu by se gel měl nechat působit 10-15 minut, popřípadě vmasírovat do pleti. No na mě to nefunguje. Jde mi to hůř, než když si obličej napařím ve vaně. Obličej mám pak celý rozkňochtaný a zarudlý. Prsty mi na gelu kloužou, ale asi nemám ten správný grif. Budu to zkoušet dál a třeba se dopracuji k lepšímu výsledku. Zatím nemohu tento produkt doporučit.

cena: 145kč/200ml



Pleťové mléko AcneCare

Na čistící mléka jsem nikdy moc nebyla. Mám radši mytí "na mokro", ale po článku od Plum jsem se rozhodla, že bych ho asi měla znovu zkusit. Co když přicházím o něco velkého?

Přesný název je Klidnící mléko s Aloe vera, Panthenolem, Alantoinem a olejem z pecek vinné révy.
Pokud bych měla mluvit o samotném čistění, tak čistí dobře. Nezanechává mastný povlak na pleti-->toho jsem se nejvíce obávala. Můžete s ním bez problému odlíčit i oči. Parfemace je velice jemná. Slibuje, že zklidní pleť a já musím souhlasit. Používala jsem ho v době, kdy mi vyrašilo pár pupínku a zarudnutí mi opravdu zmizelo, ale těžko říct, jestli to dělá mléko, tonikum (viz. dále), nebo oboje dohromady. Nemůžu ho nijak pomluvit, ale nepřijde mi, že by mělo o hodně lepší účinky než podobné mléko z drogérky.

cena: 174kč/200ml

Tonikum AcneCare

Tonikum je opět ze stejné řady pro problematickou pleť. Obsahuje panthenol a extrakt ze šalvěje lékařské. Mělo by se používat  po vyčištění pleti, aby se stáhly póry. Po toniku mě malinko štípe pleť, ale to dá rozum, když obsahuje alkohol. Po nanesení krému štípání ustane. Tady nevím jestli mám doporučovat. Toto tonikum je mé úplně první, jaké jsem kdy vyzkoušela, takže mě berte s rezervou.

cena: 107kč/200ml

Pleťová maska s kaolínem

Na čistící masku jsem byla hodně zvědavá. Všechny čistící masky, které jsem zkoušela pleť dost silně vysušovaly. Kaolín má na pleť asi vážně dobrý vliv. Měla jsem dřív peeling s kaolínem od Oriflame a kdyby ho nezrušily, tak ho kupuji asi dodnes. Maska tedy pleť  nevysušuje a opravdu solidně čistí. Nanesete na 20 minut, smyjete a hotovo! Pleť vypadá svěžeji a póry jsou čistější.  Pokud bych Vám měla něco doporučit, tak je to tento produkt. Určitě si koupím po dopotřebení další balení. :)

cena: 174kč/50ml


Závěrem:

Zboží se dá objednat v eshopu, nebo se můžete stavit přímo v prodejně na Praze 5. Já jsem objednávala z eshopu a docela mne zarazilo, že jsem musela platit pouze přes dobírku. V dnešní době ebankingu mě tohle docela omezuje a dávat 125kč za poštovné mi přijde dost. Na druhou stranu si mě eshop získal množstvím vzorků. Nikdy jsem nedostala víc. Přesněji řečeno 23 pytlíčkových kusů!

Obávám se, že v dohledné době objednám jejich bahenní masku  z Mrtvého moře. :) Kosmetika se mi celkově opravdu velice zamlouvá, budu jí testovat i nadále. :))

Pokud jste si všimly ceny, tak je srovnatelná s těmi, které najdete v drogérii. Půllitrové balení má cenu ještě příznivější. :)

Značka nenabízí je kosmetiku pro pleť s akné, ale i pro suchou a citlivou pleť, zralou pleť,  namáhanou pleť a luxusní řadu Sa3 (i když mám pocit, že jde o jinou značku). Mamce jsem objednala liftingovou masku a intenzivní oční krém s linie Grace Line-zanedlouho bude článek.

Poslední poznatek. K Vám se dostane kosmetika čerstvá. Nejstarší produkt, který mi dodali, byl tehdy vyroben 14 dní zpátky.


Znáte Mako Butterfly? Vyzkoušíte od nich něco? :)

7 komentářů:

  1. Skvělý tip! O této kosmetice jsem nikdy neslyšela!

    OdpovědětVymazat
  2. Hrozně me zaujala ta maska. Že bych taky jednou zkusila nějakou jinou než MoM? :)

    OdpovědětVymazat
  3. O téhle kosmetice jsem nikdy neslyšela, ale asi si brzy něco objednám, dost mě tahle recenze zaujala :)

    OdpovědětVymazat
  4. při pohledu na první foto jsem se přenesla do devadesátých let, šílený dyzajn :D naštěstí ty ostatní už ok :)
    jinak máš pravdu vůbec neznám ... celkem by mě zajímalo i foto složení

    btw. změkčovadlo prodává i nobilis tilia, ičo nepotřebuješ ;) ale nikdy jsem nezkoušela, takže účinky nezhodnotím

    OdpovědětVymazat
  5. Nikdy jsem o tom neslyšela, ale určitě se na to taky podívám.

    Srdečně Vás zvu na naší novou Giveaway ;-)
    http://www.deer-meadow.com/2012/08/giveaway-druha.html

    OdpovědětVymazat
  6. Anonymní13:44

    Od firmy Mako Butterfly jsem měla možnost dlouhodobě vyzkoušet řadu AcneCare, byla jsem velice spokojená se Krémem pro mastnější pleť (opravdu velice dobře redukoval a léčil akné), s Adstringentní bylinnou maskou (která výrazně stahovala póry, dle návodu se má nechat působit 20 minut, to se mi ale zdálo dlouho, takže jsem ji nechávala působit podle citu) a s Čistícím krémem při acné (ten jsem aplikovala vždy na noc na postižená místa a opravdu mi velice pomohl), dálé jsem také ozkoušela řadu HydraCell (než jsem začala mít problémy s hormonama a tudíž s akné, na které jsem dříve vůbec netrpěla), zde jsem byla velice spokojená s odličovacím mlékem (opravdu odličuje velice jemně), klidnícím tonikem a s hydratační liftingovou maskou (tu používám občas i teď v zimě, ikdyž mám pleť spíše mastnější, protože pleť nezmašťuje, ale opravdu hydratuje). Na této kosmetice mi vyhovuje, že vím, kdy byla vyrobena, také se mi nestalo, že by mi přišel výrobek a byl starší 14ti dnů, dále není kosmetika testovaná na zvířatech a ještě je za super cenu.

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!