čtvrtek 30. srpna 2012

Jarmark Marnosti oceněn

Ahojky,

musím začít plnit resty, které se mi tu množí. Všechno postupně. Nedávno mne Evelins nominovala na Blog Awards . Děkuji, děkuji, děkuji. Já na to nějak zapomněla..asi. Název  blogu se opravdu líbí, jak vidím. Doufám, že sem všichni nechodíte jen kvůli názvu :D.

Musím se přiznat, že tyto ceny mne moc neberou, ale upřímně mě to těší! Bohužel mám problém s nominací dalších 5ti blogerek. Já totiž už moc beauty blogy nečtu. Dřív jak vyšel nový článek, tak jsem ho zhltla raz dva, ale teď? Teď je těžké mě zaujmout, protože mám nejspíš načteno o kosmetice na roky dopředu. Nové kosmetické blogy už vůbec nevyhledávám. Jediná možnost jak z toho ven, by byl blog o komerční kosmetice z UK, USA nebo Korei (jaké i/y se tam píše?). Ale ten by byl pro českou populaci nečitelný, protože prostě nemám paypal/neumím anglicky/určitě mi vykradou kartu/protože jsem líná se učit něco nového. Ano, existují stále super blogy, které píší zajímavé věci, ale já jsem se asi nějak posunula jinam. Mimo okruh zájmu těchto blogů.

Všimly jste si, že už ani nedržkuji v diskuzích? Jo to už mě taky nebaví. Asi jsem z toho vyrostla.

Které blogy tedy čtu? Nazvala bych je spíše lifestylovými . Ráda čtu, jak někdo žije jinak, kde byl nebo píše prostě tak nějak celkově jinak.

U dvou Verunek  tento blog dokáže vždycky něčím překvapit. Recepty holek jsou pro mne kolikrát naprosto neznámé. Vyzkoušela jsem jejich houbové rizoto a bylo úžasné!

Sasaburger  jojo i já si ráda přečtu nějakou prasárničku.

Beauty of Body and Mind velmi zajímavý blog. Asi jediný kosmetický, který mne v poslední době zaujal.

Luxusní život Vanilky Vanilka je člověk, který žije zajímavý život. Takoví lidé mají psát blog!

Život podle Lucie Lucku jsem dost dlouho ignorovala a já nevím proč. Její blog je fakt skvělý, má nadhled a každý článek mne nečím dostane.

Růžový chroust  Chroustíka mám ráda hlavně kvůli stylu psaní (výběr kosmetiky není úplně mým šálkem kávy). Hlody v článku mě vždycky dostanou do kolen. Jen tak dál. :)



Jak tak koukám, nesplnila jsem podmínky udělení ceny. No co se dá dělat. Já dělám všechno opačně. :)


Jaký je Váš oblíbený blog? Narazily jste na nějaký, který je opravdu hodně zajímavý?

11 komentářů:

  1. Jájo strašně si mi udělala radost!!! Poslední týdny jsou dost naprd a blog je jediná věc, která mě těší! Strašně mě baví psát články! :) A když ještě někdo řekne, že můj blog je zajímavý, to je pro mě největší poklona!! Nemám totiž zajímavý život, je úplně obyčejný, nejsem nijak originální ani neumím psát vtipně a výjimečně, prostě píšu co mám na srdci a dělá mi to strašnou radost, takže tohle pro mě moc znamená a fakt se upřímně raduju!! :) You made my day!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jsem ráda, že jsem ti udělala radost ;)

      Vymazat
  2. Růžový Chroust a Život podle Lucie jsou moje top blogy, které mi vždy zvednou náladu!

    OdpovědětVymazat
  3. náhodou pěkný výběr a píše se (podle mě) z koree, takže i ani jedno.

    OdpovědětVymazat
  4. Dekuji za inspiraci na dalsi zajimave blogy, hned jsem si je pridala do sledovani.

    OdpovědětVymazat
  5. Děkujeme za krásné ocenění! Jsem z toho naměkko, tolik chvály... :-) A každopádně mám radost! A jsem ráda, že se ti u nás líbí, budeme se snažit takto pokračovat ;)

    A ano, všimla jsem si, že už se jinde tolik neprojevuješ. Není to prostě jenom tím, že teď máš tady vlastní vyžití? Pokud jo, tak je vše v pořádku. V opačném případě doufám, že tvůj útlum je jen dočasný a zase najdeš chuť pročítat blogy a diskutovat pod příspěvky :)

    Verunka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná to je tím horkem...nevím, nevím...snad se to časem zlepší...;)))))

      Vymazat
  6. Ahoj aj ja som ťa nominovala! Pozri na http://stoker-dewy.blogspot.sk/ :) Budeme rady!

    OdpovědětVymazat
  7. Gratuluju a zvu tě k sobě na Giveaway :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2012/08/1-giveaway.html

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!