pondělí 27. srpna 2012

Co ráda nosím?

Ahojky!

Dnešní post bude lehce nekosmetický. Ukážu vám, co ráda nosím. Mám ráda jednoduchý elegantní nebo romantický styl. Elegantní módu zatím moc často nenosím, protože si myslím, že to spíš patří starším ročníkům. Já ani nejsem ani nijak pracovně vytížená, takže jí oblékám víceméně na zkoušky do školy. Ale až budu jednou velká, tak se budu oblékat jako Victoria Beckham.










Momentálně se oblékám velice jednoduše. Když jdu na skok do města, tak si vezmi džíny, kecky a nějaký lehký svetřík nebo tričko. Když jdu na procházku, nebo mám sraz s kamarádkou, nebo jsem ve škole, tak se ráda obléknu do "holčičí" módy. No holčičí je docela dost relativní pojem, páč se takhle moc holek neobléká.

Můj poslední nákup:




Moc se mi líbí oblečení od Hollister a Abercrombie & Fitch



A nakonec se vám musím pochlubit, že mě oslovili k první spolupráci. Utvrdila jsem se v tom, že nejsem na spolupráci ta nejlepší osoba, protože mám krom radosti tak trochu výčitky, že jsem něco dostala ke zrecenzovaní zdarma. Každopádně moc děkuji a vy se můžete těšit na recenzi.


18 komentářů:

  1. Nemáš si co vyčítat, já se moc těším, až nám dáš report. Mně se elegantní oblečení moc líbí, ale taky myslím, že na něj ještě nemám věk, takže to s ním nepřeháním :-) Pletu se, nebo je na tom svetru s květinami taky nějaký paroháč? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. To tílko je parádní:) Jinak ti ke spolupráci moc gratuluju, určitě si nenech zkazit radost poychybama, myslím, že u tebe recenze stylem Je to super, kupte si to, nehrozí, takže si Hauschka vybrali dobře a těším se na recenze:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jééé děkuji za komentář :) velmi povzbuzující :))

      Vymazat
  3. to tílko se mi líbí :)

    a Hauschka super, alespoň si zase počteme o něčem netradičním

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. jo to mamka naopak padala u trička do mdlob, co že jsem si zase koupila za hrůzu :D
      ona se obléká spíš sportovně, tak tuhle módu moc nechápe :))

      Vymazat
  4. Jájo, musím uznat, že s Victorií máte obě úžasný vkus:-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo díky :D Srovnání s Viktorkou vždycky potěší :DDD

      Vymazat
  5. Wow, tak to je asi prva spolupraca na blogoch, ktoru fakt uprimne zavidim :D Dr. Hauschka - moj idol! :-) Blahozelam velmi :-). Inak Victoria sa oblieka skvelo, len s mojou sikovnostou by som po par hodinach vyzerala ako prasa a bolo by po stylovosti, takze ostanem asi radsej pri svojich klasickych rifliach na kazdu prilezitost :-)

    OdpovědětVymazat
  6. jéé hrozně se mi líbí ten světřík šedý :) a Victoria má úžasný styl! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Tak na recenze této kosmetiky se rozhodně těším!!!

    Nominovala jsem tě na Blog Award: http://evelinsbook.blogspot.cz/2012/08/blog-awards.html

    OdpovědětVymazat
  8. kašli na výčitky, není na tom nic špatného ;) já ti to závidím, ráda zkouším neustále něco nového a nového a tuto kosmetiku jsem nikdy nezkoušela, takže se těším na recenzi ;) třeba mě donutíš si něco pořídit :D

    jó a líbí se mi to tvé žluté tílko!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem za spolupráci strašně vděčná, ale je to veliký závazek. Čtenáři (já dřív taky) si myslí, že je to jen tak pro srandu králíkům. Ale fakt to není sranda, všechno poctivě odzkoušet a sesmolit něco, co má hlavu a patu. Nerada bych se časem dostala do pozice "juchací úplatná blogerka"-

      Vymazat
  9. Já bych se teda spolupráce ve tvém případě nebála :). Zrovna u tebe si myslím že budeš objektivní, proto se nemáš za co stydět :)

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!