sobota 30. června 2012

Real Techniques


Ahojky,

jako první si dáme recenzi na produkty značky Real Techniques. Značka RT se zabývá výrobou cruelty free štětců. Tyto štětce navrhla Samantha z fenomenální Youtube dvojky pixiwoo. Nijak zvlášť jsem po nich netoužila, protože "jemná" propagace v jejich videích mi nebyla zrovna po chuti. Osud tomu ale chtěl a já jsem svůj první RT štětech vyhrála v giveaway u Sofastars.
Půjdeme se tedy na štětce podívat více zblízka.

Shading brush

Moje výhra u holek z gauče. :)) Jak vidíte, štetec má (jako všechny RT štětce) hodně moderní vzhled. Černý konec je gumový a fialový kovový. Štětinky jsou úžasně hebké a štětec jako takový po x praních vůbec nepelichá. (Sephoro professional, styď se!!) Používám ho na nanášení stínů přes celé víčko. Nevím co bych k němu více dodala. Splňuje naprosto vše, co od dobrého štětce očekávám.








Díky dobré zkušenosti s předchozím štětcem jsem s koupila zde   Starter set, který obsahuje 5 štětců na oči a pouzdro-stojánek.

Base shadow brush

Naprosto úžasný tvar! Na nanášení stínů je můj favorit. Nikdy jsem podobný štětec neměla v ruce. Je postupně sestříhaný, hustý a opět úžasně hebký. Krásně nalehne na víčko. Řekla bych až s anatomickou přesností.:))) Občas se přistihnu při myšlence, kdy si jen tak pro ten pocit přejíždím štětcem po víčku. (Btw není to nějaká fetiš??)
ze strany


Accent brush

Už z názvu je jasné, že tento fešák se používá na jemné stínování. Přesně tenhle štětec jsem hledala hodně dlouho. Na fotce to není vidět, ale je malilinkatý a placaťonký. Používám ho na líčení spodního víčka, kde je kůže citlivější a potřebujete pracovat na menší ploše. Nejsem oční citlivka, ale aplikovat stín na okraj dolního víčka byl pro mě do té doby nadlidský výkon. Naprostá spokojenost!




Brow brush
Brow brush je naprosto skvělý. Spousta štětců na obočí je poměrně hrubá, ale tento naopak. Super jemný, ale stále dostatečně "konzistentní" pro aplikaci stínu na obočí. Oproti podobnému štětci ze Sephory je o dost širší, a tak usnadňuje práci.


 Deluxe crease brush

Tento štětec by se měl používat do crease a na blendění. Já si to moc představit nedokážu. Nevím jak moc je na fotce patrná velkost, ale tento štětec je v jumbo velikosti. Mám menší oči, tak třeba bude problém jenom u mě. No každopádně mi přijde obří a jakákoli  snaha aplikace pouze do crease je pro mě nemožná. Na blendění mi přijde zase extrémně hustý a stíny si s ním spíše stírám. Takže tady bych hodnotila asi negativně, ale majitelky velkých očí mohou být spokojeny.



Pixel-point eyeliner brush

A nejhorší na konec. Vůbec nechápu využití tohodle štětce. Má obrovský průměr a hodně tlustou špičku. S ním ani náhodou tenké linky nedosáhnete. Nikdy jsem horší štětec na linky neviděla. Možná by se dal použít na kteativnější líčení s krémovými stíny, ale fakt nevím, co tímhle štětcem chtěla autorka říci.




Stojánek/ Pouzdro

A) Jako stojánek- abych pravdu řekla, tak se mi moc nelíbí a na stolek bych si ho nepostavila. Tím, že jsou konce štětců pogumované, tak se ze stojánku špatně vytahují. A je to celé takové nemotorné, po ránu bych na to neměla nervy.

B) Jako pouzdro-celkem použitelné. Na cesty bych osobně volila radši pouzdro na zip, ale špatné rozhodně není.




Tak to by bylo asi tak vše. Omlouvám se za kvalitu fotek, ale zatím se se všim seznamuji. Slibuji, že na focení zapracuji. :)

A jaké štětce používáte vy?















2 komentáře:

  1. Zrovna jsem si říkala, že bych si měla pořídit nějaké náčiní: k narozeninám jsem dostala barevné paletky od Sephory a zjistila, že abych vytvořila něco zajímavého, pěnový aplikátor mi určitě stačit nebude... Dobrý tip a cena taky není nijak hrozná. Zauvažuji:) Veronika

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!