úterý 23. dubna 2013

Běžte pro něj, dokud ho mají!


Tak FF kosmetiku z Tesca české blogerky docela vypískaly. A asi mají pravdu. Barevně je ta kosmetika silně nezajímavá. Pak když jsem viděla na FFáckém webu tutorialy na líčení, tak se u mne odpravili dvojnásob. Nevím, jestli ta kosmetika končí kompletně všude, nebo jenom u nás...ale prostě je ve výprodeji za třetinové ceny. Šla jsem si prvně pro jejich krémový rozjasňovač, ale nakonec jsem si domů odnesla rozjasňující bázi pod makeup. Hlavně proto, že mi barevný výsledek připadal naprasto totožný a taky aplikace s pumpičkou je daleko pohodlnější, než šmátrat prstíkem v kelímku.



Nechápu jak tento rozjasňující skvost může někdo dávat pod makeup! Pravděpodobně došlo k desinfromaci na straně překladatele...páč tohle se podle mě pod makeup prostě nehodí. Je to brutálně rozjaňující a je to brutálně růžový. A kdo by chtěl mít růžově rozjasněný obličej. Leda že by se báze použila jako rozjasňovač, pak by se aplikoval makeup, aby bylo rozjasnění decentnější...ale já říkám..ŠKODA toho!

Takhle rozjasňující báze je prostě B-O-Ž-S-K-Á. Jestli existuje rozjasňující nebe, tak jsem se právě ocitla v něm. Efekt je opravdu krásný. Jestli máte doma High Beam od Benefitu, tak tato báze udělá stejný barevný efekt. Ale je jemněší. Opticky při aplikaci na rozdíl od High Beamu nevidím jedinou pikotřpytku. Je vidět jen jednolitý perleťový lesk. A přesně takový rozjasňovač hledám už pěkně dlouho. Nesnáším, když rozjasňovač víc rozetřu a vylezou mi právě třpytky. Já chci jen sofistikovaný lesk! Já vám ani nevim, jak to popsat tu hru barev, která se na pleti vždycky objeví, když bázi nanesu. Je to takový perleťový...takový 3D.. asi mi tady docházejí slova.

Co se barvy týče, tak byl problém jí nafotit. Jedná se skutečně o růžovou a možná tam vidím i zlaté odlesky. Na fotkách to vypadá spíš jen do zlata, ale nenašla jsem úhel světla, kde by na fotce byla růžová vidět. Pro tmavé typy je tahle báze jak dělaná, pro úplné bledule bych krapet ubrala plyn. Je totiž dost výrazná a když se k tomu přidá ještě ten lesk...nemuselo by to vypadat nejlépe. Ale třeba jako tvářenka..proč ne. Konzistence je dosti tekutá a trošku kluzká. Chce to aplikovat v malém množství a pak prostě roztírat a roztírat.


tady už ta růžová krapet vylezla, že?

Takže jsem asi docela smutná, že FF u nás končí. Protože tahle báze je fakt super a obávám se, že za ní do budoucna nenajdu náhradu. :( Za 80kč naprosto bezkonkurenční nákup.


10 komentářů:

  1. K nám se pro jistotu vůbec stojan s F&F kosmetikou nedostal :D což mě docela mrzí :/ jinak rozjasňovač snad v totožném odstínu mám od Catrice a nemůžu si ho vynachválit :)

    http://secretofsparkle.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  2. Já mám tuhle a i tu v kelímku a nemůžu si ji vynachválit.

    OdpovědětVymazat
  3. ja ho mám, dokonca mám pocit, že tu v košiciach je ich ešte pekná kopa v tescu. používam ho v núdzi ako bázu, lebo sa mi osvedčil. tá ružová nie je pod makeupom vidieť, ale makeup je potom taký sviežejší, páči sa mi ten efekt. ale chcem ho používať hlavne ako rozjasňovač, veď v angličtine tam aj je napísané highlighter, len tie preklady sú skomolené.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já som bola pred chvilkou v Tescu na Hlavnej a mám ho!! haha ... Je to celkom fajn, platila som 2 eura a dačo. Ale čo teda je dost zlé je výdrž, mám ho na ruke ani nie dve hodiny a už je preč :-/

      Vymazat
  4. hmmm...no tak to je prekvapko :) vyzera dost dobre, kto by to na FF povedal :)

    Tina z Make up Addict

    OdpovědětVymazat
  5. Stojan s kosmetikou jsem v FF úspěšně míjela, nějak jsem neviděla důvod proč to zkoušet (a že zkouším různé voloviny!). Vypadá to na krásnou barvu! Veronika

    OdpovědětVymazat
  6. Mám ji a je obrovská, myslím, že ji budu mít hodně dlouho. Jinak mě se FF kosmetika moc zamlouvá, mají super tužky na oči a ty tvářenky jsou parádní! Asi si ještě půjdu nakoupit :)

    OdpovědětVymazat
  7. Ohohóó, co to vidí oko moje? Že by "lék" na ten můj výraz "právě jsem vylezla z rakve a barva ksichtu tomu odpovídá"? :-D
    Docela mě to láká vyzkoušet. I když s rozjasňovačem moc neumím... Abych nedopadla jak ta blýskavá koule na diskotéce :-)
    Bebe

    OdpovědětVymazat
  8. Jak jako končí F and F ??

    OdpovědětVymazat
  9. jedu do Cech koncem mesice, tak snad ji jeste budou mit! rada pouzivam high beam, ale je fajn mit i levnejsi variantu! diky za tip
    http://sienastyle.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!