neděle 10. března 2013

Nobilis Tilia: Čokoládová fantazie


Prvně jsem chtěla pojmou dnešní článek tak nějak lehce eroticky, ale pak mi došlo, že není lubrikant jako lubrikant, takže jsem to nechala být...no abyste chápaly, tahle fantazie je tak trochu Ferda mravenec práce všeho druhu.Obsahuje jen rostinné oleje a másla. Není to ničím konzervované ani parfemované. Podle instrukcí, které jsem načetla v LB, se může použít na pleť, jako pamplsek nebo "Speciální Valentýnský tip" jako lubrikant...až pak mi došlo, že je to myšleno jako..no jako na masáže. Nebudeme to rozmazávat.



Ačkoliv tento produkt ostatní blogerky potěšil, já nějak nevím, co s nim mám dělat. Tuhá konzistence tohodle produktu je děsně otravná. Musíte šmrdlat prstíkem sem a tam, aby se troška produktu zkapalnila a dala se nějak vůbec využít. A zase odznova. Než nanesu nějaké relevantní množství na nějakou relevantní plochu, tak to zabere dost času. Někomu to nevadí..mně to vadí dost. Vůbec mě to nebaví.



Využití:

1) Fantazii jsem ochutnala..prvně..než si to budu kamkoli mazat.  Chuťově teda nic moc. Chutná to jako levná čokoláda z Polska. Možná hůř. Takže mlsání bylo nejspíš myšleno jako, že by se to dalo zamíchat do buchty nebo tak. Jinak fakt nevim, kdo by do sebe chtěl cpát neochucenej ztuženej tuk.

2) Na pleť toto aplikovat nebudu.

3) Mažu si fantazii na suché lokty a ....no normálka.

4) Vtírám si fantazii do konečků vlasů. Ok, tady už by se využití docela našlo. Vlasy pěkně voní po čokoládě a konce jsou "zatížené" a uhlazené. V mém případě tady vidím i menší progresivní účinek na kvalitu vlasů.

5) No tak asi jako ten lubrikant. Mně záda nikdo nemaže.takže jsem nezkoušela.

6) Pravděpodobně jako maska na vlasy. No nicméně než byste si to vetřely do všech vlasů a než byste si to zase smyly...nevim..já těmhle olejovým maskám na vlasy nikdy moc nepropadla.

7)???? Našly jste nějaké další využití ?


Jo a když už jsme tak pěkně eroticky začaly, tak se musím pochlubit, že jsem rozečetla 50 odstínů šedi. No nebudu si nic naláhávat..je to prostě brak. Prvních 400 stran jsem přečetla během jednoho večera a usoudila jsem, že zbytek už asi číst nemusím. Hlavní hrdinka je mi děsně nesympatická. A i ta zápletka se sadomasochistickým milionářem taky není zrovna nejoriginálnější. Nechápu, jak se mohla tahle knížka tak rychle vyšvihnout, zatímco Harry Potter se na výslunní dral x let. To je docela nespravedlivý. Taky mi přijde dost divný, jak se všichni naprosto dobrovolně k téhle knížce hlásí. I lidi, kteří dbají na svoje image. No já nevim, ale já osobně bych se nepřihlásila k tomu, že čtu takovýdle prasárničky. To mi přijde dost osobní. Dost neseriózní před lidmi, které nepovažuji za své blízké přátele.

Ale s nadějí očekávám filmové zpracování..protože..chvilka napetí...Christiana Greye bude hrát pravděpodobně Matt Bomer. A kvůli němu jsem ochotná zkousnout hodně.

zdroj

Taky je ještě ve hře Ian Somelharder. Ten snad kvůli tédle roli dělá psí kusy, aby ji dostal..ale podle mě na ni nemá dostatečné charisma. Doufám, že mě fanynky Upířích deníku nezašlapou do země. ;)

27 komentářů:

  1. jednou jsem si koupila vzorek, ale fakt jsem nevěděla, co s tím... mazadlo mě neuchvátilo...do šedí jsem se ani nepouštěla,todsoudila jsem je hned, což není pěkná vlastnost, ale myslím, že jsem se trefila

    OdpovědětVymazat
  2. Já si tím mažu ruce a včera jsem přítelovi dávala masáž s touhle fantazií to byla pro mě - milovníka čokolády - fantazie. Přítel tu vůni sice necítil, ale já si konečně masáž užívala i jako "dárce" :D a nemusíš prstíkem šmrdlat jen sem tam, můžeš do toho klidně i zajet prstem hluboko,ono se to hned rozpustí, takže můžeš nabrat i větší kus. Já se toho nejdřív taky bála a nevěděla jsem co s tím, ale teď si fantazii užívám :)) a možná ho klidně zkusím i na obličej :D

    OdpovědětVymazat
  3. Anonymní17:08

    Já bych to asi nepoužila ani jako to...masážní přípravek, přijde mi to moc mastný a ta barva... a souhlasím, je to brak. Já četla jen ukázku v angl na netu (asi 10 stran) a pak v češtině, kde mi to přišlo ještě lacinější. A je zajímavé, jestli gay bude hrát sadomasochistického milionáře... :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. on je gay? no to je ale veliká škoda :(

      Vymazat
    2. Anonymní17:58

      Já si právě říkala, jestli ti nebudou brát iluze (mě by se taky nelíbilo, kdyby Tom Hardy byl gay, tak nějak to narušuje představivost :D) http://society.ezinemark.com/matt-bomer-and-boyfriend-simon-halls-go-public-with-their-gay-relationship-pictures-773778cc6529.html

      Vymazat
    3. jéé no tak to je smutný :D ..alespoň se nemusím trápit zbytečně.. :D :D :D

      Vymazat
    4. Anonymní0:19

      :D :D :D vlastně by to bylo fajn zjistit, že pan Hardy je gay :D

      Vymazat
  4. Anonymní17:11

    Zkoušela jsem číst pár stránek a ani děj ani popisování postelových mi nepřijde vůbec, ale vůbec zajímavé. Ale na film bych možná šla :D

    OdpovědětVymazat
  5. mě s tim včera přítel masíroval a bylo to úúžasný :D na nic jinýho to ale používat nebudu....

    OdpovědětVymazat
  6. Souhlasím s tebou, taky pro něj nemám moc velké využití a 50 odstínů šedi jsem taky četla a hrozná blbost, vůbec se mi to nelíbilo :(

    http://cosmetic-styling.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Počkej, já myslela, že lubrikant se jinak pochopit nedá..:-D Teda jakože na sex... Podle mě to fakt bylo myšleno tak nebo ne..?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Přesné znění: Díky čistě přírodnímu složení je balzám jedlý a dá se použít i jako lubrikant. Dopřejte sobě i svému partnerovi čokoládovou masáž právě na svátek svatého Valentýna.

      Tak já jsem to pochopila tak, že to má sloužit jako lubrikant na záda..ale jestli se jedná o nějakou novou sexuální praktiku, kterou neznám.. :D :D

      Vymazat
    2. Mě ta knížka neláká, ale všichni z ní šílí, já si ji snad přečtu, abych byla v obraze....

      Ian je kocourek, kdyby v tom filmu hrál on, jdu na něj :)

      A jinak, já bych to v tomto kontextu pochopila, že se dá používat jako klasickej lubrikační gel při sexu :) Možná místem masáže partnera nemysleli záda, hihi :)

      Vymazat
    3. OMG Dashulko :D ..já mám pocit, že lubrikant je obecné označení pro něco, co slouží ke zvětšení kluzkosti :D.. ale nejsem si jistá :D

      Vymazat
    4. :D :D :D teď se moc směju...máš určitě pravdu, s tím významem slova, ale já si prostě myslím, že v tomto kontextu mysleli tvůrci v tom sexuálním slova smyslu...

      Jinak právě si tím čokoládovým zázrakem lubrikuju nohy jen tak mimochodem :D :D

      Vymazat
    5. Anonymní0:22

      No v technické příručce je lubrikant o kluzkosti, ale u mazlavého krému mě taky nenapadlo, že mají na mysli záda... proto mi to přijde nesympatické, páč je to hnědé a moc mastné na takové praktiky... ale Dáši, ty nohy mě napadly hned, moje suchařípy by to ocenily :D

      Vymazat
  8. já nešmrdlám, ale dloubu ;))

    a Šeď je děsná kravina, přečetla jsem cca 40 stránek z různých pasáží a kdybych to přečetla celý, asi mi odumře pár mozkovejch buněk - kravina a ještě podřadně napsaná, pokud jde o techniku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. no žejo? ten styl psaní je děsnej..nemá to žádnou úroveň... někdo může říct, že je to odpočinkové čtení..já i při odpočinku potřebuju nějakej normální děj s určitou jazykovou úrovní..ale proti gustu..

      Vymazat
    2. Jo, taky dloubu a jde to fajn :)

      Vymazat
  9. Lubrikant nemám (a asi o nic nepřicházím) a Šeď jsem odsoudila bez předchozího přečtení, hmm.... A taky kdyby mě s touhle knížkou potkal někdo na katedře, tak s nejvyšší pravděpodobností poletím ze školy, tak to nebudu riskovat!

    OdpovědětVymazat
  10. tak gel mě neláká vůbec a knížku budu bránit - je to sice brak, ale dokáže vtáhnout do děje. Anastasie je sice blbá (dodneška si pamatuju, jak se v jednadvaceti ještě never before holila v bikini části :D), ale je to prostě tip určité hrdinky.. mimochodem, Fifdy shades of darker je ještě větší hovadina, ale trojku si stejně neodpustím.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. přesně, sice psaní nic moc, ale prostě i tak mě to bavilo a 2 si taky přečtu ..

      Vymazat
  11. Mě osobně moc nevoní a na masáže je lepší u mě kokosový olej, ještě uvidím co na něj řeknou moji zkušební králíčci :D jinak se dá dobře nabrat tou příklopkou :D
    nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Hmm, tak ti děkuju za tip, já ho mám doma jen v takovém pidi vzorečku, že kdybych s ním někomu namasírovala záda, tak by bylo po něm, takže jsem právě nevěděla, jak ho použít.. Teď jsem to zkusila na vlasy a tyjo!super! Uvidím ráno..

    OdpovědětVymazat
  13. Kdyby tam hrál Somerhalder, tak bych se na to zas podívala já! :D S tvým názorem na knihu ale souhlasím. Já jsem přečetla jen dvoustranu z prostředka a tohle teda jako fakt ne..! Úrovní mi to přijde jak slohovka a je to prostě nevábně napsané. A to se erotickým příběhům nebráním, jen nesmí postrádat vkus.

    Jinak hele, lubrikant je lubrikant a masážní olej je masážní olej. Pokud v Ladyboxu napsali, že se to dá použít jako lubrikant, pro mě osobně je to jasná zpráva. Ale nezkoušela jsem to. :D A nezdržuju se šmrdláním po povrchu, vždycky si vyrýpnu větší množství - hroudičku a tuto si pak rozmažu třeba po nohách. Zkusím to i na ty konečky, protože potřebuju taky zatížit! Nemám ráda pocit lehkosti ve vlasech, kupodivu. :)

    OdpovědětVymazat
  14. Díky za článek. Absolutně jsem netušila na co využít...
    Zkoušela jsem na obličej...no tak to by tedy nešlo. Na mé spíš normální pleti zůstala fantazie ,,ležet". Na tělo...to bych se zbláznila. Nejradši mám tělové mléko, které se jednoduše roztírá.
    Už nějakou dobu jsem se chystala ke koupi LUSH ,,Shine So Bright" - balzámu na konečky vlasů. Po tom co jsem objevila v SB kupon na poštovné zdarma můj chtíč ještě stoupl, ale i tak se mi 250,- moc dávat nechtělo. Takže se klaním a děkuji :) Fantazii používám do suchých konečků.

    OdpovědětVymazat
  15. Bohužel ta titulka s Mattem je kachna, oni ho do filmu nechtějí obsadit prý proto, že je gay. Ale on jediný přesně pasuje do knižního popisu Christiana. Jo a taky mě štve, že Anastasie věčně působí jako hloupá husička, ale když už jsem přečetla ty dva díly, tak už dám i třetí :D

    OdpovědětVymazat

Děkuji za komentář!